70

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 127 "Аз не съм тррол. Никой не ми плаща, изказвам собственото си мнение." Действията ти на отклоняване от темата и лични атаки говорят друго. А "вече ще се радвате" само ако се раадвате на предстоящата диктатура. Има и такива, няма изненади. Някои неуспели в живота си търсят "отмъщение".

69

Реалист

преди 2 години

Най са забавни тия, които твърдят че при Борисов имало "диктатура"! Няма диктатор, който два пъти да им подава оставка, да им дава властта,и те все да се ос*ират след него! Същото мазало сега го правят послушниците на Радев ...Кирчо и Кокорчо! Такова заробване се прави срещу целокупния българин, че бързат за преврат в Съдебната система, защото знаят какво ги очаква!

68

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 126 Цялата държавна и общинска администрация е все още ваша, гербав. Сменени са максимум 100 души. Всичко друго краде, като за последно. Всъщност не като, за последно ви е :) И Вие сте от администрацията, нали :)

67

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 120 Аз не съм тррол. Никой не ми плаща, изказвам собственото си мнение. А опорката, че щели сме да ревем, е много смешна, наистина. Досега ревахме, вече ще се радваме. Вие ще ревете. Ред ви е и ви се пада :)

66

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 119 "Досега беше диктатура, гербав, ама не забелязвахте :), защото бяхте под.метки на диктатора." България е паднала с две места в индекса за корупция от предната година и сега заема 78мо място. Това при правителството на ДС, което обяви нулева толерантност към корупцията. А аз вярвам на фактите повече, отколкото на приказките на разни драскачи с "мисия". ОФ 2 не сте нищо по-различни от оригиналното ОФ: само историческото време е друго. Резултатите ще са същите. За вас - също. :)

65

До 114

преди 2 години

И ТИ СМЯТАШ, ЧЕ БОЙКО РАШКОВ ЩЕ ПРОМЕНИ ТОВА????? НЕ СЪМ ВИЖДАЛ ПО- НАИВНИ ХОРИЦА!! СЪДЕТЕ ПО ИМУЩЕСТВАТА ИМ. НЕ ПО ЛАФОВЕТЕ.

64

1280

преди 2 години

Другари, не се превъзбуждайте, все още ВСС не е наш, веднъж вече отказаха. Първо да ги изчегъртаме и тях и тогава вече може и да стане, ама какво ще правим когато сложим нашия Христо и наесен ГЕРБ го вкарат в затвора?

63

Реалист

преди 2 години

Превратаджията Радев , който с парите на Черепа организира метежа, да се набутва за "борец" срещу корупцията, си е повече от перверзия!

62

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 100 "Засега тече подготовка." *** е този, който само защото нещо не му харесва в мнението на другия, тръгва да го атакува на лична основа, тоест не аз, а ти. А тази "подготовка", като гледам кой я прави, ще доведе до едно интересно положение, в което ще РЕВЕТЕ, че сте били съучастници, но ще е КЪСНО. :)

61

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 110 Само гербав тррол може да се притеснява, че щяло да стане диктатура. Досега беше диктатура, гербав, ама не забелязвахте :), защото бяхте под.метки на диктатора.

60

Сатир

преди 2 години

Единодушно с 10 гласа????22.юли2021. 12 срещу 8 питането е отхвърлено. Второто гласуване с мадуровите машинки ли е правено?

59

Анонимен

преди 2 години

А дано!

58

До Ми5

преди 2 години

А когато олигархията си купи ВСС и прокуратурата заедно с главния прокурор, какво правиме ние. Видяхме как 30 години прокуратурата се скъса да ги вкарва в затвора тия от парламента и от МС. Резултатите са ясни: най- корумпираната държава с най- бедното население в най-бързо изчезващата държава.

57

Мафията

преди 2 години

Гешев е поръчвал Екзекуции срещу неудобни на свои приятели - Юлиян Георгиев,Дончо 58г.бивш антитерорист,Мишо висш полицай от Перник!

56

Надблюдател

преди 2 години

Ще видим мотивите! Най-вероятно е , че той може да си предлага всичко, но решенията се вземат от ВСС!

55

Анонимен

преди 2 години

Само в България хората могат да се радват на превръщането на държавата в диктатура, дори когато живеят в свободна страна с големи привилегии.

54

Анонимен

преди 2 години

Крадливата мутра да отива да целува ръка на феса, щото бай Ставри го чака.

53

българина

преди 2 години

проблема не екой може да я иска, кой може да я вземе... всеки може да я иска

52

слава на Ким Чен Ун

преди 2 години

ПОЧНА СЕ !!! Очаквайте скоро Белене и Скравена oтново да отворят врати за неблагонадеждните !!!!

51

Не ,недей

преди 2 години

Срещу единственият посредник между Господ и нас ,плебеите .....Къде отива този свят...без Гешев в Брюксел,който на перфектен английски с разложки акцент, им обяснява как се бори срещу престъпността....