673

Анонимен

преди 2 години

За да се ''велика страна '' трябва да имаш висок жизнен стандарт Руснаците работят за 100 долара минимална заплата

672

Анонимен

преди 2 години

Няма как държава с 1,2% от БВП на света да диктува какво ще става в него. Същият процент има и Нидерландия, която е 414 пъти по-малка като територия от Русия и с 10 пъти по-малко население.

671

Попчето

преди 2 години

Липсва ми Берлускони.

670

Анонимен

преди 2 години

Много им бърка в здравето на западняците тоз Путин, ей! Да не би да му завиждат, че има толкова висок рейтинг? Такъв какъвто нито един от западните лидери никога няма да има :Д

669

Анонимен

преди 2 години

КаТо толкова ви харесва, одете при азовците.

668

Анонимен

преди 2 години

До азъ - въй ... Еш па тоа

667

до 770

преди 2 години

Не забравяй и луд. Путин е луд и всеки, който го подкрепя, също е луд. Ами, да ти кажа, предпочитам да съм луд отколкото лицемер. Каквито са западните политици и всички, които им симпатизират.

666

Анонимен

преди 2 години

В западните медии цари абсолютно едностранна история. Русуя завладява и избива Украйна и това е... Ако някой посмее, да попита защо, как, какво мисли другата страна - веднага гонизкарва веоннолюбец, путинист, фашист или неонацист (доста иронично ...), предател, хомофоб, антисемит, трансфоб.

665

азъ

преди 2 години

Маските са хвърлени. Вече няма "спасителни операции" за дискриминирани рускоговорящи. М-р Путин вече говори за "унищожаване на врага". Врагове на м-р Путин са всичките съседи на Русия, приятелите им и помагащите им, тоест целият свят с изключение на Сев. Корея и още 2-3 държави. М-р Путин прави заявка да унищожи човечеството или най-малкото да го подчини. Как ще продължи тази лудост не е ясно, но както чета тук цяла нощ тук саписали "давай Путин, мачкай" Честит на печелившите новия Путинов свят.

664

до 759

преди 2 години

Това да не би да го е казал тоя американски генерал преди да съществуват ядрени оръжия?

663

whitetail

преди 2 години

Путин сега ,ваксиниран ли е,или не е ваксиниран? Това е много важен и стратегически въпрос?

662

Анонимен

преди 2 години

755, тъй де, съгласен, светът не е само пари, а 99% от тях. Обичам Рус, но мразяяя рублата. Ненавиииждам САЩ, но обичам долара. Басиии раздвоението, навярно съм за психоклиника вече, дайте акъл.Най-добре е САЩ и Рус да се намърдат към нас, за да загинат едновременно.

661

до 763

преди 2 години

Двуполюсен свят няма да има, това ти го гарантирам. Тоя мач вече го играхме. Двуполюсен може да бъде само ако Русия и Китай официално сключат политически съюз. Демек да са в един лагер. Но това пак мирише на нещо, което вече се е случвало. Чак толкова не се повтаря историята.

660

Анонимен

преди 2 години

До Съвет. Нямаш абсолютно никакво понятие от света. Съвети взел да раздава.

659

Т

преди 2 години

Репарации плащат загубилите.

658

Анонимен

преди 2 години

До Съвет от дядо. Да не би пък политиката да е пък за теб ? На какво се базира увереността ви в тия твърдения ?

657

Анонимен

преди 2 години

До Я па я..!Верно ли го е отворил ? И ти го виде отворено ? Бреййй...гцъ тцъ тцъ къф си окат. Вие още ли вярвате в приказките за ядрените куфарчета ? Те са за малки деца.

656

Fallschirmspringer

преди 2 години

Не е война, а операция със среден интензитет,ограничена както по време ,така и по ресурсно обезпечаване .Както се вижда няма бомбардиране на мостове,ж.п.линии,ел.централи, заводи,язовири,пътища,жилищни райони За разлика на масираните американски бомбардировки над Северен Виетнам за периода 1965-1973 година.Тогава се бомбардираше всичко :училища,детски градини,болници,ж.п.линии,мостове,диги, язовирни стени ,масово жилищни райони и т.н.Особено внимание се отделяше да дигите.

655

до 751

преди 2 години

Не всичко е пари, мой човек. Новият ред, който се задава в международните отношения, ще бъде много по-базиран на Реалполитик и баланс на силите. Демек големите сили ще правят каквото си искат и ще диктуват на малките държави в съответните си сфери на влияние. Засега се очертава това да са САЩ, Русия и Китай, но както казах още някой може и да успее да се намърда. Аз лично се надявам възможно най-скоро да се върнем в сферата на влияние на Русия, щото още 20-30 години със САЩ и загиваме официално.

654

Анонимен

преди 2 години

До Гаргоплашач. Наемниците нямат право на статут на военнопленници. Освен това специално за тях са осигурили специални чували в които да им събират частите евентуално ако се произведе някой съдебен процес и да им го разпознаят ДНК-то. Айде кат си толкоз открехнат върви стани наемник кво тракаш до печката на топло и виеш срущу Луната.