161

ВАКСИНИРАЙТЕ СЕ!

преди 2 години

Кунчо, вашия пророк и спасител се ваксинира с 2 дози, след което кара ковид много леко - само 2 месеца в интензивното с обдишване. След това леко преболедуване, се наложи другарите от ДАРПА да му направят киборг, който всъщност се оказа адски сполучлив. На практика в момента не може да различиш киборга от Кунчев приживе.

160

Анонимен

преди 2 години

До номер 174 егоисти сте вие антиваксарите убиеци тъпата ви глава не може да схване ще в България има хора които много трудно изкарват омикрона но на вас не ви пука за антиваксарите убиеци е важно те да са живи а другите българи да умират

159

Бay

преди 2 години

не много мъжко да сте толкова страхливи. :(

158

Анонимен

преди 2 години

"На какво се дължи злобата на ваксърите? Защо са злобни?"------------------Защото вече навлязохме в третата година на пандемията и неваксинираните сме още тук. Последното ги прави да изглеждат като пълни cмешковци, тъй като изобщо не се връзва с мантрите им за неизбежна смърт от ковид, за "силата на на науката", и че само с ваксини можеш да излезеш от пандемията. Поради това идва злобата- защото изглеждат неадекватни и нелепи.

157

ХАХА

преди 2 години

Таз деменция като и чета глупостите е толкоз експерт колкото аз съм експерт по квантова физика!Мяууу

156

Лингвист математик

преди 2 години

Корена на думата сертификат идва от серт. Затова строго трябва да се прилага.

155

Тест за антитела

преди 2 години

Трябва да си направя тест за антитела, защото миналата седмица имах хрема. Подозирам, че съм изкарал Ковид.

154

Анонимен

преди 2 години

До Обективно:"Лекува се ТОЧНО КАТО ГРИП.Ако изпуснеш грипа-и той ще даде усложнения и то-големи.Аз лично преди години едва не умрях от грип.и имам познати, които пак преди доста години починаха от грип на 46 год."+++При ВСЯКА грипна епидемия има определен процент хора които получават усложнения и умират.Най-често миокардит или пневмония.Ако грипът е по-тежък,съответно % на развилите тежки усложнения е по-голям.Сега е същото.Но те информират ежесекундно колко са умрели не ОТ, а СЪС корона и СТРАХ

153

Бay

преди 2 години

До Я кажи имам, разбира се :D

152

Я кажи

преди 2 години

До Бay - ти имаш ли бустер? Или си антиваксър?

151

до 151

преди 2 години

Ха ха хаааа...изкарах ти ужасния омикрон точно за ден и половина. В началото на тази седмица. В понеделник се разболях, в сряда вече бях кукуряк. Без никакви ваксини. И всички приятели го изкараха със същите симптоми и за същото време. Дори не успях да разболея някой от семейството. 5 човека сме.

150

Бay

преди 2 години

До До бау страх те ваксината да не те нарани след време :D

149

Ваксърска Злоба

преди 2 години

На какво се дължи злобата на ваксърите? Защо са злобни?

148

Анонимен

преди 2 години

Нова тема за порнофилм. Ваксинаторките в бяло с маски и бустери.

147

И какво сега?

преди 2 години

Ваксината не пази от Коронавирус, но ти издават зелен сертификат, за да се разхождаш и да убиваш бабите и дядовците, уязвимите, без да ти тежи на съвестта.

146

До бау

преди 2 години

Грешна логика. Щом не ме е страх от вируса, защо да ме е страх от ваксата?!? Напротив. Само СТРАХЪТ кара хората да се ваксат.

145

Цеко

преди 2 години

Направете ваксина, и ще си помислим.. Щото това в момента не са ваксини, щом трябва да се бодем през шест месеца....

144

Какво правим

преди 2 години

Какво ще правим с анти-ваксърите, които имат само 1-2 дози, но не и бустер? Кунчо, кажи?

143

999

преди 2 години

Повечето ми ваксани познати се разболяха тежко горе- долу 4 мес след ваксинацията. За 1 год. си сложиха 5 игли - 3 за ковид и 2 за грип и пак се разболяха! Самата истина е.

142

Анонимен

преди 2 години

"...край свърши този измислен цирк и верус няма да стане това което иска те"===>Рано еда се каже какво ще стане и какво няма да стане. Гърча с вируса свърши, плочата се изтърка, хората скочиха. Сега ще сложат нова плоча - Зелената сделка, но резултатът ще е същия - фалити и заробване.