95

Анонимен

преди 2 години

Когато Боко ханъма коментира комунизма звучи като някоя Златка или Свирколета като коментират политическата обстановка в света! И двата вида са известни с това, че са се издигнали с креватни изяви! И двата вида са почти еднакво умно, тук може би Златките и Свирколета водят с малко пред Боко ханъм! И двата вида сменят мъжа в момента в които вече не е водещ (Боко ханъм от бай тошковия, скочи на симеоновия и сега е на ердогановия)! Боко ханъм е просто поредната Златка!

94

Анонимен

преди 2 години

Прякора му е ТИКВАТА, още от мутренските времена - правете си сметката.

93

Анонимен

преди 2 години

На първи февруари 1945 година войната в Европа срещу фашизма не е свършила. САЩ, Великобритания, Съветския съюз воюват срещу фашизма и нацистка Германия. България е обявила война на Нацистка Германия и воюва на фронта срещу Германия. Във всички освободени от фашизма държави се съдят виновниците за войната и борбата срещу антифашистите. Властта се сменя във всички освободени от фашизма държави. Франция се освобождава и се сменя властта през август 1944 година. Маршал Петен е осъден на смърт.

92

Анонимен

преди 2 години

Този освен, че е бил охрана на главния комунист и бивша мутра, образование има ли, езици учил ли е? Или той е *** и ние сме прости, шекер шекер в Белия Дом и да думка чалгата у джипо?

91

Цецо

преди 2 години

Крадецът вика:" Дръжте крадеца!"

90

Анонимен

преди 2 години

ПРАВИЛНО СА ГИ ИЗТРЕБИЛИ. БИЛИ СА МРЪСНИ ФАШИСТИ!!!

89

Анонимен

преди 2 години

За този ако не гласуваха роми, турци и помаци със купен вот и с костинбродски бюлетини нямаше да сме го чували, но уви мафията така работи.

88

Жени СДС

преди 2 години

И ние като жените на ГЕРБ искаме да бъдем заплодени от господин Борисов. Може и едновременно защото сме само две.

87

88

преди 2 години

а е мало умник, земи се образовай малко , тръгнал да расъждава галоша. Синовете на баба Тонка, на Райна Княгиня, тва ли са фашистите? Тъпо племе останахте след като си избихте интелигенцията , те тва е. Вашия професор го каза - 80% де билни останахте вследствие на червения геноцид над нацията

86

Анонимен

преди 2 години

На тоя му се кефят само тия,на които казваше "Аз съм пр.ст и вие сте прости,затова се разбираме".И тия,които крадяха заедно с него.

85

До 92

преди 2 години

ХахахахахахаНа кво си ?

84

Жени ГЕРБ

преди 2 години

Господин Борисов молим Ви все още да ни заплодите с харизмата си. Не ни изоставяйте на комунистите, които искат да ни изнасилят.

83

Анонимен

преди 2 години

Този мрази България и българите. Намаляхме с близо 850000 по време на златния му век, окраде милиарди от плащащите данъци и мизерстващите пенсионери, пребивани от роми по селата. Остави ни най-бедни, най-болни, без образование, без национална идея, без идеали, без морал, реторика на омразата винаги и все други са му виновни. Тотален некадърник, убиец, крадец и наглец.

82

вуйна Злата

преди 2 години

Борисов и ГЕРБ няма защо да се връщат защото никога не са си тръгвали от политическият и обществен живот на България, за разлика от много други партийки, сдружения и формации, които отбелязаха рекорден спад в изборните си резултати или пък преливаха от пусто в празно в проекти и проектчета режисирани от стратезите на "Дондуков 2" и "Позитано 20", ГЕРБ запази и втвърди електората си, а и това което скрепва коалицията на Подмяната е Анти-Герб реториката, без която тя би се разпаднала

81

Анонимен

преди 2 години

до 83---ГРЕШИШ.ОТ 9 МИЛИОНА ОСТАНАХМЕ 6 МИЛИОНА. ПОВЕЧЕТО ОТ ИЗБЯГАЛИТЕ СА ПО ВРЕМЕТО НА ДИКТАТУРАТА НА ТИКВАТА.

80

Стига лъгал

преди 2 години

До На този ден - Какъв цвят, шайка монархо-фашисти, отговорни за 3 национални катастрофи.!

79

българин

преди 2 години

Защо още не си в затвора , Тикво ??!

78

Анонимен

преди 2 години

Този виден либерал за 12г не е влезнал веднъж в парламента, работнито му място, не е излезнал веднъж пред народа. Обикаля по ромските махали и помашки села само, не знам, явно го влече.

77

Анонимен

преди 2 години

И както нямаше нито един наказан за престъпленията на комунистите, така няма да има и нито един наказан за престъпленията на техните деца - капиталистите на днешния ден. Само помени ще правим и ще си стоим кротко и ще чакаме следващият геноцид на внуците на капиталистите, които вече са завършили и Харвард. Това е България.

76

Анонимен

преди 2 години

Ти прогони 850 000 души през твоето управление,много от тях цвета на нацията,заради рекета,невъзможността да правят бизнес,без твоите мутри да им го отнемат,ако им хареса и обидното ниско заплащане на образовани хора,принудени да бягат там,където ги ценят повече.Затова замълчи и престани да наглееш.