52

Анонимен

преди 2 години

Украинските нацисти 8 години избиват в Донбас цивилно население! Къде бяха демократичните свободни медии тогава?

51

Анонимен

преди 2 години

ZZZZZZZZZZZZ

50

Анонимен

преди 2 години

Русия унищожава унищожава в град подобен на Варна. Тук, в този форум, няма хора, които да са преживели такова нещастие.

49

Анонимен

преди 2 години

До поредната пропаганда. И ти си поредното зомбирани путинско говведо. Да не би азовците сами да са разрушили целия град бе, глу.пак? А инсценировките на Кремъл ги знаем много добре, те са за такива заблудени олигоффрени като теб.

48

Анонимен

преди 2 години

Тука има някви неоринтираници слуги на чужди .През 2019г бях в донецка област и Луганска област и видях достатъчно .Искам да заведа политическите *** не един дом детски тогава бяха 96 деца от 2014г от стрелбите там които са без родители убити от украйнски нацисти .Иска. на тези наши мурдери да ги питат и тогава да изказват позиция .Срам ме е от вас политици.

47

Украйна

преди 2 години

практически загуби излаза си на Азовско море.Същото е вече вътрешно за Русия..Пък вий си се дърляйте тука..

46

Поредната пропаганда

преди 2 години

Статия целяща да очерни Русия и да отклони вниманието от основните новини от Мариупол. А именно че нацистите от полка Азов са разбити и дори има заловени командири от тези "герои" опитващи се да се измъкнат преоблечени като жени. Същите "Киборги" както те сами се наричат се крият в апартаменти на хората училища детски градини и болници. Държат цивилни заложници и разстрелват опитващи се да се евакуират. В момента руски войници раздават храни напитки и хуманитарни помощи на гражданите. Има кадри

45

българин

преди 2 години

До: номер 48 Нищо не си видял а повтаряш пропагандните лъжи на руските медии. В Украйна както във всяка друга държава има радикални националисти.В самата Украйна те печелят само около 2% на последните избори. В Радата са гласували и приели закон срещу всеки който проповядва радикален национализъм или друг вид екстремизъм, за което е заплашен най-малко с глоба и затвор. Полицейски части редовно следят за такива екстремистки групировки.Всичко останало за нацистите е в болния мозък на Путин!

44

Анонимен

преди 2 години

Само двама човека имат голям грях - Наполеон и Хитлер , ако бяха постигнали целите си нямаше да има дебат сега за фашистка руZZia ли сме или против! Ама защо им е трябвало и на САЩ да им помагат тогава, сега го отчитат като голяма грешка!

43

Анонимен

преди 2 години

Това, ако беше САЩ първо щяха да ги ударят с килимна бомбардировка и след това да изпратят тежко бронирана механизрана бригада да разчисти не да си играят на коридори па помощи .

42

Анонимен

преди 2 години

Извергът винаги намира повод за клане. И пеленачета да са му насреща, ще ги набеди, че някое от тях ще му навреди в бъдеще и ще изколи всички. И винаги ще се намерят други изверги, които да оправдаят "правото му дело".

41

Венелин

преди 2 години

Стига глупости! Кметството беше превзето от руснаците (по точно чеченците) още миналата седмица, а кмета беше избягал преди това. Сигурно е най-малко в Лвов. Каква информация от кметството имате?

40

Русомраз

преди 2 години

До Moдеpaтopчето - Що ли не ти_eба путката_мила мaйчинa кoпeйкaджия жaлък!!!

39

Анонимен

преди 2 години

РуснаZи, сър! Монголски варвари!

38

Анонимен

преди 2 години

в числото на отвелечените жени влизат и преоблечените нацисти щото тогава цифрата е доста голяма...

37

българин

преди 2 години

Руските войници в Украйна се хвалят, че изнасилват 16 годишни украински момичета и ядат кучета. Защо кучета? Защото им е омръзнала сухата храна и консервите.

36

Анонимен

преди 2 години

Вече видяхме кои са нацистите в Украйна Азов и тем подобни, вече ги видяхме и икаква пропаганда не може да го промени.

35

Нациките иде ви края

преди 2 години

Ако виоръжен човек вече е войник то и обурудвана сграда със гранатомет на покрива, картечница по средата и танк във входа вече е военна база! Снимки от дронове - колкото искаш!

34

Анонимен

преди 2 години

Хвани Азов смачкай Айдар.

33

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 42 "туй по украинската телевизия ли го чу?" Що, я кажи къде са, щом по путинската са казали. Дай да им видим интервютата, да видим къде и как живеят в момента. Можеш ли?