59

Анонимен

преди 2 години

"Необходимо е мощно противодействие срещу путинската пропаганда в България. Във форуми и социални мрежи трябва да бъдат блокирани. Те са провокатори и целят разделение и последващи бойни действия в България!" ....нали! Да живее фашизъма! Луд!

58

До 53

преди 2 години

Вярно е това, което казвате. Баба ми е разправяла, че даже германците не са се отнасяли така както руснаците в българските къщи и села през 1944..грабели, блъскали, крадяли са дори. Баба казва, че е била 12 годишно момиче и се е питала "аджеба, толкова ли са пригладнели тези братушки". Абе руска му работа, варварски народ с обезумяла и бездушна политическа класа, която ги лиши от душевност и от просперитет.

57

Solar Power

преди 2 години

До Петров: И значи този челяк е избяхал от Донецк заради опълчението ?!?!

56

Анонимен

преди 2 години

Е лка пак преписала статия, която се върти по чуждите медии вече от една седмица. Охлювите от Днес.Ру са за ожалване.

55

Внимание - до ДАНС

преди 2 години

Необходимо е мощно противодействие срещу путинската пропаганда в България. Във форуми и социални мрежи трябва да бъдат блокирани. Те са провокатори и целят разделение и последващи бойни действия в България!

54

Solar Power

преди 2 години

До Н.: А ти пък не си ли се замислял,че ако САЩ искаха бързо да свърши войната можеше да снабдят със 100 броя ракетни установки Пейтриът и руснаците само щяха да си хабят ракетите ? Изтърваш основната цел ! Фалит на Русия. Путин получи един втори Афганистан и 5 милиона партизани. Дори и да превземе Украйна после няма полезен ход освен да избие цялото украинско население.

53

Анонимен

преди 2 години

Хубаво си живяхме едно време без банани и демокрация... Голям айляк и купон беше...Сега вместо спомени и майтапи си говорим за войни и кредити...

52

Анонимен

преди 2 години

Я trol4etata наскачаха

51

Спрете вече с фейка

преди 2 години

Какво лицемерие и цинизъм,ужас.

50

Петров

преди 2 години

Американослугите, прочетете малко, 2014 няма руска армия в Донецк, има само опълчение и украйнски войски. То че сте про ст и като кравари е ясно ама не падайте чак толкоз.

49

Solar Power

преди 2 години

*** ьо получи още един радикал. Много ми е интересно как си го представя ? Превзема всички градове и после санкциите падат ?!?! А 5 милиона партизани къде ги забрави ?! Или ще прати 30 милиона в концлагери в Русия и ще каже ,че всички са нацисти ?

48

Н.

преди 2 години

Наистина ли вярвате, че ако Русия, като световна военна сила , ако искаше на всяка цена да си вземе каквото там е решила, щеше да темари 3 седмици пред градове и да чака..да стреля с минохвъргачки по опашки от жени и деца.. Дали не можем малко и да мислим като четем всичко, което ни се поднася като "информация" от медиите. Ако прежалят цивилините руснаците, за 2 дена Украина е приклочила.Под "прежалят" нямам предвид, че много им дреме за тях, но не е ок това "отразяване на истината" от медиите.

47

Анонимен

преди 2 години

Истинските фашисти са окупаторите. Това всеки го знае. Ще дойде и тяхното време.

46

Неизбежно е

преди 2 години

Русия скоро ще фалира и ще се разпадне!

45

Анонимен

преди 2 години

Абе това е наистина твърде maloumna пропаганда. Що ли ми напомня на статиите за умиращите в страшни мъки от Ковид и за последните им думи, да не би автора да е същият???

44

Анонимен

преди 2 години

Смърт на вонящия путлеро-фашизъм и неговото котило.

43

Джо

преди 2 години

Петров - гиди лъжливо руско овчарче.

42

Анонимен

преди 2 години

"Гледам видео какви мародери са руските войници, влизат в магазина грабят и тръгват без да плащат" - И в България като нахлуха 1944 година бяха същите грабители. Георги Димитров пише писма на Сталин да му се оплаче какво върши армията му в една "братска" страна.

41

Петров

преди 2 години

През 2014 г. семейството се евакуира от окупирания от Русия Донецк.=======================================================Най долна лъжа, през 2014 няма руски войски в Украйна. Журналистите са невежи.

40

Анонимен

преди 2 години

Аз заведох дело за заплаха срещу един путинофил