146

Анонимен

преди 2 години

Зеленясалият няма ранга на Путин за да се среща с него.

145

Пич

преди 2 години

Нима? Чак сега осъзна, че това бил начинът? А досега къде спа, Зельо?

144

Анонимен

преди 2 години

Целта на Путин е ясна да отреже Украйна от Черно и Азовско море.Крайната цел е Одеса.Източна Украйна и черноморските области тях може да ги контролира защото там живеят много руснаци,Западна Украйна не може.Дали ще успеят плановете му ще се разбере впоследствие.Зеленски почна да разбира това и вижда че с Путин преговори не може да води.

143

Анонимен

преди 2 години

Само не разбрах Путин казал ли е за такава среща или актьорчето пак е било под влияние на препарати и е халюцинирало :)))

142

АнатемаНаСулюПаситто

преди 2 години

Тоз циркаджия,Фашага,убиец,търговец на деца за човешки органи и англо- краварска П0дл0га трябва в най-скоро време да бъде изкаран от дупката,в която се крие и го пазят краварете,и да бъде кастриран,а макаричките му да бъдат предадени на господарите му за спомен .

141

Въх

преди 2 години

Тоя много му порасна фасона

140

Анонимен

преди 2 години

Ти сега ли разбра, че Русия не преговаря с терористи и фашисти. Заради фашистката идеология и управлението на страната Украйна ще остане без източните части излаз на море а може да се прости и с Харков. Украйна е смачкана пак Русия ще я възстанови а украинския народ ще остане с милиарди дългове към сащ и Европа. Ами така е когато не се мисли.

139

Реалист

преди 2 години

Зеления е решил твърдо хем да излиже солта хем да изяде боя ! Па нема лошо ! Браво на краварите зад океана сега ударно купуват газ и торове от Русия и после скъпо и прескъпо обратно в "умната" Европа ...

138

славянин

преди 2 години

Лъжливият *** няма нито гръбнак, нито топки да застане пред Путин!

137

До 150

преди 2 години

На снимката е един президент в бронежилетка, който не се страхува да излезе и отиде на фронтовата линия, въпреки че ислямистите на рамзито и деградиралите ултра-нацисти от частната главорезка банда вагнер се опитват всячески да го елиминират. Докато лилипутин се разлага приживе в бункера и откакто нападна Украйна е излязъл веднъж с италианското якенце на Лужники пред истеризираните си послушници!

136

Превратности

преди 2 години

От сутрин до вечер по телевизиите дават настръхнали евроатлантици и брюкселси добре платени лиза-и.Това е България.Лаят против Русия,друго не знаят.Същите преди 89г.викаха вечна дружба с СССР.Да живее българосъветската дружба.Разбирам ги,защото с високите постове които заемат благодарение на сащ и Брюксел дръпнаха материално много нагоре.Преди бяхме република към СССР сега сме щат към САЩ.

135

Анонимен

преди 2 години

Много ясно, никой не иска да пробва от чаят с полоний на Путин.

134

сара

преди 2 години

До тоестВсъщност все едно е кого и какво бръсне путин...

133

До 138

преди 2 години

Лелей страшно ще стане, викаш! А ако един от Кличко получи само 30 секунди с грохналото плашило, дали ще могат да разпознаят вова после по разплискания ботокс? ;)

132

тоест

преди 2 години

Зеленски намекна, че Путин не го бръсне за cлива

131

Анонимен

преди 2 години

И като не отидеш на преговори, какво ще постигнеш, още разрушения и загинали граждани на милата ти родина , прозрачен си, някои май ти шепне на лявото ушенце, или ти хареса да си щоумен и да си нонстоп център на внимание.

130

Анонимен

преди 2 години

руски тро\ло\ве има ли ?!?

129

bbb

преди 2 години

До Анонимен Защо политиците допуснаха света да зависи от един неуравновесен човек - артист, който няма и две изказавия, които да си съвпадат едно с друго? Всеки ден - различна позиция, различни искания, а път тези парламенти, дато го изслушват, са меко казано, ***!

128

Анонимен

преди 2 години

Зеленски е говорител на дедо Байдън.Винаги е над телефона и чака какво ще му каже сащ .Каквото му кажат,това прави и това говори пред света.Нали те си го сложиха на власт.Толкова са ясни че и децата им се смеят.

127

Анонимен

преди 2 години

Ти гледай да не те спипа Путин,че ще ти се иска да си по времето на холокоста в ръцете на чичо Ади..