51

Анонимен

преди 2 години

Ами направете така че да сме богати Създайте Икономика на ново щот тез от Демокрацията я унищожиха Много е трудно и не е за един ден така е но покажете нещо че да Ви повярвят защото май неверието в политиците е голямо

50

Прости сме

преди 2 години

И премиерът ни беше такъв. За 12 години стана ясно, че това не е никакво конкурентно предимство. Поради тази причина сме и бедни.

49

Иво

преди 2 години

Ходи го налива в празната тиква на оня с жипката дето се бъхтеше в гърдите че лично той докарал инвеститори. Тия инвеститори дават смешни заплати от сорта на 700лв.примерно АББ, Сенсата, СКФ... И мнозина други.. Одело и те.. Общо взето трагедия

48

Анонимен

преди 2 години

То Горанов спрямо този си е направо света вода ненапита и мега експерт...

47

Анонимен

преди 2 години

почтено и мотивиращо ли е хората, които определят заплатите, да имат бюджетно осигурен доход 10 пъти над минималната и 5 пъти над средната заплата? почтено и мотивиращо ли е шеф на политически кабинет, зает с намиране на данни в гугъл търсачка да получава 20 пъти над минималната заплата? да, почтено и мотивиращо е. само тук, само сега. това е промоцията на почтеността.

46

Анонимен

преди 2 години

Нали Нинова каза, че мобилните оператори няма да дигат таксата за тези които договорът им не е изтекъл. Вчера получих фактурата от Виваком и видях, че таксата е увеличена с 1 лв. при условие, че договорът ми изтича след 15 месеца. Защо г- жа ЛЪЖА излъга, защо??????

45

Хладния разум

преди 2 години

Работеща икономика се прави със собствено производство.Чиждите инвестиции не правят работеща икономика.България трябва да започне отново да има собствено производство.

44

Анонимен

преди 2 години

Аз бедни хора в България не съм виждал много отдавна. Сега виждам само хора които разполагат с пари. Облечени, охранени, със собствени жилища,купища от лични вещи за десетки хиляди левове, лични автомобили, всеки със личен компютър и скъп телефон в джоба.....е това не са бедни хора. Просто е абсурдно да се твърди че това са бедни.

43

Анонимен

преди 2 години

До 41: вие кога ще осъзнаете, че цените не ги вдига правителството защото вече не сме соц? Покажи ни къде в бюджета на държавата е записано, че салам Х ще струва 5 лева, а салам У ще струва 10? Цените ги прави пазара! Не държавата!

42

Анонимен

преди 2 години

Всеки частен предприемач знае, че ако ще теглиш кредит, то той трябва да е за инвестиция в разширяване/подобряване на производството с цел повишаването на бъдещите приходи. Разтежа води до възможност за увеличение и на доходите на работниците. Да теглиш кредит, за и да го дадеш доректно за увеличение на заплати е като сам да се простреляш в капачката. Засега Асенчо прави точно това.

41

Анонимен

преди 2 години

Западняците са ни цанили за модерни роби бе кокорчо, а на модерните робите това им е предимството работят почти за без пари.

40

Анонимен

преди 2 години

След 30 години демкрация сме на такова дередже, ако на Кокорчо не му харесва да ходи във Венецуела.

39

Анонимен

преди 2 години

Това е, дори и в големите ИТ фирми освен, че сме бедни и евтини няма с какво особено да блеснем с малки изключения.

38

Анонимен

преди 2 години

През 1997 година имахме голямо конкурентно предимство с минимална заплата от 90 000 лева. Сега пак ще станем конкурентни... дано поне да не е чак толкова, като през 97-***.

37

Анонимен

преди 2 години

На фалирала Гърция само от туризъм БВП е колко целият наш. :)

36

до 38

преди 2 години

Ама защо същите тия про-сти българи отиват на запад и престават да са бедни? Пак същите хора, пак толкова могат, пак толкова работят- защо тук са бедни, а там са богати? Обяснете ни, не разбираме причината.

35

питам

преди 2 години

абе асенчо , що на запад те знаят като голям мошенник ?

34

Анонимен

преди 2 години

Само дето ВИЕ не сте бедни.

33

Анонимен

преди 2 години

Браво бе, новите! Вдигате с 50% цените и с 12% пенсиите и минималната заплата и вече сме богати! Такъв ще бъде пътят ни към "забогатяването", ама така ни се пада. Друго си е учено от Харвард да те оправя

32

Анонимен

преди 2 години

Този е най некадърният финансов министър досега в България.