50

Анонимен

преди 2 години

Дори СА, най-големият съюзник на САЩ, ги отсвири, дългосрочно щатската валута е пътник.

49

Анонимен

преди 2 години

Не е само въглищата. Най много са ВЕЦ - те . Които дават 70% за България. А АЕЦ. дава само 3- 10% по заповед от Москва . С тях и без тях е все тая. Поне няма да се дават пари на олигарси

48

Премиеро

преди 2 години

Нищо, следващата зима сме на Пернишки бри*ети..........

47

Анонимен

преди 2 години

Няколко пъти слушах изказвания не експерти, които казаха, че не може да се случи подобно нещо, поне в близките 2 години. Няма изградени тръбопроводи. Дори и да започнем да купуваме от Катар, за да се премине към нов доставчик се изисква технологично време. Запасите в Чирен били за 3, 4 месеца. Как да стане?

46

Анонимен

преди 2 години

"Може да се наложи светът да мине без руски доставки"_______Кой свят? Китай тази година подписа още по-големи обеми на руски газ, Турция продължава да купува руски газ, една камара държави са се закачили за тръбите. Престанете да слагате знак за равенство между запада и света.

45

ЕВРОПА Е ЕДИННА !

преди 2 години

СПИРАМЕ КЪРВАВАТА РУСКА ГАЗ И У НАС!...СЛЕДВА НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ НА ГАЗПРОМ И ЛУКОЙЛ В БЪЛГАРИЯ , В ПОЛЗА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И ЕВРОПА! ..КРАЙ НА РУСКАТА ХРАНИЛКА , ЗА РУСОФИЛСКИТЕ ПЛАЗМОДИИ , КАТО МЪЖЛЕНЦЕТО НА КРУШОВСКАТА *** ОТ БКП/БСП/КГБ/ДС! ГОНИМ РУСКИТЕ УБИЙЦИ ОТ БЪЛГАРИЯ!

44

бррр

преди 2 години

Споко бе, страшни паники. Сащ и Ес са напечатали толкова пара, че могат да си плащат яко. Само че след 2-3г тия където не са в играта ще са в голям зор да купуват западни стоки. Представете си как 85г в България западна кола беше почти непосилна да покупка. Така ще стане сега и за айфони, програмни продукти, компютри. Хубавото е че този път сме от правилната страна, така че качване на цени индексиране на заплати, да ще има леки сътресения, но нищо фрапантно. Ама Рашките ах тия палaвници, заапали

43

Твърдо съм убеден

преди 2 години

До до Считам че - само една и/или две западни компании има!?! И само САЩ и Русия ли са държави, способни да изграждат такива мощности?!? Акцентът ми е върху "руша е нумбер уан" - тезата, която почти сигурно поради лични интереси, тези фактори, които споменах защитаваха!

42

Анонимен

преди 2 години

Гледам в друга медия водещата новина е, че Словакия става първата държава от ЕС, която се е съгласила да плаща в рубли за газта.

41

Free

преди 2 години

Мдааа, а тя газта щракаш с пръсти и хоп идва от друго място. Такъв глад и студ ще има другата година, че идея си нямате. Тия управници хубаво са учили в Харвард, но едно е да четеш книжки, а съвсем друго да си на терен и да знаеш как стават нещата реално. Тия нови терминали, тръби, трасета не се правят от днес за утре, а трябват години. Изхода на първо време е да се премине на електричество и мазут. Да ограничи износа на ток до минимум и може да избутаме зимата, а бизнеса ще забуксува яко.

40

Анонимен

преди 2 години

Поне имаме значителни залежи от комюр.

39

Анонимен

преди 2 години

Тука в тази статия всичките им планове са за 2030-2050 значи моят въпрос е кой шъ правим на зима,щото то една АЕЦ не се строи за няколко седмици,пък това с вятъра бошлаф работа като нема вятър нема ток,пък като е много силен пак нема ток...

38

идиотите в ЕК!

преди 2 години

Margrethe Vestager, European Commissioner for Competition - можете да направите две неща, контролирайте топлата вода на душа си, и всеки път когато спорате топлата вода казвайте "на ти, Путин" - ютюб : "Take that Putin! | Margrethe Vestager". Заплатата и е 300 хил. евро годишно, плащани от джоба на европейските данъкоплатци.

37

изакан юропиън

преди 2 години

Изаках се, но не пуснах водата за да пестя енергия, на ти Путин. Винаги като акате, не пускайте водата да пестите енергия и казвайте тейк дат, Путин!

36

Анонимен

преди 2 години

Накрая пак ще опем до Русия, но вече ще сме с тотално разнебитена икономика.

35

до Считам че

преди 2 години

Уестингхаус фалираха още преди да се подпише какъвто и да било договор.

34

мак

преди 2 години

Щом сме почнали, да се откажем от немски или американски стоки. Нали и двете държави са агресори.

33

Анонимен

преди 2 години

Дай Боже зимата да е мека.

32

Муку

преди 2 години

До Куку Точно така, ще внася от...............Марс.

31

Анонимен

преди 2 години

Тези наши управници от ЕС са големи тарикати ще купуваме американски газ на почти тройна цена пък американците го купуват от руснаците ...ама иначе санкций за пред простолюдието и то да плаща,яко нали...