140

питам

преди 2 години

защо европа подкрепи косово да се отцепи от сърбия, а сега обратното?в тия области живеят руснаци, какво да искат?а ние магаретата да си мълчим когато жребците се ритат

139

Анонимен

преди 2 години

Според троловете в България активирани да пишат.... хората в Украйна са фашисти , защото им пусна от рускоо робство и искат в нормална Европа . Това е пропагандата и хибридната война. Значи и ние всички Българи сме фашисти ,че влязохме в Европа.Мислете, като четете такива ***...и статии

138

Анонимен

преди 2 години

Изобщо не ме интерисува ни Украйна,ни Донбас,а още по-малко РСМ.Отивам на работа а трафика е гаден и е още вторник.

137

Анонимен

преди 2 години

Ето пак....нали УКРАЙНА щеше да напада бе??? Кво стана ПАК РУСЛЯМСКА ДЪРЖАВА АГРЕСОР. НАПАДА СЪСЕДИ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ!!!

136

Анонимен

преди 2 години

до 150--чакай бе! - старчето каза че Русия ще плати скъпо ако влезе във Украйна. сега твойто старче се сгърчи. ето Русия е със танковете във Укрия. ПАНИКА ГИ Е ОБЗЕЛА ЕСЕС ОВЦЕТЕ.

135

пияница мистик

преди 2 години

"ЩЕ СЕ ЛЕЕ КРЪВ" - страхотен филм с Даниел Дей-Люис

134

Анонимен

преди 2 години

ДОНЕЦК- ХОРАТА СЕ РАДВАТ, ПРИВЕТСТВАТ ПРИСЪЕДИНЯВАНЕТО КЪМ РУСИЯ, ЗАРЯ, КОЛОНИ С ЩАСТЛИВИ ХОРА С ВКЛЮЧЕНИ КЛАКСОНИ И РАЗВЯВАЩИ РУСКИ ФЛАГОВЕ СЕ ДВИЖАТ ПО УЛИЦИТЕ НА ГРАДА- ЕТО ТАКА СТАВА- СЛАГАМЕ НАШИ ХОРА И ТЕ ТАКА.

133

Давай Путин

преди 2 години

Да махнем от Киев ***-фашистите настанили се там незаконно вследствие на преврата през 2014 г.

132

Stolz

преди 2 години

До АнонименДоста глупости дрънкаш. Снощи Путин не спази договора подписан от РФ през 1994 г. Трябва да си наистина завършен *** за да подкрепяш анексирането на чужда територия, какво ще стане ако Кърджали обяви независимост и Турция го анексира?

131

некой

преди 2 години

Тея, които подкрепят Путин, да се замислят, дали бихме се чувствали добре, ако Ердоган реши, че Турците в БГ трябва станат независими и да се присъединят към Турция. Най-добре е да си траете Путин е един болен човек, напомпан с ботокс, който решава как някой трябва да живее правилно!

130

Анонимен

преди 2 години

Путин(Русия) иска пълен контрол над Азовко море и го прави на части, за да не изглежда като директна война. В Крим беше така, сега и тук ще е така. После ще се появят и 1-2 републики между Крим и Донецк и след 5-10г. пак ще "браним" Руснаците в тях.

129

Анонимен

преди 2 години

Има един такъв тип мъже, които си прибират подаръка, когато жената ги срежи. Не знаех,че уж големия мъж ..рамбо от русияя е такъв модел. Каква излагация. 20г ти градиха ПР осанката ... накрая излезе кажи това...

128

Анонимен

преди 2 години

Обграждането само с враждебни нации е факт. Браво на Жужи, идеално си изигра картите. Чакаме да го "поканят" и в Беларус и може да си окачи на корема една генералисимуска звезда.

127

Анонимен

преди 2 години

До не разбирам - Защото го чека един дебел с разширени вени .

126

Анонимен

преди 2 години

Путин не е Башар,не е Хюсеин,не е ,Садам или друг племенен вожд.Сега Байдън ще ближе рани и ще строи нови бункери.Той е като дете със синдром на Даун което въпреки предупрежденията все закача мечката и и дърпа опашката,накрая мечката го изяжда .Извод Путин е най великия ,а западните лидери са със стафидите на Урсула от Лъвов мост и с орган на Урсула от Брюксел

125

кристина

преди 2 години

танковете са изпратени от киев, това са натовски танкове.. защо не пишете истината????

124

Анонимен

преди 2 години

100 години Гомор. Ще дойде време пак ще плащат цена за това. Няма нещо не наказано в тоя живот. Рано или късно сметката идва. Честито остахте и без последните си "приятели" за шепа поляни. За пореден път доказахте,че вие цените само робството, а не приятелството.

123

не разбирам

преди 2 години

Байдън премести посолството на САЩ от киев в Лвов с цел да насърчи Путин да завземе Киев, но той защо ли се дърпа, не разбирам?

122

Анонимен

преди 2 години

Абе то не е само да владееш, трябва и да храниш тия хора. Щом искат Русия да ги храни, нека. Байдън правилно се оттегли от Афганистан. Все повече народи искат комунизъм, нека се радват.

121

Анонимен

преди 2 години

Ами от обръщението на Путин стана ясно ,че Русия си иска подаръците обратно.Каквото било подарено сега си го искал.Също стана ясно че цяла Украйна била подарена от Ленин.По принцип подаръци не се връщат,ама той явно не мисли така.