27

Анонимен

преди 2 години

Не вярвам украйнците да имат оцелели нептуни за да извършат тази атака.Силно мисля че просто 50 годишният кораб претърпял основен ремонт преди 30 години просто е потънал.Toва вероятно ще накара РФ да започне строителството на нов клас ракетни разрушители - по-малки,по,бързи със стелт характеристики. ... И с повече оръжие на бордът.

26

Анонимен

преди 2 години

Смазване на укрофашистите за три дни.

25

До Геврече

преди 2 години

Нормално, цял ден гледа русофили които плюят по украйнци и Украйна и ги наричат фашисти, при положение, че нвкой ги напада, а българина недоволства, че украйнците се защитават.

24

Анонимен

преди 2 години

Символиката е потресаваща!!! Както потъна бойният кораб Масква така потъна и путинска Русия(Масква)! Честито на пИчИлившитИ !!

23

Геврека

преди 2 години

Какво бе, пияни украинци които храним безплатно ни заплашват, че ще палят хотели, това не е ли новина? Такива претенциозни са всичките! Не ви пасва на историята за добрата Украйна ли?

22

Анонимен

преди 2 години

Руснаците доказаха, че имат най-калпавата армия и оръжия в света...

21

Анонимен

преди 2 години

Ще ме прощавате ако някои съм го убидил или съм го засегнал лично,тези хора ни настроиват един срещу друг,прават интриги и саири,нарочно да се караме един с друг така им е по изгодно на тях,по некои път си мисля за някои че пише нещо за мен а тои е съвсем друг човек и става калъбалък,иначе аз това където го пиша него мисла.

20

Геврека

преди 2 години

Мале днес всички охлюви сте се събрали тука да Плюете, времето е хубаво излезте, стига сте пълзяли под сянката на Хамериканците

19

Анонимен

преди 2 години

В момента Шойгу бере душа в болницата след масивен инфаркт, а целият генерален щаб на руската армия е арестуван. Потвърдено е, че на крайцера е имало ядрено оръжие.

18

Адмирации

преди 2 години

Хората дават брифинг по руските телевизии, следват удари по цели в цялата страна. Както и атака на Одеса след падането на Мариупол, с помоща на Преднестровската Республика, това изцяло ще лиши Украйне, от морски флот, тъй като няма да е морска Държава. Следва официално признаване на Одеска и Преднестровска Республики.

17

Анонимен

преди 2 години

Изводите са, че такива доста големи морски съдове трябва да се защитават със ЗРС, а не да се оставят свободно, без въздушна охрана, да плуват във вражески води. Един ракетен обстрел на столицата Киев с Кинжали би бил достоен отговор. Ами дръжте си хиперзвуковите ракети и нека укрите ви пототпяват флагмана и другите кораби с голяма водоизместимост.

16

Анонимен

преди 2 години

Украйна ще го плати. Не си напъвайте малките мозъчета да го мислите. Мислете за дереджето си в БГто, че заплатите са ви смешни, че варненци дрискат в езерото, че не сте възстановили още щетите от земетресението в Стражица преди 40 г и други подобни...

15

До Маркъс Минчев

преди 2 години

При положение, че се казваш Маркъс Минчев, да нормално е.

14

Анонимен

преди 2 години

Руснаците и Путин не искат да си признаят(от срам) , че коритото "Москва" не е имало защита и затова е било поразено от украинските ракети...

13

Анонимен

преди 2 години

Събитията се стичат много бързо тези дни,има паника и хаос.и днеска няма рецепта.

12

Анонимен

преди 2 години

Е то първо беше новия има кораб в мариупол - голяма работа, после половината им танкове в Украйна- голяма работа, после хеликоптери падаха-голяма работа, сега уж най опасния им кораб кацна на дъното - пак голяма работа :)))) Е скоро ,ще сте малка работа.

11

Геврека

преди 2 години

Колко пъти ще пишете едно и също? Кажете нещо за украинците дето искат да палят наши хотели вчера... Кораба си замина, има и други интересни неща

10

Маркъс Минчев

преди 2 години

Нормално ли е на 27 г. още да съм в пубертета? На вас случва ли ви се понякога?

9

Анонимен

преди 2 години

Един кораб голяма работа

8

Анонимен

преди 2 години

Има задръстрняци, които още не са гледали видеото от ракетата ударила това корито за 700 милиона. Хахаххаха какви охльовии само