90

Анонимен

преди 2 години

Сигурно ще глобяват хотелиерите, че укрите е трябвало да си почистят кине фите след употреба. Има клип от Германия, където се жарват, че сами трябвало да си чистят тоа летните и да си готвят и мият съдовете впоследствие. Ах, мама ви...мъх, въх....***.

89

Анонимен

преди 2 години

Верно като гледам кадрите, които показват от Киев, ами столицата им изглежда като най-западналите части на Люлин! За Мариупол отдавна са ми разказвали, че е толкова мизеpен град, че най-доброто, което може да му се случи е да го бутнат и да го построят отново. И на тоя фон тук като дойдат същите тия мизepници наглеят и искат лукс? Е на какво отгоре!

88

Вън

преди 2 години

Чао,наци,чао...

87

програмист

преди 2 години

Прави са си то даже и джакузи нема а и кльопането ако не е било тип шведска маса кво да прават

86

Анонимен

преди 2 години

Типърва ще им сърбате попарата, толкова са нахални. Знаете ли колко българи живеят в мизерия, бабите и дядовците ни по селата, а и в градовете. Тези смятат, че сме им длъжни.

85

Анонимен

преди 2 години

Кой го знае какъв селски бек е тоя чорбаджия от село Мартен. Решил да прави пари от чужденците ама не му се е отворил парашута на тариката.

84

Анонимен

преди 2 години

Ето ги, да ги видите какво нагло плем-е са. Сякаш някой ги е викал тука. Какво се оплакват, не стига че без пари им е осигурен покрив и храна, те сигнали били подавали. Да си седят в миз3ерната Украйна. Грам не ме е еня за тия.

83

Анонимен

преди 2 години

Да последват украиската кореспондентка на босфортв и да ходят да копат и да гледат пиленца в някое украинско село.

82

До 101

преди 2 години

Лъжеш като дърт индиец.Никой няма да те преследва за изказано мнение.Но за фейк новини може и да те блокират.И с право.

81

Лллл

преди 2 години

Путин , действай по -бързо в Украйна , че да се чувстват победени и да им спаднат претенциите на тези доста нагли бежанци

80

Един

преди 2 години

Тука по селата е пълно с празни къщи!Да заповядат и да сеят картопели и кукуруз!Сега е сезона!

79

До 90

преди 2 години

Тебе 12 години те управляваха мафиоти,но това не те притесняваше.А чак сега се сети да се притесняваш.И да ни разясняваш нелепите си притеснения.

78

Анонимен

преди 2 години

Тези колко са доллни.

77

Анонимен

преди 2 години

Руснаците са симпатяги пред укропитеците. Украинец, това е некъпан руснак.

76

Анонимен

преди 2 години

Еййй,все едно съм на гара плакалница.Аман от оплаквачки на живота си.Е,затова сме стояли 500 години под турско.Щото сме страхливи и без самочувствие.Повече няма да ви коментирам.Срам ме е от такива като вас.Ако дойдат още толкова украинци сигурно ще им паднете в краката и ще ги молите да си тръгнат.Пфу!

75

Гого

преди 2 години

Ми тогава ги разхвърляйте по бежанските лагери. Там ше разберат какво е да си бежанец

74

Анонимен

преди 2 години

Времето вече е топло паладките им стигат все пак те не трябва да ползват ток и газ и така да подпомагат Путин. Затова на палатки на поляната.

73

Мнение

преди 2 години

Тия ме карат да имам Путин за симпатичен и справедлив човек!

72

Анонимен

преди 2 години

До 83 Да, притесняваме се от наглите и претенциозни украинки с малки деца, които ще възпитат да бъдат нагли като тях и те с времето колкото повече порастват, ще правят по-големи проблеми. Защото крушата не пада по-далеч от дървото! Също така ни притесняват и бащите на тия деца, много от които незнайно как също са дошли. Притеснителното при тях е, че да дойдат трябва да си платят, а тогава вероятността да са мафиоти, азовци или пуснати от затвора престъпници е много голяма!

71

Анонимен

преди 2 години

Тези въшльовци защо нямат такива големи претенции в скапаната им Украйна дето е по-корумпирана и от България?