54

Анонимен

преди 2 години

Какво беше казал Васил Левски - тези които ни освободят те ще ни и поробят отново. Но този път май ще е завинаги. От 1884 г. руснаците са в България и май никога няма да се откажат от тази земя.

53

Много лошо

преди 2 години

Сещам се искали да евакуират желаещи бьлгари от украйна в бьлгария заради опасността от войнаОбаче желаещи нямало

52

Анонимен

преди 2 години

Истината е че Донецк и Луганск подписват указ с Путин за защита .Поканват войските на Русия да ги предпазят и границата на Украйна се премества на запад .После с референдум се отделя цяла източна Украйна към Русия .Останалите части се поделят между съседните държави и остава само Лвовска област ,гнездото на фашистите .Ще се казва Лвовска Украинска република и с това приключва всичко.Паси и Сашо балона много ще плачат хахааа

51

Те

преди 2 години

руснаците са убили повече поляци от германците бе

50

Анонимен

преди 2 години

До Веселинъ 7112136860Нека да помисля какво казваш. Искаш да кажеш че Москва да получава директиви от Киев, бъдейки федерация? Тъй като във федерация отделните страни могат да дават предложения, а не да взимат указания от едно място. Ако не смяташ че в Москва могат да приемат указания от елемент на федерацията, тогава с какво се различава сегашната ситуация от това което предлагал?

49

Анонимен

преди 2 години

На руснаците Васил Иванов Кунчев - Левски им мътеше водата и им подеше очите. Обесиха го и се кротнаха за кратко.

48

Анонимен

преди 2 години

САЩ подготвиха, осъществиха и разпалиха конфликта!

47

Поляците

преди 2 години

Добре че е била червената армия хитлер щеше да ги истреби до крак

46

Отиват

преди 2 години

таджики,узбеки,туркмени....все успешни републики.И изобщо руските източници ги ползвай за някое комедийно предаване, нали знаеш че руснак е направил първото околосветско пътешествие,казва се Магелан.

45

Анонимен

преди 2 години

Краината няма шанс да остане цяла. Вече 30г се боричкат на запад и региони. Насилствената укранизация, предвид големия си съсед, няма да е от полза за държавата.

44

Анонимен

преди 2 години

Поляците и те са руснаци. И чехите и словенците... И българите и те са руснаци от 1887 г.

43

Анонимен

преди 2 години

Ами то това не се отнася само за жителите на Харков,над 80% от Украинците нямат никакво желание да воюват със своите събратя Русите,въпреки неистовото подгряване на напрежението от Краварите и техните продажни управляващи!

42

това е

преди 2 години

Войната се води от САЩ и НАТО, които казват на хората в Киев. А хората в Киев ги инсталираха САЩ след преврата 2014г. Нека наричаме нещата както са. Защото за Крим пишем, че е анексиран, макар да имаше референдум. А за 2014г. пишем -свалянето на Янукович, а не преврат, за който САЩ си признаха, че са вложили 5 млрд. $.

41

до 47

преди 2 години

Първо е добре да четеш преди да пишеш. Има статистика за нетна миграция. За Русия е положителна от няколко години насам. Т.е. повече хора отиват там, от тези които напускат.

40

Анонимен

преди 2 години

Явно войната е само в нахалните западни кратуни.

39

Анонимен

преди 2 години

Русия може с бодра крачка да върви на матушка си.

38

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Това да се чува! Аз съм оптимист у вярвам безрезервни,че Русия и Украина ще бъдат отново заедно на федерален принцип. Никой не печели от кръвопролития между братя и сестри. Още повече,че и украинците виждат до какво води тази извратена глобализация,която бе начената от онези престъпници Роланд Рейгън и Маргарет Тачър.

37

Няма проблеми

преди 2 години

В Русия има голяма емиграция,даже и в държави като България бягат,откъдето тук местните напускат! Кви ли нещастници могат да искат да станат руснаци?

36

дп 34

преди 2 години

Да бе то всички сте против НАТО и ЕС и за това всички имигрирате в страни от НАТО и ЕС :) никой не гледам да се блъска да отива в Русия.

35

до 43

преди 2 години

знаем какво става :) 500 години го гледахме :)