146

Анонимен

преди 2 години

До края на годината виждам разпад на руската окупация .... аААА федерация исках да кажа :))) то има ли разлика? :)

145

Анонимен

преди 2 години

А защо угнетените украинци не бягат към освоботителката, а бягат дори към нашата бедна държава? Следващата емигрантска вълна ще е от руснаци, които ще бягат от милата си родина... не че са спрели да бягат....

144

Истината

преди 2 години

С наложените санкции путинска Русия вече е мъртва, въпрос на време е кога ще се диша, все още се движи, все още заплашва и може да прави гадости, но краят и е близо и не може да бъде спасена. И не трябва! Цялото човечество ще въздъхне облекчено, когато Империята на злото бъде унищожена!

143

БАНко

преди 2 години

МОЯТА ПРОГНОЗА : ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА ПОВЕЧЕТО ОТ ПРАВИТЕЛСТВАТА В ЕВРОПА И НА ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ ЩЕ БЪДАТ СВАЛЕНИ И ИЗГОНЕНИ !!! НАРОДИТЕ ЩЕ РАЗБЕРАТ БЕЗСМИСЛИЕТО НА АМЕРИКАНСКАТА ВОИНА СРЕЩУ РУСИЯ ,ЧРЕЗ НАТО В УКРАЙНА !!! БАЙДЪНЧО СЕ СРИНА , МАКРОН ЗАГУБИ ПОПУЛЯРНОСТ , ШОЛЦ Е ИСТОРИЯ !!! ВОЙНАТА Е НУЖНА САМО НА АМЕРИКА !!!!

142

Истукан

преди 2 години

Русия ще рухне при тези санкции и тази скорост на инфлация и отслабване на икономиката. Няма никой да им отпусне заем. Да се спасяват сами.

141

Анонимен

преди 2 години

Ама вижте сега,тя информацията е проверима.Въпросът е иска ли някой да я провери за да се види истината.Има сателитни снимки и могат да се проверят дали са манипулирани.Може да се снеме ДНК от жертвите,биологичен материал от изнасилвачите и да се установи точно кой е вършил изнасилвания и убийства.Ако има желание има и начин.

140

Анонимен

преди 2 години

Путин отвори кутията на пандора Украйна няма друг избор освен да победи дори и на висока цена за да се запази като държава

139

Анонимен

преди 2 години

Ама как е написано заглавието... 15-20% от силите си... Ама от тези разположени за инвазията, не изобщо. И как така все за загубите на Русия казват... Колко са загубите на Украйна? Или те загуби нямат. Това показва как на САЩ им е все тая за Украйна, важното е Русия да е зле.

138

Анонимен

преди 2 години

Това ми прилича на"биологичното оръжие"в Ирак !? САЩ жалки сте , а ЕС пък нямам думи

137

Анонимен

преди 2 години

Сега ще следва поражение за ор....ките и в и. Украйна и още 20- 30% бл....ядове в найлонови чували! Гарантирано от САЩ и ВСУ! СЛАВА на Героите!

136

Анонимен

преди 2 години

Събитията в Украйна показаха две неща че войната е лошо нещо и че русия е едно гавно .

135

Анонимен

преди 2 години

Великият военен стратег Хитлер се е страхувал от Сащ. Документирано е като нарежда на своите генерали и политици да не провокират Сащ. Единственият му страх е било това да не въвлекат Сащ във войната.Ако някой живее в илюзия, че може да се бие със супер армията на САЩ.... явно не е добре.

134

Нищо лично

преди 2 години

Ама Телеграма днес е пълен с кадри на разбита (поредната) украинска техника и колони от предаващи се части на морската пехота на Украйна ! Те останаха без ВВС и ВМС, почти без бронирани машини, унищожени петролни бази, оръжейни складове...А колкото до руските ресурси за продължаване на войната не се притеснявайте. Така си мислиха и Наполеон и Хитлер...Страната най големият производител на газ петрол пшеница и цялата Менделеева таблица, едва ли ще се предаде от глад и липса на горива и боеприпаси

133

УЛМ

преди 2 години

Ми да ги нападнат тогава. Или и с 20% по-слаба армия пак не могат да им кажат копче? Нямат спечелена война ама се напъват да дават оценки.

132

човеко

преди 2 години

Тези проценти сигурно байдън ги е смятал, със сметало за болни от алцхаймер!

131

Ами

преди 2 години

До До Не мое да бъде По- лесно е да минат през комина, отколкото да дават обяснение на близките, просто ще ги водят изчезнали по време на акция. А пък и няма разходи за транспорт, погребения и почести! Мисля си, че Путин прави и етническо прочистване, като праща повече мъже от другите републики да се бият и така с един куршум два заека!

130

Анонимен

преди 2 години

Ми нападайте ги тогава вместо да ми се плюнчите

129

Петров

преди 2 години

вместо нато сащ щели да изпратят батман и спайдърмен да помагата на зеленски, клоун за клоуна

128

Обаче пък

преди 2 години

героите на Украйна! Тръгнали да увиват в укренски знамена гроба на Бандера в Германия. И да полагат нежно цветенца. Поне 5 здрави мъже, които би трябвало да воюват за родината си в момента. Вижда ги един германски журналист и като ги погна. Човекът знаеше 2 думи на руски но достатъчно: Марш от тук, фашисти гадни. Махайте се веднага" И "героите" се изнесоха като гузни гугутки. Мястото беше безлюдно и можеха да попилеят журналиста, но не посмяха. И той им крещи"Отивайте си със срам, страхливци"

127

Анонимен

преди 2 години

ПУТИН / *** ИН ! / PUT IN ! / ВКАРАЙ ГО ВЪТРЕ !