77

УМЕН

преди 2 години

Във всяка държава която се управлява от евреин царят само смърт, разруха, мизерия, страдание и нищета. Украйна е най-добрият пример.

76

тъпчо

преди 2 години

85, ако започне трета световна няма да е край за Русия, край за света ще е! И тез, които ще останат живи къде ще си харчат паричките, за които ламптят толкова? В бункерите ли?

75

Анонимен

преди 2 години

Китай нападат Русия и превземат териториите на изток от Урал. Там и сега монголоидното население е преобладаващо. Европа и Русия започват да купуват нефт и газ с юани.

74

Анонимен

преди 2 години

Пак правите сметка без кръчмарите. Отново ще има мноого изненадани след месец.

73

.

преди 2 години

На чужд гроб плачете. Вижте, че без война ние сме живи умряли.Ще ставаме все по - зле и това го признават политици, без значение дали са управляващи и опозиция.Ние сме жалък, зависим народ, с много дефицити, с желание да си наведем гръбнака на някой голям брат.Нито ни уважават, нито ни бръснат за слива, нито някой се интересува от нас.Но иначе геройски се мазним, като сменяме имена на улици. То и по рано един булевард са го кръщавали Адолф Хитлер, а друг Бенито Мусолини, а цял град - Сталин

72

IQ 3.14

преди 2 години

тва, което ще стане че без значение дали украйна запази целостта си териториално, в ЕС ще ни трейднат с руснаците срещу украинците. и като спрат стотиците милиони европрограми, ще се наложи диванните специалисти по геополитика да се ловят да бачкат. ще падне смях.

71

Анонимен

преди 2 години

Украйна са 45 млн души. Поне 10 млн. са способни да се бият. След като запада ги въоръжи с модерно оръжие, руснаците ще ги превземат на кукуво лято с тяхните оръжия от комунизма. Единствения начин е ядрени бомби и то няколко, но това значи трета световна и със сигурност край на Русия.

70

Анонимен

преди 2 години

Margrethe Vestager, European Commissioner for Competition - можете да направите две неща, контролирайте топлата вода на душа си, и всеки път когато спорате топлата вода казвайте "на ти, Путин" - ютюб : "Take that Putin! | Margrethe Vestager".

69

изакан евроджендър

преди 2 години

Изаках се, но не пуснах водата за да пестя енергия, за да накажа Путин - на ти, Путине! Акайте, но не пускайте водата, вместо това кажете - тейк дат, Путин!

68

нужна одна победа

преди 2 години

Калифорния - $5.80 за галон бензин! Русия победи но все още не го е осъзнала! Честито!

67

IQ 3.14

преди 2 години

До Хън Мън никой му не стиска да стреля. плюс това решението за изстрелване не е еднолично.

66

Хън Мън

преди 2 години

От всички сценарии в тази статия възможните са :1. Русия печели войната; 2. Трета световна ядрена война; САЩ ще направят всичко възможно да започнат трета световна война. Време е САЩ да се срути

65

УМЕН до Прост

преди 2 години

Защото са българи втора употреба и трето качество. Като македонците

64

Анонимен

преди 2 години

Нека първо започнем с това, че Путин загуби тази война още преди да я започне. От Пентагона многократно го предупреждаваха че ще свърши зле за Русия. А Лавров се присмиваше и даваше за пример тези твърдения (че ще има война) за американски лъжи и американска пропаганда. Е, САЩ излъга ли като предупреди, че Русия се готви да нахлуе в Украйна?Сега същото правят и с престъпленията срещу цивилни украинци. Но прокуратурата на Украйна работи. Рано или късно тази нейна работа ще даде резултати!

63

Анонимен

преди 2 години

Знаете ли, че Украйна вече ускорено се присъединява към Европейския съюз? Повярвайте ми, и Европейският съюз не знае за това. Но украинците вече са убедени в това.

62

Анонимен

преди 2 години

Путин няма интерес да унищожи ЕС защото това ще е от полза за САЩ - стратегическия враг на Русия. Русия бавно ще затяга примката около ЕС.

61

Анонимен

преди 2 години

мощна мозъчна пръдня...

60

Анонимен

преди 2 години

Ще бъде много по-тежко отколкото 90те в Русия. Тогава в Русия имаше голяма престъпност и разграбване, но винаги е имало достатъчно топло и продоволствия, руснаците не са гладували и студували. Сега обаче европейците ще гладуват и ще студуват и ще има война между мигрантите за място под слънцето, най-вече между мюсюлманската диаспора и украинската мафия която изцяло ще се изнесе в ЕС след като Русия прочисти Украйна.

59

ПРОРУСКИ ТРОЛ

преди 2 години

ЕЙЙЙ КОЛКО ХУБАВО В РУСИЯ, ПЪК НИКОЙ НЕ ЩЕ ДА ХОДИ ТАМ, ДОРИ И АЗ

58

Нуланд

преди 2 години

"САЩ: Украйна има биолаборатории, работим да не отидат в ръцете на руснаците" - Руснаците няма избор! До победа!