59

Анонимен

преди 2 години

Ами който минава голям камък носи и в предното стъкло на патрулката

58

Анонимен

преди 2 години

Не случайно от моите съученици само най-големите некадърници, двойкаджии,крадци и престъпници,станаха полицаи. За нищо друго не стават.

57

Малей, Краси

преди 2 години

Последните две изречения направо ми сбъркаха представите за ролята на запетайката в изречението. Евала, брато, велик си!

56

Защо

преди 2 години

Защо викате новини? 4 коли затваряте движението, бутате знака, пребивате ушевия, палите триногата и си заминавате. Кому е нужен целия калабалък с медии и прочее?

55

Реалист

преди 2 години

България трябва да си изгради лично свое политическо задкулисие !Съвременните й държавни тайни се знаят от САЩ Турция и Германия, както и от едно ромско затворено и секретно общество от хора !Това за мен е къща с разграден двор !България трябва да се освободи от ромското, турското, немското и американското !Поканете ме на държавен дебат някъде !Проблем ли е да живея добре ?!

54

Е,бравос

преди 2 години

Тази "тринога" бързо се изплати!

53

Веско Мариноу

преди 2 години

Родната полиция ни пази!

52

Някой си

преди 2 години

Как от 90 ограничението става 10? Нещо нямаше ли постепенно намаляване на скоростта? Нагли и шефчето им и то нагло тъпо корумпе. После като им кажеш прасета се обиждат, ми какви сте, бе?

51

Слабоумен КАТ-аджия

преди 2 години

Този знак е правен в кръжока "Труд и Техника" на КАТ с декан Михаил Константинов от Информационно Обслужване.

50

Анонимен

преди 2 години

Ами ако карам мигранти според тяхната логика намаля на 10км те скачат и през гората ме изпреварват пеша и на другия завой пак се качват в движение

49

Новини от бъдещето

преди 2 години

Следващата подобна табела ще бъде на "магистрала" Тракия, 10 км след поредния ремонт, за да е сигурно че ще направят достатъчно пари от глоби.

48

Анонимен

преди 2 години

Верно скандалите са хубаво нещо но да си прав.Виновен си мълчи бе.Всеки може да сбърка но да идваш на възрастен човек четирийсет години по пътя и да му казваш ти да видиш какво ще стане или друго ок бе приятел първо спрял си в насрещното нямаш право да спираш и второ след като в освободил влака прелеза си длъжен по бързо да освободи ш мястото научи правилника и ела да говорим

47

Уруспийка

преди 2 години

Тук ограничението трябва да е най-много 30. АМа това е най-много. По-надолу става предпоставка за ПТП.

46

Анонимен

преди 2 години

Отсечката от 10 км/ч е има няма 50 метра. Да караш там с 53 е тъпо и води до глоба. Ако беше спокоен щеше да е с 400 лева напред ахахаахахахахахахаха.

45

Анонимен

преди 2 години

Май с маркер е направено ограничението?

44

Анонимен

преди 2 години

Тия милиарди дето Кирчо ги изтегли , ние ВЕЧЕ почваме да ги връщаме НЕУСЕТНО ПОЧТИ! Сега ония пияния , защо не почне да прави и там акции и проверки за поредната Кирова простотия!

43

Анонимен

преди 2 години

То ако караш мигранти с 10 км първо ще биеш на очи и второ ще ги закараш вкочанени

42

Анонимен

преди 2 години

Превишил скоростта с 500 процента, после се оплаква че му писали глоба хахахаха. Браво на МВР. Правилата са за да се спазват. Ако имаш проблем с табелата и ограничението, оплачкваш се на съответните органи, и не нарушаваш правилата, дори да са ***.

41

Преди 3 години

преди 2 години

даваха едентични случай от Пловдив и Враца, гадна гнусна държава, която е срвщу гражданиъе си винаги!! Няма такова племе

40

Ваксър

преди 2 години

Абсурдистан.