95

ами

преди 2 години

Браво на НАТО

94

Анонимен

преди 2 години

Предлагам само за месец да дойдат руснаците в България и Украйна да управляват, ще видите какво веселие и радост ще настане в тези две държави! По принцип съм твърдо за ЕС, защото много гладни ги държат руснаците и са с ниско заплащане, но само да направят експеримент да видите какво ще стане, кръвта вода не става.

93

Анонимен

преди 2 години

1944г България беше развита страна, произвежаше самолети и българите живееха на висок стандарт на живот като Швейцария, а после дойдоха комунистите и избиха интелигенцията в Белене.

92

НАТО вън

преди 2 години

янев един ден едно казваш на втория друго , сега ни подготвяш за американски войници?

91

Анонимен

преди 2 години

До 99Напротив за Путин, България е по-голяма цел от Румъния, където няма руsoфилиsтици. Уша нките превземат ли България, граничеща със Сърбия се дестебилизират целите Балкани. А и македонците и босненските сърби това чакат, Балкански военен съюз доминиран от сърби и руснаци.

90

Анонимен

преди 2 години

Помните ли интервюто на Елцин и американският плейбой как се хилеха, когато се разпадна Югославия? Русия тогава не си мръдна пръста. Не ми се мисли, ако Турция предяви претенции кой и как ще ни пази... :)

89

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 92 Ще работиш в Гърция защото проспа 45 години, пък и тука все още ни управлявт твоите руснаци. Един газов конектор не можахме да построим за 20 години, ама иначе на руснаците построихме 450 километров газопровод за 20 месеца и то безблатно, а също и без разклонения в България.

88

Анонимен

преди 2 години

янеф, още ли имаш усещане, че те подслушват?

87

аз

преди 2 години

Отново си говорим за едни парички и за нищо друго!

86

преди 2 години

Кризата в Украйна не е заплаха за нас но армията трябва да се вдигне на крака възможно най - скоро !Т.е. с втората част от твърдението съм съгласен !

85

Анонимен

преди 2 години

Защо просто не станем щат на USA или поне нещо като Пуерто Рико?!!! USA AND EU завинаги!

84

Миризлива Дупа

преди 2 години

Чакам денят, когато Плевнята и Паси ще продължат живота си в Голак )

83

Анонимен

преди 2 години

Румънският му колега каза,че не са застрашени защото са членове на Нато и Русия няма да смее да нападне страна от Нато. Нашият говори съвсем друго. Явно един от двамата не си разбира от работата. По ми се струва румънецът да е прав

82

Анонимен

преди 2 години

Ст. Янев и външната ни министърка са най-слабите министри в този кабинет.

81

Вредни във властта

преди 2 години

Вън от НАТО и ЕС!!! Насила ми натикахте там без съгласието ни и само загуби търпим - икономически, политически и всякакви...

80

СССР

преди 2 години

Ме пускайте гербер и дпесар да излиза от България, тука са ни нужни този месец ,залостете границите че ще тръгнат да бягат с крадени автомобили като красавчика Горанов.

79

ааа

преди 2 години

А от кога така бе Янев?

78

Анонимен

преди 2 години

До 83 ако дойдат руснаците в Украйна или България, по-скоро ще има радост и партита, а не страх,))))Е, нали беха тука 45 год., видехме до къде ни докараха, да ходим да работим в Гърция където не е имало руснаци.

77

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 85 "Това е правилният човек за министър на отбраната" Така е. Заедно с Радев успяха да доведат докрай де факто преврата на ДС в държавата и върнаха властта на руснаците. От гледна точка на предателите на националните интереси на България "това е правилния човек". Правилния човек, под шапката на който руските шпиони вършеят безнаказано, а неговите хора им доставят секретна информация по линия на НАТО.

76

До 78

преди 2 години

Путин има оръжия за ,които знаем само аз и той а ти шшшт тихо не обаждай никъде к'во си чул от мен..