195

До 221

преди 2 години

Психиатъра д-р Николай Михайлов по повод русофобията каза "фобиите са психично заболяване и трябва да се лекуват". Така, че русофобите да вземат да се погрижат за психичното си здраве.

194

...

преди 2 години

А за дезинформацията и про кремълската пропаганда на руските *** в сайта нищо не се споменава...

193

ТВ 00

преди 2 години

Намерил кой да се възмущава- до вчера не спираха да ни насилват да се ваксинираме, всеки ден ни навираха от телевизора големи специалисти ,къде са сега?Математикът Кунчев каза, че на 5 март ще е най-големият пик, повече от 10000 на ден.Такива са за съд, че ни причиниха толкова морални и физически щети.

192

ГОЧО

преди 2 години

Светът е разделен на две-такива които имат материални придобивки, които са всичко за тях и такиива, които имат материални придобивки, но са независими от тях, защото разбират, че това е временно, докато преживяват на тази планета! Първите са истерични, злобни, алчни и с цената на живота и свободата си защитават материалното, което са придобили, а другите са хората, които са свободни и ще оцелеят в бъдеще,защото за тях само свободата е важна, а материлното е само средство за преживяване!!!!

191

Анонимен

преди 2 години

Руската цензура - враг номер едно на тутраканската селищна система.

190

До 209

преди 2 години

Русофобията е добродетел и признак на добре развити инстинкти. Все едно да обвиняваш някого, че е змиефоб.

189

До Анонимен 218

преди 2 години

Ти представяш ли си в наша медия да се появи статия за украинската цензура, или за украинските медийни лъжи? Аз не мога да си го представя.

188

Анонимен

преди 2 години

Българските медии (БТВ, Нова, Канал 1, днес.бг, пик и др.) отразяват новините много пристрастно. Понякога пускат и фалшиви новини.

187

Анонимен

преди 2 години

Те щото украйнските медии само истини предават чак смешни стават.

186

Анонимен

преди 2 години

Нашата европейска цензура е най-демократичната цензура в света.

185

Гиб Мелсън

преди 2 години

В чешките медии пише, че Сергей Лавров е заявил, че Русия има информация, според която посланиците на САЩ в Азия, Африка и Южна Америка изнудвали съответните страни да "Да направят поне нещо срещу Русия". Според Лавров това поведение за такава голяма държава като САЩ е много долно

184

Анонимен

преди 2 години

Цензурите приказват против цензурата. Смях в залата!

183

Анонимен

преди 2 години

До ГОЧО Просто съжалявам че точно на тебе са ти подарили живота и ти потолкова елементарен начин сега поддържаш тая нечестива сг.ан.

182

Анонимен

преди 2 години

Ще плащат 50 години азиатските овце. Голямо стригане идва, те ще станат робите на 21 век!

181

Анонимен

преди 2 години

Днес имаше пореден протест пред Паметника на съветската армия.И нито вопъл, нито опит за протест от поредната отнета свобода и право - правото на информация. Затваряне на информационни канали като във фашистко и по времето на соца(там заглушаваха)?!Първо ни наденаха маските, после ни поставиха в домашен арест, имаше ККП, после до работа не ни пускаха, за да се ваксинираме насилствено - в името на нашето здраве?!Това е маскиран фашизъм , но не е демокрация.

180

Анонимен

преди 2 години

В момента гледам Интернет канала Марк Фейгин LIVE.В чата върви предложение от бизнесмена Александър Конанихин - 1 млн долара за главата на Путин!

179

Анонимен

преди 2 години

До жороТова е любимата лъжа на русофобите - обичам руския народ и руската култура, ама не обичам тези, дето ги управляват. Смятат че под това мото, русофобията им става по-лицеприятна.

178

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 193 - Казх Ви вчера , че ще ни сложат служебен нац. празник на шега и днес слушам по радиото как някакъв си "доцент" иска да бъде сменена датата 03.03. , с датата на Априслкото възстание - Ето каква цена плащаме за чужди интереси и измислена " демокрация " , която съсипа и историята и традициите и културата ни - Русия НЕ успяха да я сложат на колене , макар че Горби почти я продаде , и сега газ пикаят , затова толкова се говори за втечнена газ!!

177

ГОЧО

преди 2 години

До човека по=отдолу, не се вълнувай толкова за тези, които няма да почетат освободителите, виждаш рашките как ще им го припомнят след време! Светът е разделен на две, такива, които имат какво(материално) да загубят и се тресат от страх, истерия и злоба, и такива, които знаят, че освен живота, човек нищо друго не може да загуби! А когато живота на дедите ти е подаряван и то 2 пъти от хора, воювали за това, трябва да чувстваш поне малко благодарност! Тези хора са празни от вътре!

176

Анонимен

преди 2 години

Заблуждават не само народа на Русия който по начало си е *** народ, но заблуждават и българските овце русофили.