303

Анонимен

преди 2 години

Претоплена манджа! Аре у лево!

302

Малкия Диктатор

преди 2 години

Путин ще го обесят на площада собствените му хора. Руснаците масово остават без работа, има недостиг на храни и материали, банките им са пред фалит. В същото време децата им изгарят живи в старите съветски танкове в Украйна.

301

Антипутинист

преди 2 години

Говорят си двама РУСОФОБИ и единия казва: Вчера бях на Червения площад и се и3cpax в знак на протест против Путин!!!! Еее не те ли арестуваха? - пита другия. Да бе ще ме арестуват, аз не съм си свалял ГАЩИТЕ!!! - отговаря първият.

300

Анонимен

преди 2 години

Не само се развяват чужди знамена ами масово се използва хитлериския поздрав. Това е абсолютно недопустимо. Прегледах вентилаторно форума. Виждам че има много заплахи срещу свободното слово. Не знам дали ще има трета световна война но за жалост виждам че втората не е свършила ..

299

Марта

преди 2 години

До истината.....Потребителите на социалните мрежи удобно забравяме за хората и институциите,които са отговорни за кризите,били здравни или военни.Милиардерите,производителите на оръжия и банкерите печелят от това.А хората коментират емоционално заредена диалектика и редуцирани разкази за добро срещу зло и се делят на фили и фоби.

298

Анонимен

преди 2 години

Путинисти не изместване темата.Държавата трябва да Ви издири.Вие ще стреляте по нас и нашите деца,болници,училища ,ако стане война.Това трябва да стане незабавно.Вие сте срещу нашата държава България.Незабавно отивайте си при вашия Путин.

297

Анонимен

преди 2 години

Кога ще бъде обсъден ЕС и США за незаконното ваксиниране хората? В Канада върху тираджиите изпращаха танковете на улицата биеха хората... В Холандия, Белгия, Франция абе в целият ЕС..

296

Анонимен

преди 2 години

Има огромна разлика между Путин (Путиния) и Русия и Руснаци.Не бъркайте нещата.Хорсъа не са срещу Русия и Руснаците,а срещу Путин и негова политика и срещу всички ,които подкрепят Путин.Аз харесвам Руснаците и Русия ,но ненавиждам Путин,неговите олигарси и всички които подкрепят Путин.Не ме интересува тяхната националност,религия или сексуална ориентация.Това са психопати и престъпници и са заплаха за нашата държава и нашата планета.

295

Анонимен

преди 2 години

Владолф Пютлер

294

Анонимен

преди 2 години

Всеки който по един или друг начин развява чужди знамена без причина (примерно спорт) за мен е предател и не приемам това. Моля не развявайте чужд флаг в България. Защо не развявате българското знаме, яничари и предатели ли сте че развявате чуждо знаме. Срамувам се от тези които го правят.

293

Анонимен

преди 2 години

Никой не мрази Руснаци,а хора които подкрепят Путин.Те са навсякъде и са най-много като процент е България,Сърбия и Унгария.

292

Анонимен

преди 2 години

Путин е заплаха не само за Русия и Украина.Той е психопат.Той е заплаха за света.А най-важното е че е заплаха и за нас България.А още по-голяма заплаха са продажниците в БГ.Те са много и най-лошото е че са политици и свързани с политици олигарси.Бойко и Доган са едни от тях.И най-високо и нашия президент е от тях.Продадени на Путин души.Нинова е същата.

291

Shark

преди 2 години

До анонимен *** Всички, които тобкова много мразят Русия да вървят да се записват доброволци в украинската армия и да трепят руснаци. Нали много ги мразите, то сега имате възможност да покажете омразата си. Що не отивате в Украйна, а? А седите тук да дращите из форумите. Панелни плъхове!

290

Анонимен

преди 2 години

Долу Путин ***!!!Смърт за Путин и Путинистите!!!!

289

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 371 "Путин е в пъти по-големи от Хитлер.В БГ има много фенове както на Хитлер,така и на Путин.Държавата трябва да ги издири сега,защото ако стане война ще бъдат голям проблем за народа ни." С навлизането на изкуствения интелект в обработката на данни и анализа им, ще става все по-лесно да се намират въпросните лица, работещи за разпространяването на диктатурите, включително и директно. Съдбата им ще бъде незавидна.

288

Анонимен

преди 2 години

Държавата трябва да ги издири всички почитатели на Путин.Всички медии да бъдат затворени,които работят в полза на Путин.Да се издирят всички продажби политици и олигарси,кото работят с Путин.Това са спонсори на войната.Това са заплаха за националната сигурност.Жалко е че са много.Да им бъдат отнети имотите им и финансовите.Както го направиха в ЕС,а ние сме част от него и ние трябва да го направим.И на първо място Радев да бъде отстранен,който видимо е човек на Путин.

287

Анонимен

преди 2 години

Вчера си купих Труд и там нещата са по различни. Тук май се манипулират фактите. Хора преди да пишете четете дори и между редовете. Искам само да кажа че Фашизма и комунизма не са законни и не могат да се оправдават. Както и ционизма и милитаризма.

286

Анонимен

преди 2 години

Долу США

285

Анонимен

преди 2 години

Целият свят трябва да слуша Хамериканските иначе автоматично ставаш диктатор, окупатор и т.н. Ако отървем от США гаранция че ще има по-добре за всички останали държави в света.. Това е факт..

284

Striker

преди 2 години

Не само може, но и ще бъде съден! Ако доживее, което все повече ме съмнява!