43

Анонимен

преди 2 години

До ВСИЧКИ Може разбира се. Затова сега ще има и ответни действия.

42

Анонимен

преди 2 години

Какво ги мислите руснаците, те си играят някакви игрички. Които в случая са срещу нас. И по-зле ще става, ако продължим да разчитаме на тях като основни доставчици на нещо. Защото за тях търегуването не е просто бизнес, а прокарване на политически и имперски интереси, чрез извиване на ръце от позицията, че всеки им е длъжен.

41

Абе, ПЛП

преди 2 години

Пуснете СП2 и Русия ще увеличи доставките. Само ги бавите.

40

Анонимен

преди 2 години

До хе хе хе Ще видим. :)

39

ВСИЧКИ

преди 2 години

ВСИЧКИ ползват газта за политически цели - а само Русия да не може - защо?

38

Анонимен

преди 2 години

До Алекс "За Европа по-изгоден достаявчик от Русия няма." Времето на тази заблуда отмина, защото в цената на газа вече се калкулира и политическия риск, а с него цената на газа от Русия става по-висока от всяка друга.

37

ЗА ПОЛИТИЧЕСКИ ЦЕЛИ

преди 2 години

За политически цели ползва газта и бабата от снимката! Щото не може да каже кога Русия не си е изпълнила договорите! И чак тогава да коментира "доставчици на газ, на които може да се разчита"

36

Анонимен

преди 2 години

Не разбирам какво става. Цъкам лайк на даден коментар, а след няколко минути ми показва, че коментарът им 0 лайкове и повече минуси. Нещо съмнително се случва тук...

35

СС

преди 2 години

Руснаците никога не тръгват първи първо отиват към тях от европа най пресните случаи Наполеон и Хитлер за турците да не говорим там са 7, 8 пъти и после Руснаците навлизат мощно да им поохладят страстите и да ги кротнат малко. Така че историята си се повтаря нищо по различно няма да стане..

34

Анонимен

преди 2 години

До До 18/37 Аз няма да съм изчезнал, защото не завися от изпадналите ви политици. Русофилите нямате полезен ход: ако успеете вашите господари ще ви заробят буквално, ако не успеете отивате в канала на историята. И в двата случая сте губещи.

33

Алекс

преди 2 години

Норвегия не може да задоволи потребностите от газ на Европа.Цената на газа,който се доставя с кораби е много по-висока от тръбопроводния газ.За Европа по-изгоден достаявчик от Русия няма.Урсула трябва да се разбере с Путин.Не искам са плащам скъпа газ заради *** политици.

32

българина

преди 2 години

аз едно знам, когато на германец му се даде власт винаги оси ра нешата за 50 г напред. следващите 50 г тока и газа в скапания ес ще по скъпи от азия и сащ както е сега до 3!!!!пъти. резултата, пълна деиндустриализация *** европа

31

Русия

преди 2 години

Когато на определено място те смятат за неприятел си търсиш приятели на друго място. Русия чака ЕС прекалено дълго, 2/3 от световния БВП физически се произвежда в Азия. Дори временно цените да са по ниски /за да се изгради инфраструктурата, след 5-10г. ще кешират/. Европа е много изостанала, но няма кой да го каже - дори много хора се самозалъгват че има потенциал, но и той е изчезнал. В момента само Китай върви ударно напред. САЩ няма просто ей така да изчезнат не се заблуждавайте.

30

Анонимен

преди 2 години

Русофили, махайте се, никой не ви иска! България е част от НАТО и ЕС. Границите са отворени, прав ви път!

29

До Един

преди 2 години

Никога няма да сме съветска република, защото националните предатели сте прекалено малко и от вас не зависи нищо.

28

Натовеца

преди 2 години

Ес ще купува само демократичен американски шистак на 10-тократна цена докато не пукяса и последният кокурентно способен бизнес в европа :)Ей на това му се викат съюзници бе :)

27

Анонимен

преди 2 години

До Българин "Ако такива ще ни управляват, по-добре да се махаме от ЕС" Ами, махайте се, какво чакате?

26

Браво

преди 2 години

Най-сетне европейците почнаха да се усещат, че с Русия не трябва да се прави никакъв бизнес. Има достатъчно други места, от които може да се внася газ.

25

Един

преди 2 години

Ако бяхме съветска република а не ке3фа на Европата сега газа,тока и бензина щяха да са на половин цена!Нашите видни ..и не толкова ..еврогейци си имат милионите по сметките и безбройните имоти по света и у нас а вие роби лanauте муите!

24

преди 2 години

Газа като изгори не цапа ли въздуха ?Нямаше ли да правим някакъв зелен водород и да го горим него ?ДАйте направо да минем на зелени източници и да забравим !Да ама не !