110

Анонимен

преди 2 години

А какво казва другаря Си Дзинпин по въпроса, съглсен ли е.

109

Проблема ли?

преди 2 години

БВП на глава в Русия за 2021г е спихнал на 11 000 долара, а в Естония е 33 000 долара. Лошото е че в Украйна е 5000 долара

108

Анонимен

преди 2 години

Със шикалкавения,наречени преговори,Запада иска да печели време.Това и е обяснено в статията.Но в Руската Федерация не са глупави.Ако не постигнат това което е по договотеностите в Малта,сега,(НАТО да не се разширява на изток и в новите членки на ЕС)старите Акули в него подпомогнати и от САЩ след време,щом почувстват,че Русия губи преимуществата си,веднага ще я разкъсат и тогава ще дойде и ред на Китай.Сега Азия отстъпи ли ще я разкъсат безмилостно и жестоко на малки парченца,като Югославия.

107

Анонимен

преди 2 години

Белогвардейците знаят какво искат,САЩиянци и те,Жълтурките вече са си самодостатъчни,само разкрачена Европа не знае на кой път се намира и кой от да хване и какви интереси да гони!

106

Анонимен

преди 2 години

Путин е идол само в празните кpaтуни на българските русофили за, които войната е единственото решение на всеки проблем...

105

Анонимен

преди 2 години

Едните и другите си мерят тоягите и трябва да стоим на срана.

104

Анонимен

преди 2 години

Англия днес купи 3 реяктора от Китай. Пакистан построи 2 бр, а В Китай 2 работят и се строят 10 - АПР 1000

103

Анонимен

преди 2 години

А рециклачката се произвежда само в Германия

102

Анонимен

преди 2 години

Със Западът трябва да се разговаря само със силата на оръжието и ядрените гъби!Макароня си научи урока добре в Москва.

101

Анонимен

преди 2 години

Китай наистина пусна свой атомен реактор на базата на АПР 1000 - Ядрен дракон 1

100

Анонимен

преди 2 години

Все едно някой да ти се буте в личното пространство и да вика, че си му се вклинил в него.

99

не може да бъде!

преди 2 години

И аз съм на това мнение-Путин-знае много добре какво иска и защо го иска,а западните ръководители -и в САЩ,и в ЕС,и в НАТО още не са се определили какво искат,и не само това -не осъзнават какво правят!?А някои толкава са се объркали,че не разбират къде се намират/като г-жа Урсулка напр.дето се оказа на диванчето/!?

98

не повтаряй

преди 2 години

До Повтарям: Руснаците направиха също и плаваща атомна електроцентрала. - като се свърши газта има какво да прави :) А на китайски блок с технология от СССР не бих се радвал! Щото само руснаците гарантират рециклирането :):)

97

Анонимен

преди 2 години

За мен този човек живее в началото на миналия век и в кратуната му има носталгия за военната слава на "Червената армия", която иска да възроди... Каква опасност от НАТО постоянно изтъква, след като толкова години нито един изстрел не е изстрелян срещу руски военни от натовски войници... Путин просто иска да държи в шах Украйна, която, пък от своя страна се опитва да си върне Крим и Домбас...и се дразни, че от Европа му пречат да прави каквото си иска...

96

Българин

преди 2 години

Напред с братска Русия!

95

Повтарям

преди 2 години

Китай направи свой атомен реактор 1200 мват и го продава за 2,5 млрд евро. А малко хора знаят че ядреното гориво 90% се рециклира. Русия вече е никумо ненужна.

94

Анонимен

преди 2 години

Ще успее. В НАТО има приятели, неутрални и откровени врагове на Русия. Това е нормално.Не виждам защо от приятели трябва да се правим на врагове. Е, България може да се прави на *** според вятъра, но по-сериозните държави - не, когато стане въпрос за сериозни неща.

93

Ами викай и ти

преди 2 години

До Синя птица КуКу: черните войничета от северна караЛАЙНА да пазят жената и дъщеря ти и да не забравиш когато пристигнат, че трябва да ги посрещнеш като застанеш на колене и захапеш черната им палка. Че така се посрещат американците в европа. Ако не вярваш, питай румънците!

92

Joe Dassin

преди 2 години

Франсетата да си пеят шансоните и да си гледат алжирските емигранти. Обаче как кротна Макарончо - слуша мосюто като послушник какво му каза Путин. Ама наистина като първолак го слуша. Старият КГБ-еец много ясно му го каза Украйна в НАТО = война межу Русия и Франция. Това ли искате, шансончета?! Това ли?! Искате ли наистина да умирате заради гладните украинци или заради интересите на САЩ? Макароня мисли мисли и вика: "Ще разговаряме! Ще намерим допирни точки! Трябва с мир с добро да стане!" :)

91

Анонимен

преди 2 години

Нашата работа барабар Петко с мъжете.