155

В Русия е паника

преди 2 години

Огромни опашки в Zara, Диор, Гучи, руснаците купуват с пълни чанти модни дрешки и аксесоари от марките които се изнасят от Русия.

154

Анонимен

преди 2 години

Импексова, потъваш заедно с киро.

153

Кире е бетон

преди 2 години

Упрвляващите няма да си ходят, защото иначе Възраждане ще спечели. Ако има протести, ще ги потушат брутално с бой както в Канада, сега е лесно, ще ги обявят за путинисти и русофили, имат пълната подкрепа на САЩ и Брюксел, могат да правят каквото си искат и никой няма да им търси отговорност, а за народа полиция и сълзотворен газ. И през това време ще унишожат Възраждане като партия, най-вероятно ще ги арестуват и съдят за нещо.

152

анализ

преди 2 години

Намерих че преди войната сл.семе е било 740$ на тон на Сф борса (и винаги е била такава). Това прави при 1.5 лв/долар 1.20 за кг. Ако се прави 1 л от 2,5 кг както лъжат заводите олиото трябваше да бъде 3.75 лв произв. цена без надценки, кото води до 5 лв на литър на магазина. Чудя се как го държаха 1.80? След войната е 849$ на тон, което прави 12% увеличение - цената трябва да е 2.20 лв реално!

151

аа1830

преди 2 години

Аре пак олио.... . Всички купуват олио. Бой за олио. Света приключва без олио. Олио в промоция - получаваш една, плащаш за две. Яжте олио, пийте олио, гответе с олио. Пуснали са олио, народе. За бога купувайте олио...... Хора изтрещяхте с това олио....

150

Анонимен

преди 2 години

Те и да си ходят и който и друг да дойде, нещата са стигнали до там, че България сгази много лошо лука, вече никой не може да я спаси.

149

Анонимен

преди 2 години

До АнонименСтегна ли куфара?

148

споко

преди 2 години

Русия до 2-3 месеца ще рухне, а ние все ще изкараме още 2-3 месеца, нали сме ЕС и НАТО но проблемо. Или?

147

анонимен64264

преди 2 години

хайде да видиме как ще се преборите със спекулата и цената на горивата, но май най добре е да си ходите

146

Анонимен

преди 2 години

Мъжът починал на опашката за олио вчера от тромболия и запушване на съдовете,това няма нищо общо с ваксините нали?За един прЕател Пешо с който люпим семки в момента пред блока питам..

145

Анонимен

преди 2 години

Кирето каза на всеки украинец 40 лева. Вчера каза, по 40 лева само на тези украйнци дето са на хотел. Народа пита Киро? Украйнците дето са настанени при хора, украинци ли са Киро? По логиката на Киро тези останали при хората не са украинци и трябва веднага да си ходят. Нали Киро?

144

Анонимен

преди 2 години

За олиото, семето, зърното разбрахме че имало достатъчно. Сега да кажат за горивата, газта - има ли ги "достатъчно" или да се приготвяме за режими?

143

Анонимен

преди 2 години

Аз съм си решил проблема с олиото ,спирам да се къпя без това и тока ще вдигат ,и ще си изтисквам от косата

142

Анонимен

преди 2 години

Купони и се решава проблема.

141

не бе, небе

преди 2 години

небе, това няма нищо общо със санкциите против Русия, това е спекула, просто случайно олиевната спекула реши да дойте точно сега, чиста случайнос, или?

140

Анонимен

преди 2 години

Ако разполагате с олио - продайте го сега - защото след време ще му падне цената. Апропо, правителството - държавен резерв с олио имаме ли?

139

Анонимен

преди 2 години

Абе с това олио попара ли си правят. Сбъркана работа...След това защо имало толкова болнави и затлъстели, а вирусът бил виновен.

138

Времето се повтаря.

преди 2 години

Всичко е поради паника и търговска печалба. Няма недостиг но има завишено потребление. ВРЕМЕННО завишено потребление - защото бабите още от време оно като настъпи криза и гледат първо да се запасят с олио. От там търговците вдигат цените. След време ще има занижено търсене - но печалбите ще са големи. Точно както бизнеса с тоалетната хартия преди 2 години.

137

Н

преди 2 години

Да им таковам *** мата селска, влизам със сина ми в супера, една бутилка олио нямаше.

136

Анонимен

преди 2 години

Ами проверки и затвор за спекулантите. Само с констатации нищо не се променя. Иначе при жан виденов отивате.