107

До 112

преди 2 години

Ее..недвй така колега. Сега форумните трролове ще ти обяснят, че русия ще е много по собре с тези санкции. Те слвдят иатинаките медии, които казват истината. Медиите на ***.

106

ПРОПАГАНДА

преди 2 години

Що не цитирате Fox news как обвшняват Байдън за войната в Украйна

105

Нео

преди 2 години

Мнооого смело! Ако не я убият, ще лежи поне 10 години, но ако падне Путин, по-малко!

104

Путин=убиец

преди 2 години

Много брандове вдигат цените си специално за Русия. Например от смартфоните. Отделно рублата се срива. Цените се вдигат с пъти. Същото важи и за компютри и компоненти за тях. Нали се сещате, че ако цената на една видео карта се вдигне 3 пъти и вече малко трудно става да си я купиш. Сега руснаците в нета се молят само да не стане същото с хранителните продукти, защото това значи глад. Засега всичко с вдига с поне 30%, но цените продължават да растат. Това, което идва в Русия е страшно. Гладомор.

103

Германец

преди 2 години

Българският пyтинoпитeк, ще продължава на черното да вика бяло, ако ще и самият Вова да се опита да го разубеди. Ще твърди, че кремълското джудже играе 4D шах... Колко е жалко да си пyтинoпитeк...

102

Анонимен

преди 2 години

В САЩ има двама, трима журналисти, които говорят истината. Другите са платени драскачи.

101

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

"В Одессе заметили Бернара-Анри Леви одного из идеологов американских бомбежек Сирии, Ливии и Югославии".От свой приятел знам,че гореспоменатият престъпник е замесен в сериозен трафик на невръстни момичета. Катакомбите под Одеса,в които е действала Съпротивата срещу нацизма,са превърнати в щаб на педофилите в Украина. Бил съм в катакомбите по време на СССР.

100

ДО 100

преди 2 години

Вааттенке, спри с руските лъжи!Ако *** беше такъв миротворец нямаше да напада Украйна.На вас все американците са ви виновни.Те ли бомбардират Украйна в момента??Отговори ясно на въпроса- американците ли в момента бомбардират Украйна?? Ако аз започна да те пребивам с железен винкел и някой ме обвини, аз ще кажа...ами, то...съседа е виновен. Той така иска. Не е моя вината.

99

истината

преди 2 години

Омразата не е САЩ - Русия. Тя е между крайните представители на "модерен" либерализъм и консерватизъм. Като двете най-враждуващи групи са Путин от едната страна (пример за краен консерватизъм и автократство) и Демократическата партия на САЩ от друга (Клинтън и ко).

98

Анонимен

преди 2 години

Каква демокрация има в България? Аз не съм наясно, ходете в Северозапада, каква разруха е, как *** дерибействат, върхи родителите ни. Това, че вие взимате 15 20К добре, но хора, които взимат на версия, хляб и мляко, до следващата пенсия. Да ви п.... я, на американската демокрация, в която няма свобода на словото, има само една гледна точка. Пари, пари, пари.

97

Анонимен

преди 2 години

"В САЩ никой не смее да каже истината по подобен начин." - Май си информиран само от руските телевизии. В САЩ винаги е имало антивоенни протести и настроения и затова в последните години САЩ нямат сериозно военно присъствие в конфликти. Затова и се изтеглиха от Афганистан и Сирия.

96

Бг

преди 2 години

Една жена по-смеланот цялата руска армийка с генералите си взети заедно.

95

Анонимен

преди 2 години

Требе да пратим Корнелия, Костя Копейкин и русофилите в Белене, да строят АЕЦ-а.

94

Анонимен

преди 2 години

На родните русофили много им харесва подхода, да се арестуват хора, които имат различно мнение.Аз предлагам и ние да приложим този подход в България.Преследване и затвор за всички русофили.Който изкаже подкрепа за ***- в затвор.Мисля, че русофилите трябва да подкрепят това. Те харесват подобни подходи.

93

Анонимен

преди 2 години

Военната операция на Русия в Украйна е въпрос на оцеляването на Русия като държава заради действията на САШ, англосаксонците като цяло и подчинената на САЩ Европа.

92

Анонимен

преди 2 години

до OMG_Lucker ; Горките "театрали" , използващи "уау" (wow) ,дали знаят , че с това междуметие се отбелязва и кучешки лай ?!...

91

Анонимен

преди 2 години

До 91, В сравнение с Русия България е рай за хората. Неслучайно в България има много икономически мигранти и бежанци от фашисткия режим на Путин.

90

Анонимен

преди 2 години

Това е началото на края на Руската федерация. Ще се разпаднат на отделни държави.

89

Анонимен

преди 2 години

Срамувала се да работи в първи канал? Сега ще поработи 15 години в Сибир по новия им закон. То да си пpoзДт - добре, ама чак като нея - не е добре! Хахахах. Да си взима по-топлички дрешки и да заминава, че да се прибира по-бързо, хахаха.

88

Анонимен

преди 2 години

В САЩ никой не смее да каже истината по подобен начин. Веднага следва затвор в Гуантанамо и няма излизане.