354

Анонимен

преди 2 години

Всичките русофили дето сънуват нацисти така и не можаха да обяснят що тъй тия нацисти не отидоха за 8 години до западна Украйна да прочистят от там Руснаците дето са беззащитни, а все се опитваха да махнат Руснаците от окупираните и узурпирани територии? Май ще излезе, че тъй наречените "нацисти" просто искаха съединение? И ако ще се хващаме за 1 емблема дето носели не дейте да гугълвате емблемите на Българските механизирани части, че ползват същия железен кръст дето са ползвали немските от ВСВ!

353

Анонимен

преди 2 години

Изключителен лицемер и демагог е идола на нашите русофили-предатели...

352

Bp

преди 2 години

Да видим къде ще му излезе края!!

351

бай Стамат

преди 2 години

мдаа, особено благородно е да избиеш десетки хиляди, да прогониш милиони и да разрушиш домовете им. из-ве-рг.

350

Анонимен

преди 2 години

Запада благородно му заяви че няма да му подарят Украйна благородно няма да бъде пожертвана за неговите благородни идеали

349

FCKPTN

преди 2 години

Смърт на Путин!!!

348

...

преди 2 години

Целите може да са били "благородни",но резултатите са античовешки.Какво "благородно" има в това да бомбардираш жилищни сгради,болници,училища,да убиваш цивилни,да искаш да унищожиш един народ?...

347

Анонимен

преди 2 години

На тая снимка е безпомощно кученце!

346

Анонимен

преди 2 години

И на Хитлер целите си му били благородни....

345

Еееее

преди 2 години

Той и Хитлер беше с "благородната" идея да освободи света от лошите евреи. Явно путин е прихванал от същата зараза по отношение на украинците!

344

Анонимен

преди 2 години

За българските комунисти от БСП и компания, съществува само една родина-Международният комунистически интернационал, командван от руски диктатор.

343

Аз

преди 2 години

Благородно убиват невинни цивили, нахлуват в чужда държава, присвояват чужди земи, крадът каквото стигнат и където стигнат, разрушена цени градове с десетки хиляди мирни граждани вътре, изнасилват жени и деца, пращат обрязаните чеченци да убиват православни братя - това ли е благородно путкина, това ли? Вече никой не ви обича и на никой не му дреме за вас, простаци...безхаберници, убийци, изнасилвачи

342

Анонимен

преди 2 години

Благородно ще бъдеш съден в Хага

341

Оффф

преди 2 години

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ! ЦЕЛТА НА ПУТИН Е ДОНБАС И ЧЕРНО МОРЕ - ВЪТРЕШНО РУСКО ЕЗЕРО! И ТОВА Е ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО НА ЕКАТЕРИНА ВЕЛИКА! СЛЕДВАЩИТЕ СМЕ НИЕ!!!

340

Б@си

преди 2 години

До Анонимен 410 - нагайката винаги е "благородна"! За такава "страховите" заплаха за руската безопасност, Украйна бе странно невъоръжена и неадекватна. Разбира се, всеки тиранин намира оправдание за тиранията си. Целта на Путин е прозрачна - украинските ресурси. После - Лукашенко 2. Путин е откъснат от действителността тиранин живеещ в собствен свят - а околните очевидно не смеят да го осведомят.

339

хм

преди 2 години

Следствие на "благородната" си акция, м-р Путин успя да прокара кървава бразда между народите. Можеха да живеят прилично, да си сътрудничат по съседски, да общуват при толкова много смесени бракове. Невъзможно ще е следващите поколения украинци да бъдат убедени, че с руснаците са братски народи, дори и да си наложат марионетно правителство като в Чечня. Народната памет е нещо незаличимо. Пример като по учебник как един болен човек може да обърка и да унищожи милиони хора и "врагове" и "свои".

338

Анонимен

преди 2 години

Руската пропаганда твърдеше, че в Украйна има НАЦИСТИ, които избиват невинни Руснаци и не знам защо все ходеха да ги избиват в сепаратистките райони финансирани, подстрекавани и въоръжени от Русия и никога не пипнаха Руснаците да речем в Лвов дето няма кой да ги защитава? После имаше БИОЛАБОРАТОРИИ, дето излезе че са научни центрове за изследване и създаване на ваксини и показваха някакви класни стаи с епруветки по химия. После имаха хим. оръжие, което така и не се появи. Сега благородно колят?

337

Кривондел

преди 2 години

Мноого тежко е изплискал легена. Наистина. Така става... дълго време с абсолютна власт и липса на критика (единият в затвора, вторият в изгнание, третият убит) води до изменения в психиката. Късаш връзка с реалността. Качваш една стълба, ама по-страшна от тая на Смирненски....

336

Кучетата лаят

преди 2 години

Кучетата лаят кервана си върви. Както през Зимната война е война между Съветския съюз и Финландия Русия ще постигне целите си без да жали ресурси от хора и техника. Ще премести границите така че да не бъдат заплаха натовските бази с иперзвуково оръжие.

335

Анонимен

преди 2 години

394 Путинистите мразят България, "защото сме социалисти". Той, руският гражданин Станишев си го каза.