26

Анонимен

преди 2 години

путин да направи един ринг ъг файър: лондон, вашингтон, ню йорк, лос анжелис, токио, берлин, париж, и цялата полша. ей така за 15 минути да стане една огърличка. да философстват след това колкото искат всичките. да видим колко куколда немски или търбуси американски ще нарамят оръжие и ще отидат в степите да бъдат направени на кайма и кюфтета. Вова: ако ще удряш швейцарците кажи да бегаме.

25

Анонимен

преди 2 години

26 Истинска лудост и неоринтиранист е да заставаш зад държава Украйна ,която разкъса 13 национални знамена .Това не само е лудост а и национално предателство.Как ще си със страна която ти къса знамето и ако си с нея закривай се няма нужда си повече държава

24

Анонимен

преди 2 години

Владимир Владимирович, превъртяхте ли???

23

Мими921

преди 2 години

Тук вече българите станаха американци аз съм с Русия и съм склонна да вярвам повече на тях !!

22

тъжна история

преди 2 години

много е тъжно да си путинофил напоследък. единственото развлечение което ограничения ти умствен капацитет може да сътвори е да се качиш на Шипка навръх най сетлия за майка България празник и да мяташ снежни топки. ..и то срещу човека,който любимия ти президент доведе..

21

Анонимен

преди 2 години

ония са болни от ковид затва бай Шиле му пише мерките

20

Анонимен

преди 2 години

Леле каква маса!!!:))) ЦЯЛА влакова композиция може да си се движи отгоре, докато Путин си говори със събеседника си!

19

Какви спецове бе

преди 2 години

Всичко знаят, всичко разбират. И затова никой даже не споменава за "сивия кардинал" - шефа на президентската администрация Вайно. Той винаги мълчи, не допуска журналисти до себе си, не участва в такива представления, не пише статии... и без излишен шум решава кой, кога и защо ще се среща с началника му. И дали ще се среща. Егати експертите, защо още не са ви натирили да си копате градинките на село.

18

Анонимен

преди 2 години

Путин са го убили още 2017,това в момента е негов двойник който петни името му!!

17

Анонимен

преди 2 години

Малък човек Голяма маса.

16

СТРАХ ТРЕСЕ КОЧИНАТА

преди 2 години

ЕЖЕДНЕВНО ФЕКАЛИИТЕ НА "ГЕРОЯ" ПУТИН БИВАТ ИЗСЛЕДВАНИ.... СЛУЧАЙНО ДА НЕ СА ГО ОТРОВИЛИ........... ТАКА ЖИВЕЯТ РУСКИТЕ СКОТОВЕ....... ТОЛСТОЙ, ПУШКИН, МУСОРГСКИ-ЗАЩО НЕ ЗАЩИТАВАТ БРАТСКИ СЛАВЯНСКИ НАРОД...??...... ЗАЩОТО СА КАТО ПУТИН..!!....... РУСКИ СКОТОВЕ....!!

15

Анонимен

преди 2 години

Великата армия на Путин е деморализирана, гладна, мокра и измръзнала

14

Гиб Мелсън

преди 2 години

Днес руския президент е заявил, че: "Всичко върви по план". Между другото, дано плана не включва чеченския вариант на война, защото ако президента реши да действа като в Чечня жертвите могат да станат милиони. Той Зелински обижда руснаците, дразни ги. Гаврят се с военнопленници. Дано психиката на Путин да издържи и да не се поддаде на емоции. В Чечня сринаха всички сгради в столицата а който изпълзи изпод развалините руските войници гледат дали има синини по ръцете от отката на автомат и решават

13

Терор в България

преди 2 години

Г-н Кирил Петков къде е полицията, в Бобов дол фашисти на Борисов изтезават неудобни Българи!Това е чист тероризъм!

12

Свят

преди 2 години

В очакване, кога кагабейците отиват в канала и Русия да стане хубаво място за живеене. Номера вина с мезета няма да мине

11

Stop War

преди 2 години

Да наистина, само му виж масата и ти става ясно колко е нормален!

10

Анонимен

преди 2 години

ПУтин много се церемони с тези нацистки бандеровчета. Време е да пуска големите бомбандировачи и с бомбения килим да свършва всичко за два дена. Също, няма да е лошо да прати няколко агента на ФСБ в България да сложат здраво разхлабително в храната на тия досадни платени русофобчета в тоя форум.

9

Фашистка Държава

преди 2 години

България е Терористична държава, терористи на Борисов изтезават и убиват хора!

8

Анонимен

преди 2 години

Вижте само масата и ще ви стане ясно, колко "нормален" е Вовата... 100%тов, изперкал параноик...

7

Германец

преди 2 години

Най-приближените му седят на другия край на 15 метровата маса :)