64

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами кризата м/у рассия и Украйна започна с анексирането на Крим след референдум проведен със зелени човечета, факт който нито един европейски политик не призна за легитимен освен теб другарю гадеФ, така че ако сега говорим за заплаха от страна на рассия, това се дължи и на политици като теб, които наливат вода в мелничката на Кремълският диктатор ... да не говорим че антиконституционните си действия фигуранта е заплаха и за България и това се усеща все по-натрапчиво и ясно напоследък ... !!!

63

Мунчо

преди 2 години

Радев, преди да говори глупости, да прочете какво се случи на България през Първата световна война. Че и през втората. - Национални катастрофи........

62

ГЕРБ МЛАДЕЖИ

преди 2 години

Нашия вожд и учител ще ни поведе начело с джип Тойота към победата над Русия. Тежката артилерия Десислава с калибър на дулното си отверстие е 155 мм. ще смаже всички огневи точки на руснаците докато от въздуха ни осигуряват 8 бр. ф16 блок 70.

61

Анонимен

преди 2 години

Вас трябва да ви напръскаме с бензин и една клечка кибрит. За факли ставате, за друго не.

60

Анонимен

преди 2 години

Е джуджа кой може да вразуми(у дома). То и обкръжението му не е много доволно от военен конфликт.

59

Анонимен

преди 2 години

Господин Радев,теб никой не те пита,нито зависи нещо от теб.Ние сме нищо за големите сили.Малки сме и по-добре да си мълчим и да клатим глава в положителна посока на всеки и всичко.Мълчанието е злато.

58

Западняк

преди 2 години

В Западния парк е пълно с доброволци за защита на Укройна. Путин само да посмее да нахлуе и ще ни срещне и нас начело с господин Росен Плевнелиев с каски и маски и залени сертификати.

57

Цветислава Гълъбова

преди 2 години

Не мога да го гледам този ! Рядко противен и гнусен човек ! Такъв изпечен лъжец и манипулатор се ражда веднъж на сто години !

56

Германец

преди 2 години

И ние германците от с. Герман потегляме за нахлуване в Русия. Лесно ще ги бием.

55

Bob

преди 2 години

А когато трябваше да даваме парите Влади каза, че парата я има в бюджета и веднага можем да ги дадем.. Сега плащаме, пък когато може ще си получим стоката... Така се прави бизнес според Влади, много добър икономист.

54

Анонимен

преди 2 години

Путин не е изолиран, при него има опашка от президенти на посещение, последен Макрон, скоро Шолц, преди това аржентинския, бразилския, унгарския Орбан, иранския, много са.Това "изолиран" са лъжите на американското посолство, повтаряни от троловете и промити мозъци.

53

Анонимен

преди 2 години

На Русия и е безралично какво спорят и мислят за Крим.

52

Българин

преди 2 години

Русия е слаба и изолирана. Бевепето и е колкото на Исландия, а руското мерезе е по-малко от мерезето на Португалия. Руснаците лесно ще ги бием. Ние българите от с. Български извор вече сме се мобилизирали за нахлуване в Русия. Лесно ще ги бием.

51

Анонимен

преди 2 години

Няма спор, че КРИМ Е РУСКИ!

50

Българин

преди 2 години

руснаците имат много техни платени под логи у нас и на Запад, затова разчитат на тях. Иначе са гола вода.

49

За сведение

преди 2 години

Не Украйна нападна русия 2014 г. ...

48

Българин

преди 2 години

Русия е слаба и изолирана. Бевепето и е колкото на Исландия, а руското мерезе е по-малко от мерезето на Португалия. Руснаците лесно ще ги бием.

47

Анонимен

преди 2 години

Наглостта и алчността на Пиндостан е заплаха за сигурността на цяла Европа. Государят Путин чака отговор на поставените въпроси. Ученията на руската ядрена триада започват след 20 дни. Няма време.

46

Росен Плевнялиев

преди 2 години

Путин да си помисли дали да нахлуе в Украйна и само ако посмее ще ме срещне мен в пълно бойно снаряжение и висок победен дух.

45

радев е

преди 2 години

главния виновник за състоянието на държавата, а то не е никак, ама никак добро!