147

Антикомунист

преди 2 години

путин е един лъжец, убиец и страхливец.

146

Анонимен

преди 2 години

Какво чакат Азербайджан и другите ли? Ами, чакат някои хора да проумеят, че с Русия бизнес не може да се прави. Е, дочакаха. При това с цялостното съдействие на Путин. В момента, ако може да се вярва на данните на самите руснаци, по моретата и океаните плават над 20 милиона барела руски петрол, който никой не желае да купи, макар че се продаваше с 20 долара отстъпка, а сега, като чета и с 30 долара.

145

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 172 Никой нормален не мисли, че проблема не е сериозен. Става дума за русофилската лъжа, че е нерешим. Решим е, и още как, и Империята на Злото ще се убеди в това.

144

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 166 "да, ще видим как ще ви мръзнат зандниците." Пак ще си говорим. :))))

143

Анонимен

преди 2 години

До 152 Смятаха го вече, няма да стигне, ако ще от всички държави да се събере и да си увеличат производството. А дори и да се намери някакъв начин, то ще е след години. Стига пускахте кьорфишеци, защото има лековерни хора, които се връзват и се надяват, че всичко ще се оправи някак и проблемът не е сериозен. А всъщност е.

142

НЕ СЕ РАЗВАЛЯ

преди 2 години

ТО да са излишни полски ябълки - да се притесняват рашките. Амонячните торове винаги ще са необходими а суровината е природен газ - за амоняк.

141

ПОЛКОВНИК

преди 2 години

Неги мислете Руснаците. Те са хората които държат и хляба и ножа в този сектор . Да го мисли Европа защото скъпите горива водят до финансов колапс!!!!

140

Споко

преди 2 години

Ще заменим газта с геотермални и водородни енергийни източници.

139

САМО КАЗВАМ

преди 2 години

Русия врътне ли кранчето във ФРИЦЛАНДИЯ ще ще се вдигне работническа революция и не само там , ще я последват цяла Европа !!

138

Анонимен

преди 2 години

До До 146/157 "А ние поне още 20-30 години" Цивилизовния свят не работи като мързеливата и некадърна Руслямска джамахирия. Нещо, което при русофилчетата и техните господари отнема 20-30 години, на запад се прави за 3.

137

Анонимен

преди 2 години

Ще видите, и още как. :))) - да, ще видим как ще ви мръзнат зандниците.

136

до пияница-мистик

преди 2 години

Не знаеш какви глупости си натворил?! В България малко се пише, че загубихме поне едно дело в Ню-Йорк за 2,5млрд долара от Румъния,че работим в техния участък.Ти.квоча се надяваше, че ЕС намя дя признае решенията на този съд, но докато беше на власт не му се получи.Тъпотията на нашите псевдо политици е,че при влизането ни в ЕС не сме договорили морските граници и сега ще го д.у.ха.ме под вода!

135

До 148

преди 2 години

Вие рашаробите сте достатъчно озлобени! Не чакай и да огладнееш! Спасявай се в раша!

134

Анонимен

преди 2 години

До до 146, споко бе пич, 90 % от консумацията на газ може да бъде заменена с петролни продукти, това е, газта е просто един заместител на петрола, предпочитана в миналото заради по-ниските цени, това е

133

Анонимен

преди 2 години

И като имат газ в Азербайджан, Туркенистан и т.н. какво чакат от 2014 насам? Путин е обявен за най черния дявол още от окупацията на Крим 2014, а нещо не го виждам алтернативния газ. Иронията, е че САЩ наложиха на ЕС (разбирай Германия) извратените зелени енергии и отказ от ядрена енергия, в резултат на което дадоха на Путин и тоягата и моркова. Даже си мисля, че всичко е дирижирано именно с цел да се стигне до ядрена война и едни чичковци в едни бункери да се отърат от няколко милиарда материал

132

Анонимен

преди 2 години

"Азербайджан, Туркменистан, Казахстан, Алжир... Все държави, които с удоволствие ще заместят сърдиткото Путин" - еми айде де, вече 20 години някой все го замества руския газ, айде сега да ви видим, на добър час с Азербайджан и Туркменистан.

131

До 146

преди 2 години

Е да де. Ама като спре Русия да си продава газта, те вместо 50 години ще имат за 350. А ние поне още 20-30 години ще се опитваме да ъпгрейдваме фотоволтаиците и вятърните генератори за да стана заместител на газта. Та въпроса е къде ще бъде Русия тогава в икономическо ниво и къде ще бъде Европа след като всяка зима ще остава без ток ( справка Германия , последната зима със замръзналите генератори)

130

Анонимен

преди 2 години

До Уфф.. ти се огледай за икономическите последици за Европа вкл. България сега, само в рамките на 2-3 месеца, а после злорадствай къде щяла да бъде Русия след 50г. Където и да - ако изобщо още те има още на тоя свят това което ще те касае няма да е Русия, а дали още можеш сам да ходиш до тоалетна. :)

129

Анонимен

преди 2 години

Русия казва 80 рубли е.---------Никой не го брига Русия какво казва. Ти й даваш долари/евро, оттам нататък тя вътрешно ако ще и 1:1 да си го обръща. Ако ще и на 0.64, като при СССР. Съвсем отделен въпрос е, че на свободният руски пазар един долар вече бил 200-250 рубли. А съвсем трети е, ако на руска фирма й потрябва валута, за да си купи нещо импортно. Щото, нали, кой ще приеме тая хартия, рублите, като плащане.

128

Анонимен

преди 2 години

рашките щели да изнасят газ за Индия, що не вземете преди това да погледнете картата, а после да видите каква е консумацията на газ в Индия под 60 млрд. куб.м. от които 32-33 млрд. са техен собствен добив, въобще разсъждавате ли като ги пишете тия неща, че даже слагате Индия в един кюп с Китай:) ама сте едни циркаджии