289

Анонимен

преди 2 години

Идва Великден и ще се цапаме с боя ще боядисваме боядисваме

288

Анонимен

преди 2 години

Сега у кауша да ги възпитат профилактично .За да знаят другия път да не плюят полицаите и се опитват да ги запалят

287

гост

преди 2 години

Трябва с нещо да привлекат внимание върху себе си, защото никой не си спомня за тях. За Парламента пък да не говорим. Явно няма никога повече да са депутати. Та просто внимание им трябва, пък ако може и някоя партийка да ги вземе...най-добре

286

Bob

преди 2 години

Браво, само така. А Копейкин нещо ще прибираме ли? Или Копейкин е срещу България и е ок... Полицайте ли са проводник Руската цензура навлиза и у нас?

285

Всекиму - своето

преди 2 години

Хулиганите - в затвора, Путин - в Хага Може и в мавзолея.

284

АБЕ, СБАБИКЯН....

преди 2 години

Като искате да си правите ПИАР, вземете да изкецате МИТРОФАНОВА, ама и двамата НЕМАТЕ с КВО.... ХАХАХААА....

283

Марсел Попов

преди 2 години

До АнонименЩе ти опъна прашките, Зайо!

282

някой

преди 2 години

Слава на РУСИЯ !А на тези двамата скъсаняци да им скъсат *** от работа сега !Дайте ги на Митрофонова тя знае какво да прави с тях !

281

Анонимен

преди 2 години

Пълни нещастници. Копи пейст от Волен Сидеров. Като не мина номера с мартениците в синьо и жълто, сега хулиганстват за да ги пишат по медиите, а Рашков им помага като ги арестува. Белким някой ги припознае за герои. Брррр.... Гнус.

280

Е защо така?

преди 2 години

Защото тези мутреещи се ренегати се научиха преди 2 години,че каквито и диващини да вършат по центъра на София,домати,риба,яйца да хвърлят по държавни сгради,да блокират кръстовища и тормозят хората,не само ще им се размине,но и хулиганщината им ще се таксува като граждански протест,а след това и ще заемат властови позиции.Е,заеха ги,след това видяхме,че не стават за нищо и ги изхвърлихме,но те искат да опитат пак.Да.ама номерът им не минава като пред Бойко.Бързо производство за хулиганство!

279

Мен

преди 2 години

Това е първото Добро нещо което са направили в живота си но не е достатъчно затова ако се разстрелят на никой няма да липсват

278

Анонимен

преди 2 години

Всичките руски зерги са в коментарите да защитават базата :)

277

Анонимен

преди 2 години

Значи при Цойко имаше по-голяма демокрация - правеха си прстотийте и не ги закачаха

276

Анонимен

преди 2 години

До Мърсол ПоповКолкото и да блееш няма да ги пуснат :)

275

да ти имам акъла

преди 2 години

До Анонимен 279 А какво ти гарантира,че като падне Путин и България ще види добро!?А бе от къде ви намират такива вдлъбнатеняци!?

274

ahahahah

преди 2 години

Тия са *** бре сър,цапа по сграда и то посолство с боя която се маха трудно,после реват че ги били арестували... ахахахха и един бой трябва да им метнат на тия смешки и да не се правят толко на ербаб другия път

273

Анонимен

преди 2 години

Копейкин кога ще го арестуваме

272

Татул

преди 2 години

Изключително просташка постъпка. Независимо какво се случва по света, един възпитан и интелигентен човек не би се държал така. Тези двамата са за някой зоопарк. Освен това доколкото се развиват нещата ракетата е изстреляна с провокативна цел от украинските позиции. Има остатъци от нея и траектория която е засечена... Така, че невинните хохли може да се окажат не такива мъченици за каквито се изкарват.

271

гъгъгъгъгъгъгъгъ

преди 2 години

Герб са ги арестували, защото ги е яд, че им взеха лапаницата

270

Право в целта

преди 2 години

Само не разбирам защо заливат руското посолство с червена боя, а не американското, след като евреите от ФАЩ извършиха кървавата болшевишка революция в Русия през 1917 г., създадоха безбожния СССР и избиха около 66 млн. руснаци!?!