232

Пенсионер

преди 2 години

Държа телевизора включен...

231

Анонимен

преди 2 години

Нали щеше да е на 16-ти?

230

върбанБрястовСалкъмо

преди 2 години

Очертава се война в болните мозъци като на Бай Дън. Защото икономиката им базирана на кражби се срива, дълговете ги душат, намислили са си че ще спасяват земята с намаляване на населението. Ще се насераат от напъни да предизвикат война. Друго спасение нямат. Не че война ще ги спаси.

229

Анонимен

преди 2 години

Нато вън!

228

Шашнат

преди 2 години

Дядо Джо е бил убеден? Малко ми е трудно да си го представя този дядка с тежка деменция, да бъде убеден в нещо.

227

Боби

преди 2 години

До Анонимен "А САЩ говорят друго, че Украйна няма намерение да унищожава сепаратистите. Това го твърдеше Русия, но тя лъжеше Не е ли така?" АНО РАЗУМНИ - Казано е "ПО ПОСТЪПКИТЕ/ДЕЙСТВИЯТА ЩЕ ГИ ПОЗНАЕШ" Колко от 15000 жертви на Кофликта са мирни граждани на Донбас И КОЙ ГИ Е УБИЛ? 8 години РАДАТА 3 закона на кръст не можа да приеме за регулиране на конфликта НЕЕЕ прие 10 закона с ПРОТИВОПОЛОЖНО ДЕЙСТВИЕ, На всичкото отгоре и записа в Констиуцията Ние ИСКАМЕ ИСКАМЕ ИСКАМЕ В НАТО(Искам на Маруся)

226

Анонимен

преди 2 години

Като го гледам този немощен скелет Байдън, и се изпълвам все повече със възхищение към главорезът Путин.

225

Анонимен

преди 2 години

304-аз като насадя 10 корена домати до оградата си, и комшията ме види със мотика там, дали си мисли че искам да го удря със нея. РУСНАЦИТЕ СА СИ ВЪВ ДВОРА. ПЪК КОЙ КАКВОТО ЩЕ ДА МИСЛИ И КАЗВА.

224

Евроатлантик

преди 2 години

Дименцията го е хванала тоя дъртак.

223

Анонимен

преди 2 години

До Боби, Боби къде ще се скриеш като нямаме бункери в България? Само екипировка няма да помогне. Мислил ли си, докато се въодушевяваш за война?

222

Истината

преди 2 години

Русия се държи като бясно куче и ще трябва да бъде третирана като такова!

221

Анонимен

преди 2 години

. . . Киев няма да предприеме каквито и да било военни действия в региона. . . кой стреля и по какво в региона . . . вижда се по всякаква телевизия, но не са с руско въоръжение? По български . . глей си работата!

220

Анонимен

преди 2 години

лелее колко *** - баси кефа!!

219

Българин

преди 2 години

Русофилчета, успокойте се и не продължавайте да защитавате един престъпен и агресивен режим. Като защитавате путинова Русия защитавате агресията и убийствата на мирни хора, жени и деца.

218

Анонимен

преди 2 години

пич, добре го каза -само агресор прави обучения до чужди граници, ТОЧНО както нато до границите на Русия (системно)

217

Анонимен

преди 2 години

Само държава агресор може да прави учения в близост до границата на съседна такава. За 80 години имало ли е случай някой да нападне Русия, че сега да се налагат учения и то точно до Украйна...? Русия е подъл агресор на, който не трябва да се има никакво доверие...

216

Fallschirmspringer

преди 2 години

Фактът, че политиката на Вашингтон, съчетана със сляпата омраза на неоконсерваторите към Русия, попречи да се предприеме тази необходима стъпка, и това отваря цяла гама от възможни грешни сметки, които могат да доведат до смъртта на целия живот на Земята. Печалбите и мощта на американския военно-разузнавателен комплекс не си струват този риск.

215

Alex

преди 2 години

Мръсни,долни американски мишки

214

Анонимен

преди 2 години

До 289. А САЩ говорят друго, че Украйна няма намерение да унищожава сепаратистите. Това го твърдеше Русия, но тя лъжеше. Не е ли така?

213

Анонимен

преди 2 години

274 - - ЯЯ. КОИ ДЕЦА? - ДЕЦАТА КОИТО БАНДЕРОВЦИТЕ ИЗМЪКВАТ ОТ ДОМОВЕТЕ ИМ, И СЪС ДЪРВЕНИ А СЛЕД ТОВА И СЪС ИСТИНСКИ ОРЪЖИЯ ПРИНУЖДАВАТ ДА СЕ БИЯТ АКО СТАНЕ НЕЩО.