29

Krom

преди 2 години

До смех 14 - тая дето вече близо два месеца набива обръчите на милите ти колхозници. Цяла Украйна е покрита с доказателства за нея под формата на старо руско желязо. Единствения смех в случая си ти - "експерт" с бирен корем зад компа. Хората се бият достойно с враг който ако ти срещнеш на бойното поле немедлено ще дефекираш.

28

Анонимен

преди 2 години

До 31, чупиш лъжомера.

27

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 31 "и до дни украинската армия влиза в Москва" Дори опитите за ирония на русофилите се израждат във фантазии.

26

стефчо

преди 2 години

Щом не се наага да плащат за синя зона и да купуват винетки,поне направете магазините и моловете безплатни за Окрите. Те хич не са нагли и нахални!

25

Анонимен

преди 2 години

Руските *** въобще не знаят защо са в Украйна и не са наясно кво им се случва! 64 километровия конвой беше най-големия смях. Тръгнаха па са върнаха, на Изток ще е същото, русначетата нямат търпение да се приберат в Русия за да отстрелят психясалия диктатор!

24

ха-ха-ха

преди 2 години

Тая година безсмертния полк беше попълнен с над 20 хиляди млади мъже благодарение на героите на Украйна. Голям проблем за Путин е какво ще покаже на парада на 9 май в Масква. Няма танкове, няма самолети, няма ги цели армии които директно се преместиха от Парада в Масква в безсмертния полк на Путин.

23

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 17 "Не сядай да играеш шах с руснак. Ще загубиш." Каспаров отдавна предупреждава, че Пуутлер е психопат и диктатор. Не сядай да играеш шах с Каспаров - ще загубиш.

22

Амчъкистанец

преди 2 години

Колкото свърши войната в Сирия и Афганистан.....

21

Анонимен

преди 2 години

До Путин няма да Спре..Европа много отдавна е паднала , с любезното съдействие на щатите . Кой срина ЕС , с бежанците , със санкциите с/у Русия , за сметка на това САЩ и Англия ЗАЕХА мястото на ЕС с руските пазари . Защо няма санкции от САЩ за Русия , а санкциите важат само за ЕС ,.... А ???

20

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 17Рашките винаги са губили, да не говорим, че имаме по-добри шахматисти от тех :))) Отивай в Сибир рашка, тука не ти е мястото :))

19

L.

преди 2 години

Да, знаем. Знаем и изхода на войната. И това е защото четем основно други сайтове.

18

Олд

преди 2 години

Джуджето психопат има болнавия вид на недоспал човек,чака да го напоят с новичок.

17

Анонимен

преди 2 години

Тва, тоя Кулеба, е изключително досадно същество

16

Анонимен

преди 2 години

Не сядай да играеш шах с руснак. Ще загубиш.

15

Анонимен

преди 2 години

Това с маневрения бой в обкръжение го забравяме. Единственото смислено е, че ако има бързи доставки на оръжие, може да се избегне обкръжение. Но тези доставки ще трябва да дойдат по земя, отнякъде. А това днес е трудна задача, утре още по-трудна. Една сутрин ще осъмнем без жп мостове по Днепър

14

Анонимен

преди 2 години

Украинците имат отряда "Азов", които са въоражени до зъби, рашките много се озориха с тех :))) Те са към 10к челяка, обаче са много тегави, не отстъпват пред никой :))

13

дедо

преди 2 години

От лични впечатления мога да кажа че Украинци за пара и майка и баща си ще продадат. Ократа живее само за пари!

12

Анонимен

преди 2 години

Путин е кажувал че ако загубят войната на 9 май ще се проведе Москва Прайд под наслов "Бъди толерантен с различните" ;)

11

y

преди 2 години

Тук мисля, че нещата ще изглеждат по различен начин и руснаците, вероятно ще приемат подхода на американските военни кампании. Няма да им прочистване етаж по етаж, апартамент по апартамент, а в сградата, в която фиксират мишена, ще бъде изравнявана със земята. Лошото, е че връщане вече на зад няма и всичко ще е под мотото whatever it takes. Надявам се поне, хората да успеят да се евакуират на време и цивилни жертви да са сведени до минимум

10

Анонимен

преди 2 години

Руснаците прочистват.