45

Какво следва

преди 2 години

Дилемата пред "демократично мислещите" е: "Как да навредим максимално на Русия без да навредим на себе си". Май няма как да стане.

44

Анонимен

преди 2 години

Санкциите сплотяват всички държави които все още имат независимост за да откажат колективен отпор на нагло съкс-он-ците нео империалисти. Русия има ресурсите, Китай има производството, Азия има потреблението. Какво не е ясно хер економист?

43

Анонимен

преди 2 години

До 31.Мозък.Не си ли чувал за финансови заеми и за връщане под формата на суровини.Китай като съюзник на Русия и с най голямата икономика в света няма да помогне на приятеля си?Че те са в икономически съюз от доста години.Да не говорим че имат обща граница и че всички стоки могат да идват от Китай към Русия без никакъв проблем.А Руснаците нямат газ и нефт с който да платят ли?

42

До 37

преди 2 години

Хахаха...рашка, ти верно ли?

41

Нищо ново

преди 2 години

До ИнХП: Те и сега имат ракети Стингър. И какво? Нищо няма да им помогне на неонацистите от "Азов". Да бягат и да се спасяват докато още могат.

40

Анонимен

преди 2 години

38 ами да ги праща. От свое име и да е за нейна сметка. Щом на британците им се воюва, да воюват. Нека света знае кой подклажда война и кой иска унищожението на Европа. Не че не го знаехме де. Брекзит беше ясно доказателство.

39

vlady

преди 2 години

Все едно Путин няма да позволи на алкашите от опозицията да пропият Русия по стъпките на своя учител Елцин.

38

Анонимен

преди 2 години

Инфлацията обезценява еврото иЕвропа е на точката на кипенеПреди малко съобщиха,че компании се връщат вРусия,заради договорите сключени предиЗнаете ли колко контрибуций ще се наложи да платят наРусия след като бъдат осъдениВ нито един договор не са предвидени форсмажорни обстоятелстваТоя да върне парите с които си е купил дипломата,ако изобщо я имаИмаше един"инженер"при нас,който беше завършил инженерство с дипломна работа върху чешмеджийски кран,като тоя със светофара,а се занимаваше с проекти.

37

Анонимен

преди 2 години

Аз не съм икономист но ми се струва, че не само рублата се срива а всички валути, след като цената на всичко се вдига значи, че валутите се обезценяват.

36

ИнХП

преди 2 години

Новина :Великобритания планира да изпрати противовъздушни ракети на Украйна. И ко правим русафили? затова бърза вашия с преговорите, да изпревари по ваши думи инглизи и кравари, но няма да може. Затъна и няма измъкване. Бегайте от потъващия кораб,или се предайте и амнистия ще има,но пари няма,трябва не с тролене,а с работата

35

Совецкий

преди 2 години

Санкциите спасяват Русия от англо-саксонския бъърквоч и й запазват ресурсите от лапите на западните зверове!

34

Анонимен

преди 2 години

Току що гледах Китайската телевизия. Говорител на Китай каза, че искат обяснение от САЩ за наличието на 336 лаборатории с биологично оръжие на територията на 30 държави. Това е във връзка с намерените вчера колби с особено смъртоносни щамове, в т.ч. чума, в една от лабораториите в Украйна. Американците са признали, че на територията на Украйна има техни лаборатории и изразяват опасения, че в ръцете на руснаците сега имало много опасни щамове. И въпросът е, а какво правят тия щамове в Украйна?

33

До 29

преди 2 години

ДрОгарьо, ти не можеш да пишеш на български, немски си зачел. Жалки и смешни сте! Отивай при хленчещите сополанковци пред Киев, да им обясняваш колко им е зле на немците, барем спрат да циврят.

32

Йосиф

преди 2 години

До Анонимен-19 Вижте как Руските шофьори намат пари храна и вода в Европейският съюз защото картите са им спряни а за гориво в камионите да не говорим... нямат гориво и не могат да се приберат в Русия заради ПУТИН !!!Пълна мизерия за какви китайци говорите като парите са в Европейският съюз всички пътуват на запад да работят няма пътуващи на изток или в Китай . МИЗЕРИЯТА на СССР се връща в Русия....

31

РускийТроль

преди 2 години

Очакван немедленно опорки от Масква. А междувременно ще троля за очакваното рухване на долара. Дерзай !!

30

Анонимен

преди 2 години

Не се знае дали Русия ще рухне, но в тази ситуация ЕС със сигурност. Западняците не са търпеливи като руснаците. Руснаците са се нагледали на революции, европейците не знаят за какво става дума.

29

до 19

преди 2 години

Амсалак.. Износът на Китай 85 на 100 е насочен към ЕС и САЩ. Според теб, какви са шансовете на Русия. Същото важи и за Русия. Нейното БВП се формира от износа на суровини към ЕВРОПА. Двете държави, взаимно нямат шанс, защото нямат пряка зависимост една от друга. Само русофилните ***, си мислите, че имат. Путин да се готви за гражданска война. Цялото му покритие, което е в щатски долари 3/4 от него е в чужди банки. Русия фалира.

28

Пустиняк

преди 2 години

След Путин и чукчитата ще искат независимост от рассия.

27

Анонимен

преди 2 години

Цял ден чета немските форуми и да ви кажа, германците са полудели на тема "цената на горивата", направо не могат да повярват какво им се случва. Масово обвиняват техните политици, че са ги замесили в санкции, а уж нямали нищо общо с войната.От опит знам, че немецът е изключително стиснат и бръкнат ли му в джоба, става страшно.За Русия не знам, но в ЕС скоро ще има бунтове и тогава ще гледаме Урсула в бункера, 2 серия.

26

салямалейкум

преди 2 години

салям от Иран, ше ви пратим нафта бе, нема страшно