23

Анонимен

преди 2 години

Друга работа сие да кажеш . Ей каква империя сме и да се гътнеш в земянката къркан.

22

Знаете ли, какво

преди 2 години

Означава Z - ЗОМБИТА !!!

21

Анонимен

преди 2 години

Абе напишете статия за доказателствата изнесени пред ООН за 30те лаборатории разработващи бактериологически оръжия. Напишете за реакцията на СЗО по този въпрос. Покажете автопоходите в Русия с нарисувани Z на автомобилите. Покажете доказателствата за скрита ядрена програма на Украйна. Американците горките за такива неща разпертушинваха Ирак 10 години

20

БЪЛГАРКА

преди 2 години

РУСОФОБИТЕ СА В ТРАНС !!! СКОРО ЩЕ ВИ МИНЕ, НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ---ТЕ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ДЕТО ГУЩЕРА ГИ ПУСНА ОТ ЗАТВОРИТЕ---ВЕЧЕ СА У НАС, А МОЖЕ НЯКОИ ДРУГИ ЗАРАЗЕНИ ОТ БИОЛОГИЧНИТЕ ЛАБОРАТОРИИ ДА НИ ДОНЕСАТ ТОВА-ОНОВА, ТОГАВА КАКВА ПЕСЕН ЩЕ ПЕЕТЕ ???

19

Невероятно...

преди 2 години

...но факт. Част от българите искат руска империя, въпреки че ние също сме част от териториите, на които руснаците гледат като на васални.

18

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 6: На клавиатурата има и буквичката "й". Можеш свободно да я ползваш, когато граматиката го изисква.

17

Анонимен

преди 2 години

Истината е, че руснаците не искат Щатите да уничтожат Русия. Това не е война с украинците. С Щатите.Мнозинство от това, което пишат при вас е лъжа от американците. Частично, можете да го сравните с ситуацията с Македония. Въпреки това, че от столетия вие сте братя, напоследък (в тази така наречена 'свободна Европа' отношенията промежду вас се стават все още полоши. И това не е слуайност.) Вие нямате контрола върху медиите. И така по целия свят.

16

Анонимен

преди 2 години

Кой знае каква е истината? Може в Русия и да не знаят , че война трещи в Украйна. А някой руснаци така са си свикнали с войни , че ако настане мир ще се пропият. И да ли ще са на село и ли в империя много много разлика няма да усети.

15

аз

преди 2 години

До Анонимен12 - резултата от санкциите вече е на лице. Вижда се в бензиностанциите и борсите за ел-енергия. Честито на печелившите!

14

Анонимен

преди 2 години

Колкото и да е голяма една страна и колкото и много суровини да има трудно ще живее сама! Богатството е повече в качеството и образованието на хората! Пак избраха мъчителният път! Едвам поживяха като хората 10-15г. и пак буйстват...

13

Ром"с

преди 2 години

Мисля че,тези политолози въОбще не разбират нещата или просто тъй трябва да говорят,ако е второто-разбираемоно ако е първото да вземат да си запалят дипломите и да ходят да работят на Запад.. Да ,ама няма..така е по-лесно..кажи две-три думи против когото трябва и ще си получиш хроноар или пък толквоа си можееш..което пък никак не е учудващо,знаейки стойността на образованието у нас ..като пада с бесна скорост в пропастта..и все викаме това е дъното,ама не е..още има видимо къде да се пада..

12

Анонимен

преди 2 години

Цената на фючърсите на газа е 1250 долара за 1000 куб метра :))) Надолу с 15% от петък.

11

Lina

преди 2 години

Това звучи като мечтата на друг нисичък мъж с комплекси, също с любима свастика , подобна на z to на ( не знам кой е днес президента на русия - петр1, брежнев, съдейки по червеното знаменце на сссссссср ) .И психиатрите не са оптимисти.

10

Анонимен

преди 2 години

Болни мозъци! Да си опитат този път мераците за империя в източна посока, каквото можаха съсипаха и откраднаха на запад - баста. Както каза един украински режисьор - добро пожаловать в Северной Кореии.

9

Анонимен

преди 2 години

Само брутални икономически и финансови санкции. Нека си живеят в кочииината както си искат.

8

Анонимен

преди 2 години

Да живее император Путин, цар на всички православни християни!

7

Муахаха

преди 2 години

Ах, каква Стана тя! а преди само няколко дена ни обясняваха как Путин нямал никаква Подкрепа бил НеЛегитимен Автократ и как Руснаците щели да го Ликвидират! Очевидно, Путин си има Подкрепата и е Демократично Избран, за Разлика от АнтиБългарското Чуждо-Окупационно Правителство в София, което не представлява българите!!

6

Анонимен

преди 2 години

Промити мозъци, 20 години и повече .....

5

Анонимен Алкохолик

преди 2 години

Това според Комсомолская правда ли е? За това ли се изнасят от Блатная с невероятна скорост

4

Анонимен

преди 2 години

Вия забравихте за еко катастрофата в сибир,после и ковид 19,след това и воината много им се натрупа на хората ,тои се е трупало слои след слои.