404

Анонимен

преди 2 години

Знахарова да си отговори сама защо българите оскверняват само съветските паметници, но не и руските. Последните у нас са над 400. Българите помнят за Ванка с танка и всички "хубавини", които той ни донесе, сполучливо описани в стихотворението на Радой Ралин.

403

Варна

преди 2 години

Г-жо Захарова наш приоритет сега е да помагаме за оцеляването на бягащите от смъртта, на която ги обричате.Драсканиците по паметниците няма да отклонят вниманието ни от братоубийствената война, която запалиха Вашите политици!Загиналите войни да почиват в мир!

402

Хе-хе

преди 2 години

Точно така, също румънците, черногорците и българите. Това в една друга война. След това пристигат окупатори съветски граждани да пият и мародерстват. Едното няма нищо общо с другото и дори зомби като теб го знае...хаха

401

Shark

преди 2 години

До 497. Не не, изобщо не се бърка. Тази простащита с унищожаването на паметници не е от сега и няма нищо общо с Украйна. Просто сега се засили. Още Гърневски като беше кмет на Пловдив някъде 95-99г искаше да маха Альоша. Оттогава периоднично някой се активира за неговото махане. А само да вметна, че голяма част от войниците в Червената армия са били именно украинци. Тогава Украйна е била в СССР. Затова е хубаво човек да бъде информиран, а не да изпада в истерии, характерни за слабоумните

400

Анонимен

преди 2 години

Доколкото съм чел, изнасилвачите и убийци са били съдени по бързата процедура и са изпратени на водни процедури в Колима.

399

Ами

преди 2 години

До маке Македонци са, как да не? Те всички, като починат стават македонци! Докато са били живи не са били осъзнати, прозрението ги спохожда след това! Смешници!

398

Я, па Я

преди 2 години

БГ влиза в тристранния пакт под натиск на Русия. През 1940 г. Русия и Германия са съюзници и компартията в БГ пропагандира в полза на Германия и Русия. И така едни умници политици обявяват война на САЩ и Великобритания но не и на СССР. И днес ревът, че САЩ и Британия ни бомбардирали, ти да видиш. Бомбардировките започват едва когато БГ започва да сваля самолети. СССР без да имаме обявена война ни окупира и 45 г. +още 30 ни държи за гушата и не ни пуска, обаче това не е проблем ...

397

Анонимен

преди 2 години

Хе-хе, според държавнатаполитика оттук-нататък, за да не се изложим пред чужденците, вече ще казваме - освободиха ни украинците, финландците и няколко руснака с неустановен произход.

396

Анонимен

преди 2 години

Целия център е кръстен на руснаци. Паметникът на съветската армия е една грозотия, която по-добре да я няма.

395

Анонимен

преди 2 години

Дъртаците продажници антибългари се съпротивляват, но вече свършвате . Скоро идните поколения, ще се саморазправят с тая измислена болшевишка пропаганда. Неможе да спрете неизбежното. Там трябяа да седят ген. Вазов , Левски, Аспарух, Калоян, Ботев и куп други истински Българи! И това ще стане.

394

Анонимен

преди 2 години

Има нужда от едно букаке тая, да си знае мястото

393

Анонимен

преди 2 години

Няма как. Из БГ са плъзнали нашенски со роси,сега към тях се присъединиха и бандеровски со роси,и ще вандалстват. Всеки бг ако види вандалски акт, ще се намеси,но те подло го правят през ноща. Веднъж полицията хвана едни такива и се оказаха членове на партията на Иван Костов.

392

Анонимен

преди 2 години

Ами да... тая да вземе да кажа за бомбардировката над гр. ВАРНА И то по цялото мирно население от руския флот ? Хората ги мразят защото правят разлика между царска Русия и тея престъпници там след преврата.

391

Анонимен

преди 2 години

Г-жа Мария Захарова нещо обърка! Ние винаги сме уважавали и уважаваме това, което е направила Съветската армия през 2-та световна война (руснаци, украинци, белоруси, казахи, таджики, азърбайджанци и т.н. и т.н.)! НО не трябва да се прави асоциация с това, което сега се случва в независима Украйна! Окупационната армия на РФ, наемниците от Чечня, Либия и Сирия нямат нищо общо с Великата Съветска!!!

390

Ай

преди 2 години

Тази жена ме плаши, прилича ми на надзирателка в концлагер.

389

БГ

преди 2 години

Паметта на загиналите не трябва да бъде осквернявана. Дали са Руски в България или Български в Македония-няма разлика.

388

Само питам

преди 2 години

Русофилчета, да сте чули някога от американското посолство или от говорителя на американския президент заплахи и обиди по повод боядисването на паметника на Рейгън или паметната плоча на американските летци пред американското посолство? Не сте, въпреки, че те редовно са цапани от русофилстващите американофоби! Има и паметна плоча на германски летец защитавал небето над София, която на два пъти е повреждана от русофили. Защо, нали много обичате да говорите за американските бомбардировки?

387

Анонимен

преди 2 години

Между другото моята баба същото казва на 83г е. Вика немските войски бяха чисти културни , ако искаха нещо чакаха на вратата и се молят дс го получат. После 44та влязоха руски войски .... мръсни , крадяха, изнасилваха ..... Че това е и до ден днешен промяна няма . Варвари от степите ги събират за тази армия. Та и за това дват такова жертви, защото се неподготвени и необразовани селенчетаа

386

Анонимен

преди 2 години

Пропагандата ни е набила в мозъка инстинктивно да им се кланяме!И комунистите да командват!

385

Българин

преди 2 години

До Мнение.... Ами дайте да гътнем и Шипка, Плевенска епопея,....... Руофилският ти мозък не разбра ли, че с паметниците на загиналите в руско-турската война няма никакви проблеми. Проблеми има единствено с паметниците на окупатора!