89

По какъв

преди 2 години

извратен начин Украйна е защитена от чл. 5 на НАТО? Нито е съюзник на НАТО, нито е в процедура. Страните на НАТО не са застрашени по никакъв начин. Освен, разбира се, от това, че са цели на Русия. Но и Русия е цел на САЩ и НАТО, така че имаме относително стратегическо равновесие, което ще бъде нарушено в момента, който Украйна стане член на НАТО. Ясно и еднозначно. Всичко останало е дива пропаганда и хибридна война с цел промиване на безкритично функциониращи мозъци.

88

Анонимен

преди 2 години

Само много болен мозък може да мисли, че някой заплашва Русия... Всяка война в Европа за момента е абсолютно абсурдна и единствено медиите раздухват подобни перспективи... В коментарите също се забелязват мнения на хора, които все още живеят в средата на 20ти век... Война няма да има, освен ако Украйна не направи някоя глупост...

87

малии страаах

преди 2 години

Братушки, стада озверели от глад кравари щурмуват поднебесная... Мобилизация! електрификация!За Родину, за Путину, вперед!

86

Анонимен

преди 2 години

Навсякъде протягат ръка. Като почнеш от Виетнам, Югославия, Сирия, Ирак, Либия, Афганистан....но така си остава само протегната и след това беш обратно.

85

Анонимен

преди 2 години

Руснаците са се ос.рали от страх :)

84

Krom

преди 2 години

До Боби 107 - и сега остава Боби на работа във Владивосток (ЧЕК) и всичко ще заспи. Да, ама не. Боби иска тук, в Еврогейския съюз. Да му е гадно и лошо. Боби не иска в рубли (ЧЕК). Иска презрени левове и евро. И така се налага извода, че Боби основно тр'оли (ЧЕК). А, да не забравяме портфолиото - Боби беше "фен на оръжието, особено руското" и ако пише на друга тема "значи не съм аз". Е, като гледам основната ти тема е *** на руски дир.ници (ЧЕК).

83

ами

преди 2 години

Всички диктатори трябва да се възпират своевременно ЗАЩОТО СЕ ВЗЕМАТ ЗА ВЕЛИКИ

82

Анонимен

преди 2 години

Так: краварските скъъсляци няма кво да ядат и за тва нападат путин! Тия бълвоччи ги пишат тук рубляците хахахаа и си мислят,ч е се връзваме! Продължавайте, забавни сте!

81

Василев

преди 2 години

Любовта между украинците и руснаците е с предистория!Защо си мислите , че западните украинци, които всъщност са полски сбирнщайн племена, между тях има и малко руски племена , трябва да обичат СССР,Русия и Путин, след като руснаците са водели геноцид, подтисничество,репресии и робство срещу украинците!За това и когато Хитлер влиза в Украйна се сформират доброволни украински военни части, които воюват ожесточено срещу Червената армия!Така че в този конфликт има много лзбов и история!Галахар!ЦРУ!!

80

Анонимен

преди 2 години

А украинците и руснаците дали са чували, че ще има конфликт? Или по много специална информация от медии, които няма с какво да пълнят страниците си.

79

до 127

преди 2 години

да бе, за тва опряха до Путин краварите хахаах. А защо не цензурираш кравар, ммаамати руубладжийска?

78

ами

преди 2 години

Браво на НАТО

77

Анонимен

преди 2 години

40% от хамериканците нямат спестени $1000 долара. 75 милиона американци живеят с купони за храна. 15% не могат да си плащат наема, живеят в шелтъри. Спешно им трябва война, да изцапат кървавите си ръце. Където е стъпил хамерикански ботуш - мъка и трагедия за народите - Виетнам, Ирак, Афганистан, Либия, Панама, Гренада, лееш, лееш! Закривай тая задокеанска проклетия на злото!!!

76

до 123

преди 2 години

ало, рубляк, на български е САЩ! Ай научете го тоя език вече! Не само да копвате от транслейта...

75

Анонимен

преди 2 години

Ситуацията в Украйна е поредното доказателство че на нашите медии неможе да им се има никакво доверие. От седмици Украинците се оплакват че западните медии раздуват истерия за близка Руска инвазия, без да има каквито и да е признаци за това. Нито Руските учения по Дон, нито тези в Бларус са нещо ново. А тази "протегната ръка" е директният отказ на НАТО да разполага ракети и войки по границите на Русия.

74

Цуг-цванг

преди 2 години

Сатрапът от Кремъл а в ступор, не е очаквал такъв отговор, просто не можеше да предвиди отговора на САЩ и НАТО защото е заслепен от манията за собственитото си величие. Но сега времето му изтече, вече няма полезен ход, вече няма полезен ход.

73

Анонимен

преди 2 години

Жалки опити на империята на злото США да разпали конфликт, за да печели от разместването на гео-политическите пешки. Путин няма да се върже на тоя ционистки кьоорфишек, обаче ясно им каза какво следва, ако тръгнат да си връщат Крим или ако почнат да тормозят руснаците в Донбас.

72

Анонимен

преди 2 години

не се бъзикайте с Велика Русия, ей! Че Путин ще ви се разсърди и ще видите вие тогава... Кво ще правим без русия ние? Напрао ми с екъса сърцету...

71

Мунчо

преди 2 години

Изнесената в статията "информация" е взета от испанския вестник "El pais". Този вестник пък се позовава на изпратени от Вашингтон и Брюксел писма до Москва, ама дали са ги чели, един господ знае. Толкова ли са некадърни журналистите от Днес, че да ни дават "информация" от трета и четвърта ръка, а ние да се дърлим по форумите.

70

Анонимен

преди 2 години

ДАНО СЕ ОТЪРВЕ РУСИЯ ОТ ДИКТАТОРА!