91

Анонимен

преди 2 години

Действията на Путин само направиха Украйна по-решителна за членството си в НАТО. ТОВА е резултата от "триумфа" на Путин. :)))

90

Анонимен

преди 2 години

Държавата Рушия най-богатата на природни ресурси в света с 280лв. минимална работна заплата,дай и на рушията само оръжия да дрънка и да окупира други народи за друго не става.

89

ГЕНИАЛНО

преди 2 години

Путин разчита на благоразумието на САЩ и запада като цяло за не започване на световна ядрена война ,все пак Западът е най-доброто от всички доброти а изтока злото от всички злободи. Диктаторите на това разчитат на благоразумието на демокрацията. Руснаците не са станали демократи просто техният "рай" фалира и нямаха избор освен да станат демократи в кавички! Обичам доброто и най-добричкото НАТО!

88

Анонимен

преди 2 години

Аре поредния *** със свифта. Единствените загубили от изкарване на русия от суифт ще са хамериканчетата. Китайците им дишат във врата със тяхната система. На всичко отгоре суифт са белгийци, т.е. европа пак ще го духанти в името на хамериканските интереси.

87

Анонимен

преди 2 години

Шолц гарантира високи приходи в касата на Путин като обяви, че Германия спира сертификацията на Северен Поток 2.

86

Анонимен

преди 2 години

До САЩ...... САЩ направиха огромна грешка като хвърлиха атомните бомби над Хирошима и Нагазаки а не над Москва и Ленинград!

85

Звучи като статия

преди 2 години

на Гнойче Жмеле!А защо се отклонява вниманието от СП-2 и "загрижеността" на ФАЩ за държава, която дори не е член на НАТО и ЕС... На каква цена ще е вносния газ през океана.. Следваща фаза в плана за хамериканска инвазия в стария континент... Затова ли гриндера панически бърза да реши въпроса със Северна Марсиания, за повече бази на фащагите...

84

Анонимен

преди 2 години

Цените на всички стоки растат, на ток, на храна, на техника. Цените на суровините също растат, при това все по-трудно се намират и дългото чакане за доставки вдига цената на крайния продукт. Цените на енергоносителите са истинск катастрофа за икономиката на Европа.

83

Анонимен

преди 2 години

Няма как САЩ да загубят когато руските и украинските братя се избиват

82

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 95 "53% от американците нямат спестени $1000. Въъшки!!!" 90% от руснаците не са виждали 1000 долара накуп, да не говорим за спестявания. :))))

81

Анонимен

преди 2 години

Русия е военен гигант, а Китай - икономически.

80

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 87 "Питайте турците, шведите, германистанците и франсетата." Странно, всички тези нации са по-добре от руснаците. Да, даже и турците, въпреки управлението на Ердоган. Излиза, че да си "унижен" от руснаците означава да живееш по-добре от тях! :))

79

Анонимен

преди 2 години

Европа на колене! Глад, безаработица, хипер инфлация, непосилни цени на газа и тока. Отвсякъде са фалирали, обаче голям го вадят със санкции. 53% от американците нямат спестени $1000. Въъшки!!!

78

Анонимен

преди 2 години

Обичайно в подобни пасквили, единственото интересно е чий е. Дали на зелето, СъСъСъ, Дъждеца и т.н. Виж че е работено по него си личи по некадърния превод и смазващия правопис.

77

Анонимен

преди 2 години

Западът и САЩ отново загубиха!

76

Българин

преди 2 години

За уркаинските нацистчета: Да бе мирно седело не би чудо видело!

75

Анонимен

преди 2 години

До 76. Как успя да проучиш общото мнение бе, пат0к?

74

Анонимен

преди 2 години

Избързаха, избързаха... погрешно заплетена дантела с гордиев меч не се сече, а се разплита нишка по нишка...

73

Анонимен

преди 2 години

Грозният запад пак е набит и унижен! Поредната загуба след опитите на Наполеон и Хитлер. Сега с ялловите си опити да "накажат" Русия са все по-смешни. Путин каза: "Знаем кои са нациитата, които убиха невинни руснаци в Донбас и в Одеса! Знаем ги поименно, идваме за тях, ще има възмездие!"С руснак който се е скарал, добро не е видял. Питайте турците, шведите, германистанците и франсетата.

72

КОСОВО - е за пример

преди 2 години

На запад какво се спичат - те показаха как се прави!