58

Анонимен

преди 2 години

Дали може министъра да сглоби и разглоби автомат за 10 век,така както с наборници сме го правили .

57

Анонимен

преди 2 години

Аз едно време отървах казармата, благодарение на баща ми, който беше партиен секретар на нашата околия. Писа едно писмо до Тодор Живков и той ме освободи от казарменото обучение, та си продължих свободно образованието. Излишна работа си е

56

Анонимен

преди 2 години

Санкциите за Русия ще бъдат като ядрена война Англичаните го казаха много ясно - ''Ще налагаме санкции на Русия докато унущожим икономиката им ''

55

4oko

преди 2 години

Тоя, явно е много умен и кадърен. Такова нещо за първи път чувам! Евала!

54

Номер2

преди 2 години

Ще има победител! Но първо Русия- КРАП! И ще настане мир! Мир без Империята на злото, без Путин!Затова българската армия трябва да се включи в унищожението на злото! А който е предател и не се включи, разстрел! Така е по време на война!КРАП-купина радиоактивна пепел

53

Ххх

преди 2 години

Колкото и да не харесвам бойко. Си го искам обратно! Вицове, смешни изпълнения НО България винаги е била неутрална и не се вреше в чуждите битки!

52

до Эвропейски Союз

преди 2 години

Интересувам се, къде е Равенството на Половете, защо НЕ Мобилизирате Лена, Гейбриъл, Майдел и фонЛайнен - те са тези с Големите Заплати от Системата - ами Пратете ги на Фронта да Защитават Системата!

51

Анонимен

преди 2 години

Всички, които протестират срещу Путин и Русия от властта, навремето бяха марионетки на БКП, благодарение на нея проходиха в политиката. Ся ми се правят на великите американофили. Като Бойко - заклет комунист, ама по Америка копнее

50

Анонимен

преди 2 години

От кога чакам да ме мобилизират. Пък да си гушна автоматчето с което 2 години и 3 месеца бях на границата от 1986 до 1988 година. Пък да му сложа пълнителчето пък да дръпна спусъка пък да запеем песни хайдушки юнашки. Ех да имам този късмет какви чудеса ще станат нема да повервате.

49

Анонимен

преди 2 години

И тоя май ще се окаже, че е същото натовско ***, като предшественика си.Как става все така, че все проводници на нато и ес ни дърпат конците бе мааму стара?!😡

48

ЖАЛКО

преди 2 години

Тоя чичка изпълнява заповеди на господарите си НАТО. Ние сме крепостни селяни.

47

ЛГБТ

преди 2 години

Ще се мобилизира на 100%. За да има пълен синхрон с правителството.

46

Анонимен

преди 2 години

До До 24Младежите трябва да отидат,те да се бият за западните цености,които попиха от замунда ,и ги изповядват. Възрастинте мъже вече са с високо кръвно,коремчета,диабет,просатта и т.н.

45

Румен

преди 2 години

Само Израел ще реши проблема , който заплашва България и Европа. Пуска няколко бомби на Червения площад в Москва и настъпва мир.

44

МНЕНИЕ

преди 2 години

Мое мнение - САЩ вече си осъзнаха грешките в Европа . Путин си изпусна нервите .Преговорите и отстъпките трябва да дойдат от САЩ - те надробиха тази глупост в Европа в 21 век , а сега стоят от страни и се усмихват .А Бензина в България стана 3,5 лв. преди малко .

43

Няма

преди 2 години

Повече да търся вицове . отварям интернет статии за войната писани в българия напълно достатъчно

42

Анонимен

преди 2 години

Единствено руснаците ще оцелеят след ядрена война,поради огромната си територия и заредена населението За руснака 500-600 километра са за нас българите като 50-60 километра.Европа е най гъсто населения район в Северното полукълбо.А България още по нагъсто е населена.Ядрената война срещу България ще им излезе на противника по ефтино и от стоките в два супермаркета.А територия ще му излезе почти безплатно.Та който си мисли,че ще ни се размине е кръгъл uguoт.

41

Анонимен

преди 2 години

Като го слушам как говори и мога само да ви кажа хора, мислете му, щото тези, които ни управляват днес, ще ни докарат страшна катастрофа. Децата ни да растат без бащи. Ще ни пратят на фронта да сме пушечно месо за чужди интереси. Това са национални предатели!

40

Анонимен

преди 2 години

Този цитира дословно думите на Путин. После изкарват Владимир луд. Поредно доказателство, че НАТО няма идея какво се случва.

39

Анонимен

преди 2 години

Има доста роми и турчета и нека ги викат. Ограбват и плячкосва селата .