120

Анонимен

преди 2 години

кои ще им разреши в украина-къде има ткаква организация това е фейк живея в москва и знам добре кое е истина кое лъжата лъжата е в наще журналисти

119

до 125

преди 2 години

Никой не я мисли Русия, всички мислят в каква "тъмница" живуркат руснаците ? Империя била Русия и какво от това, а знаеш ли кога е създадена Русия и кога България, и защо ние като не сме империя съществуваме още, научил си няколко интересни изказа и ги повтаряш тук да се правиш на умник ???? ЧУвал ли си за Монголската империя, колко е била голяма пък вече не е империя и защо не е империя ? Империи, империи, вие само със заучени фрази ли разговаряте или се опитвате да оргиналничите като ***

118

Анонимен

преди 2 години

Айде връщайте младежите по домовете им. Тия деца трябва да бъдат обичани от близките си, а не да им търсят гробовете по чужди земи. Нека лудостта да спре!

117

Анонимен

преди 2 години

137 Защото украинците проявяват човещина, хуманност, за раика от руските зверове, запалили войната и поддръжниците им в България. Които са загуби човешкия си образ, ако са го имали изобщо.

116

Анонимен

преди 2 години

От глупава по-глупава става пропагандата.

115

До 128

преди 2 години

Замълчи завинаги, *** нещастен! Кога си чел ти Пушкин, бе ***.ино.фил? На 29 януари 1837г..умира Пушкин. Какво викаш,бил написал през 1931г???

114

Анонимен

преди 2 години

Вижте как се оправдават пленените безстрашни руски войни "Започна да се стреля и аз се скрих в един танк. Не умея да стрелям и не съм стрелал по никого"

113

Анонимен

преди 2 години

135 не сме путинофили. Но не понасяме да ни лъжат и да ни разиграват евтиничък театър. Защото това в статията е точно това, скапан театър, нямащ нищо общо с реалността. Я да те питам, ако някой бомбардира държавата ти, ти ще му направиш ли гореща линия в която да има постоянно оператор, който да дава инфо на жените на нападателя дали нападателите са живи. И как ще знаят имената им, местата от където са и т н. че да дават тая информация? Хайде малко да се спрат с пропагандата, че става грозно

112

Гумичка за триене

преди 2 години

И какво ? Целта му е СССР с Украйна ли ще го постигне ? С Беларус ? Нищо няма да стане освен кръв и пак кръв!!!!

111

Анонимен

преди 2 години

Русия ще се разпадне на части и ще бъде асимилирана от Литва, Беларус, Украйна, Полша, Сърбия, България, Чехия и Хърватия

110

Анонимен

преди 2 години

140 Значи, не си безпристрастен. Не питаш, какво търсят руските войници в Украйна.

109

Ямболски цървул

преди 2 години

Безпристрастен съм,обаче ми прави впечатление,че украинската пропаганда надделява много.

108

Анонимен

преди 2 години

Путин избива славяни и то православни славяни. Западна Украйна където живеят католици няма проблем.

107

Анонимен

преди 2 години

Хайде на пропагандата! Само аз ли имам усещането, че тия дето пишеха сълзливата ковид пропаганда сега пишат военната такава? Не знам колко са "умни" ония на запад, но тая пропаганда е много смешно съшита с бели конци. Само не разбрах защо Украйна ще прави горещ телефон за руски майки? На цялото бомбене и на цялата омраза дето бандеровците изливат, изведнъж поддържат телефонна връзка с Русия за да може машинките да си търсят мъжете! Направо се смях с глас, честно! Шоу!

106

Посмъртно

преди 2 години

Момчетата нямат градски вид.Нито московски.Нито кремълски.Нито путински. Загубата на един живот е Трагедия !Загубата на хиляди или милиони - Статистика!

105

Анонимен

преди 2 години

Плави ми впечатление как русофилството взе да омеква и да се съмнява в могъществото и непобедимостта на Русия и Путин. Преди седмица не даваха прашинка да падне върху кумира им Путин. След някой ден съвсем ще омекнат и сами ще хукнат да свалят Путин.

104

Анонимен

преди 2 години

До АнонименБлагодарение на НАТО и ЕС не ходи в казарма и няма да бъде изпращан на фронта. Ако бяхме останали в пост-съветската сфера като Беларус, досега да са мобилизирали доста народ в подкрепа на Путин и ковчезите щяха да бъдат просто статистика, няма не искам няма недей.

103

АнонимеН

преди 2 години

АКО УКРАЙНА ЛИКВИДИРА 1% КА ПУТИНИСТИ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ МОРДОР ,ЩЕ Е ЛИКВИДИРАЛА РЕЖИМА В МОРДОР! ЖЕЛАЯ УСПЕХ НА УКРАЙНА, КОЯТО СЕ БИЕ ЗА ДОБРОТО НА ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО!!!

102

анонимен келеш

преди 2 години

Всеки иска далече от Русия:)Добре,че и ние тук в България се спасихме:)

101

Анонимен

преди 2 години

Украйна е създадена много преди Русия, с Украйна имаме многовековна традиция те са русите, а руснаците са един сбирщайн монголо-татари