124

Ток и жици

преди 2 години

Путин си постигна целите както винаги, с леко скърцане на зъби.А целта беше да се пресече глупавата инициатива на Киев да си "връща" Крим със сила.Тези приказки спряха.

123

Анонимен

преди 2 години

Препърс: много добре им го казваш, но много малко те разбират. Айфоните им изпилиха ушите и съдържимото след тях.

122

Лекарства за нос

преди 2 години

До Не съм русофил некой пита ли китай дали иска проруското "нато" на границите си? май не. а трябва.

121

Лекарства за нос

преди 2 години

До Анонимен142 ще нападне, корабните заводи и танковия в харков за от ключово значение за бъдещето на руската армия. и май са собственост на китайците. единствения начин да ги придобият е с военна намеса да се сложи проруско управление, което да вдига ръце "те май беха другите, ние не знаеме"

120

Анонимен

преди 2 години

Русия, като самоопределение на самите руснаци съществува от времето на Иван Грозни. Забравяте варягите, забравяте Киевска Рус. До падането 1396г. е имало над 30 набега. И според вас от Москва са се вдигнали да опустошават Източната Дунавска равнина.

119

Не съм русофил

преди 2 години

Русия, дали е добра или лоша, няма значение, тя има своето право да не приема НАТО на своята граница и понеже помни какво опитаха да направят Наполеон и Хитлер, тя няма да го допусне.А кой е истинският агресор, за всеки мислещ човек не зомбиран от мейнстрийма е видно, че не Русия е на границата на САЩ а обратно.

118

реалист

преди 2 години

Има една много хубава руска приказка, а именно: Помисли добре преди да поканиш мечката да танцува с теб, защото мечката решава кога да свърши танцът, а не ти!

117

препърс

преди 2 години

Само руснаците не знаят че ще нападат,сега сериозно,коби бе началото,сега е хубаво малко бунтове,слухове за война ,хранителна криза и срив на финансовата с-***,теглете ако имате пари в банките,реални неща купувайте не имоти по 2000евра дето и 500 лева не струват,храна,оръжие,соларни системи,и книги със знания стари ,имот на село с кладенец и земя.

116

Анонимен

преди 2 години

Накрая ще наложат санкции на Путин защото не е нападнал Украйна хаха

115

Лекарства за нос

преди 2 години

ше има мащабен, в 1:72. ингилизите и швабите се готвят да оставят поляците и черноморските държави да отнесат калая, а те да изразяват разтревоженост. ние сме наведени на изток, може да ни се размине, ама на "тексасците на източна европа", жална им *** казашка.

114

Анонимен

преди 2 години

Тук са само *** от някоя партия, която им плаща за война с Русия. Нормален, мислещ и имаш семейство човек, няма да се изказва толкова злобно и агресивно. Войната не е това което гледате на ТВ. Филмите и игрите са за развлечение. Ще ви свирят за.дни.ците, като строшена стомна.

113

Анонимен

преди 2 години

До Бож. 1944 В 1944 г. САЩ Англия и СССР са НАТО съюзници срещу фашиска България и освобождават от царя предател. В 1487 г, Волжка е освободена от монголите, а в 969 г. Русия спасява България от Византия временно, но после Самуил губи

112

Анонимен

преди 2 години

УКРАЙНА НЕ ЗАБРАВЯ ГЛАДОМОРА 1993/1994Г И КАКВО СТАНА С КРИМ, ПОМНЯТ И КАК ''ГЛАСУВАХА'' ЛУГАНСК И ДОНЕЦК

111

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

Пиндосите да не се занимават с Русия и принадлежащите и територии за да не се налага след 1000 години европейците (ако са останали такива) отново да откриват Америка!

110

Анонимен

преди 2 години

Видяхме Блинки масирано падане от колесници очаквам това не вие Аф Аф офганистан

109

Анонимен

преди 2 години

Русия може да разчита само на едно. Въздушен десант на Киев при който руските агенти в президентството арестуват или убиват Зеленски и обявят капитулация пред Русия. Това е единственият печеливш до някъде вариант за Русия. Казвам до някъде защото съпротивата в периферията срещу окупаторът ще продължи с пълна сила. Това дет си го мислеше Путин до преди година че руските войски ще ги посрещнат с цветя и масови бунтове срещу украинската власт даже и той бавноразвиващият се разбра че няма да стане.

108

Анонимен

преди 2 години

От кога съществува Русия та чак напада ПБЦ? Кои князе правят набези в България в Дунавската равнина? Заради тях България е отслабнала и лесно пада? Ама не е Украйна а са руснаците, защото така ви изнася.

107

Анонимен

преди 2 години

СМадрид и омотаната генетично тиня с *** там може да станат на био каша само с един кашон БиоНовичок пратен с Игла там .

106

Анонимен

преди 2 години

Мащабен отговор какво ще значи,трета световна война ли!!?Тръмп го псуваха но дементиралото старче и съпартийците му са близо да затрият Америка и света!

105

Анонимен

преди 2 години

До 126Най-безспорните безпричинни руски агресии са следните: 1. Срещу ПБЦ- 969 г., 2. Срещу Волжка България- 1487 г. 3. Срещу Царство България- 1944 г.///Както и бомбандирането на Варна с кораби и самолети през ПСВ при което загинаха мирни граждани и нахлуването на руска армия в Добруджа през ПСВ.