85

ГОЛЕМИ ДЖУКИ

преди 2 години

Това подобие на журналистка си е набил силикон в устните, както и т.н. лекарка. Тия са фенове на ваксите и силикона.

84

Асан

преди 2 години

Много начервена откъде я намерихте тая :)))

83

Бацелова

преди 2 години

С тая фамилия сигур има нещо общо с Баце...

82

Голяма

преди 2 години

фамилия вади тая бацИлова. Дали да вярвам на бацил какво казва?

81

Анонимен

преди 2 години

Простотии. Отдавна не се информираме от слугинажните медии. Лично аз разговарям с лекари и мед. сестри от болницата и според тях омикрон е еднакво опасен или по-скоро неопасен за всички.

80

Аман

преди 2 години

Сигорно нямаш поставена ваксина защото не виждам да ти е предпазен мозъка

79

До 73

преди 2 години

Ква истина бе човек? Ти знаеш ли на какво бяха подложени хората в западна Европа, САЩ и Канада? Тотален локдаун. При нас беше песен. . Ествествено че ще излязат хората. За две години истински ад и аз щях да изляза. За две години в САЩ заведенията отвориха лятото на 2021. Недей сравнява нашия рай с техни ад. Работя с американци. Лятото на 2021 като го пуснаха за първи път да пътуват извън САЩ знаеш ли какво беше. Бяха като освирепели. Сякаш държани на верига. А тук живот.

78

Даа

преди 2 години

Там имаше едно надписче "Янсен вече може да се поставя и като бустер". Това що ще дойде да рече? Д-р Бацилова каза ли нещо по този въпрос?

77

Анонимен

преди 2 години

до 73 - много точно.

76

До 72

преди 2 години

Време ти е да си сложиш и третата

75

докторка калинка

преди 2 години

за преболедувалите пак нищо, първия Ковид мисля беше алфа го изкарах много тежко, Онмикроня на крак, главно хрема. Но знам за набодени дето доста са страдали, изобщо не го карат леко

74

Анонимен

преди 2 години

От Март месец във ВМА и НЦЗПБ ще започнат експерименти на пентагона с български войници. Ще се експериментира с различни вируси и бактерии с цел създаване на биологично и бактериологично оръжие. Целта е да се ползва българското ДНК за целите на САЩ. Правят се опити за създаване на зараза която да избива определен етнос въз основа на неговия генетичен код. Нищoжеството и национален предател Кирил Петков е разрешил това престъпление

73

До 62

преди 2 години

Не си го изкарал. То повечето за това си мислят че е грипче защото говорят като теб. Като те хване ще разбереш. Тогава, ако си тарикат ще напишеш във форума и ше кажеш честно как се чувстваш.Ама тия глупости от сорта, около мен болни а аз не се разболявам ги говори на дядо Коледа.

72

Анонимен

преди 2 години

Сезонни ваксини за грип, ха-ха -ха! Мечтата на бигфарма. Най-калпавите и най-вредните ваксини са противогрипните! Пробваха се с ваксините против свинския грип. И се провалиха. Сега са уплашили до смърт голяма част от хората и разчитат, че този път ще успеят. С помощта на продажните политици може и да им се получи. Ако им позволим, разбира се. Вече втора година ни лъжат и лъжите им са смъртоносни! Със сигурност няма да им се размине!

71

Набацелов

преди 2 години

Мойта сприновка, дет шава у гащите е пълна с елексира на животят!;))) Кат и го набацела на Бацелова и ша и създам 9 месечен естествен имунитет!;)))

70

До истината

преди 2 години

Истинската истина лъсна в Канада. Пусни си видео да гледаш.

69

Анонимен

преди 2 години

Вулгарна е. Ша *** прощава, ама външният вид понякога не лъже.

68

Истината

преди 2 години

100% истина. Двамата с жена ми го изкарахме (ваксинирани, но без бустерна доза) с болки в гърлото и леко неразположение, без температури, болки и усложнения. Сестрата на жена ми е див антиваксър и за малко не пукне, а една моя леля лежа в болница на системи. Тъпачката и досега говори, че Ковид е измислен. *** са завършени uдuoтu!!!!

67

До 69

преди 2 години

Ами те го говорят от много време, че ваксината не пази от заразяване а от по леко изкарване. Аз съм с две дози от юни месец. Сега съм с ковид. Освен запушения нос, друго нямам.

66

Губи се Логиката ?

преди 2 години

Преди няколко месеца бях в Германия. Там 85 % набоцкани, отивам на кафе и ми искат ваксина с 3 дози, аз не съм Ваксинирам, но имах валиден ПСР тест. Е нали теса ваксинирани и са уж защитени, защо и аз трябва да се ваксам ?