28

Состин

преди 2 години

PUTLERISTITE, се *** пред клавиатурите. Вожда им го замундзи още с украинците, с сега като пристига още иръжие и доброволци, ептем че пине водица. Не се мъчете повече, рублата отиде на маки си у баба си, не моо си купите и дъвки вече.

27

баба мара

преди 2 години

хаиде сега всички разбирачи по украинския въпрос да заминават да се бият зародину украина разни политолози анализатори бивши управници и тези коитопишеха чемодан вакзал сибир сега ще се видите какъв въздух под налягане сте

26

Анонимен

преди 2 години

В санкциите срещу Русия няма подобно нещо.

25

Анонимен

преди 2 години

"Великобритания няма да се спре, докато не разсипе руската икономика.Към това ли се стреми България?" - Точно това трябва да направи цял свят, за да спрат да гласуват за диктатора глупавите руснаци и да го свалят от власт.

24

Пешо

преди 2 години

Че Дойде рамбо оня прилепо 007 и той да се фръцне с пукнатия геврек Хапитан Хамерика да фърля легено по хората паяко и др разни там от зоологията и пак нищо не *** да стане

23

Анонимен

преди 2 години

Лиз Тръс е външен министър, но не вижда разлика между Черно и Балтийско море. Утрепете Лиз, но не знае къде се намира Черно море.

22

Анонимен

преди 2 години

Защо тези хора не се опитват да деескалират войната? Тези хора които ще ходят да не са всъщност случайни военни? Изпращаха хора в Сирия ...

21

ЕВРЕИТЕ

преди 2 години

В момента ПЛАЩАТ И СЕ МЪЧАТ ДА НИ НАСТРОЯТ ЕДИН СРЕЩУ ДРУГ ТОВА НЕ Е ВОИНА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА. ТОВА Е ВОЙНА МЕЖДУ ЕВРЕИ И ХРИСТИЯНИ. КИРИЛЕ ОБЪРКАЛ СИ ДЪРЖАВАТА. ЩЕ ТЕ ЗАДЪРЖАТ НА ЛЕТИЩЕТО И ОТ ТАМ ПРИ КАДИР КАКО.

20

Аристотел

преди 2 години

Защо ли имам чувството ,че тази англосаксонскаКРАВА по скоро мисли с ОНАЯ си работа дето е между краката ,отколкото с главата си...Дано да се заблуждавам!!!А дано,амаНАДАЛИ!!!

19

Анонимен

преди 2 години

Когато граждани на ЕС се отправяха да се бият за ислямска държава баха наричани терористи. Сега като ще се бият за украинските нацисти, избиващи и изгарящи рускоезични граждани на украйна, ги наричат миротворци. Как да не дадеш право на Путин.

18

До 28

преди 2 години

Да, ти що първия подкрепен да пукнеш, а не да спасиш само. Хайде тръгвай за Украйна.

17

Анонимен

преди 2 години

нещо невиждам мераклии

16

Альоууу...

преди 2 години

Лиз Тръс объркала си нещо ГЕЙ ПАРАДА...

15

Анонимен

преди 2 години

Хубаво раздават автомати на всеки *** в Украйна, но явно не мислят, че така държавата им умира. Утре това оръжие става несъбираемо. Никаква власт не може да влияе, а всеки може да убива който иска само заради това, че не го харесва. Е....Путин ли е прав или тепърва в Украйна сеирите на недоразумението Зеленски ще се видят. И да....Путин е луд, но ако отстъпи в такава обстановка. Улеите ще убият всички руснаци, а след това групировките в най-корумпираната държава, ще разправят помежду си.

14

АК-47

преди 2 години

На отговорни постове не трябва да се назначават истерични и емоционални жени, които не мислят никога с разума си. А що се касее да доброволци британски граждани, трябва да е ясно, че ще се записват екземпляри, които просто искат да стрелят и убиват. Попадайки в Украйна, на онзи кло'ун Зеленски трябва да му е ясно, че те ще стрелят и убиват и руснаци, и украинци, и ще издевателстват над мирни граждани.

13

Анонимен

преди 2 години

Абе по-добре предложете работна виза за Англия на всеки предал се руски войник. Войната ще свърши за 2 дена.

12

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Английските Спецчасти Тръгнаха , Бравоооооо,Турските Байрактари Маччкат Руснаците, Даже Един Байрактар е Ликвидирал - Цяла Руска Влакова Композиция - транспортираща оръжие и гориво, Бравоооооооо

11

Ооооо

преди 2 години

И аз ги подкрепям гейчетата, само че да не плачат за евакуация. Нито руснаците, нито чеченците, нито украинците са жалостиви хора. Да няма после пак.......*ама те убиват невинни чужди граждани"

10

български избирател

преди 2 години

Ние пък подкрепяме Лиз Тръс, която сама иска да се сражава в Украйна срещу руснаците/ако и стиска/....А дано амаНАДАЛИ...!

9

ууу

преди 2 години

А дали Русия ще взема пленници от тези?