178

Анонимен

преди 2 години

Първи април е близо, ще видим.

177

КНСБ

преди 2 години

Абе тия дето се мъчат да ни управляват и са по знания на ниво седми клас какво толкова са направили,че се говори за НЕБИВАЛ ПОДЕМ ?! Откъдето и да погледнеш са само глупости!Явно сега се изпълнява поредната Радева заповед да се лансира т,ва момченце с пълни сили и каквото и да направи да се вдига олелия до Бога,че на,видите ли,добре,че е той ,та сега нещата у нас тръгнаха с ... космическа скорост ?! Ха-ха-ха !

176

Анонимен

преди 2 години

От 30 години политика съм разбрал следното - когато политиците говорят нещо и медиите тръбят по сто пъти на ден едни и същи лъжи обикновено е вярно точно обратното.

175

Вили Мишката

преди 2 години

След като в парламента има и съпруги на дребни нарко дилърчета от Стара Заора вече нищо не мое ме учуди !!! *** са просто номер едно !!!

174

Надблюдател

преди 2 години

Според Трансперанс Интернешънъл България се е сринала с още две места в класацията за корупция,по време на "невнятните "служебни, но според Червен Кольо и Андрей Райчев, българите били във възторг от това!

173

Анонимен

преди 2 години

Машинките за изборите още ли работят?

172

Анонимен

преди 2 години

Бойко ко беше на власт щеше лично да отиде и да реши проблема в Украйна.Той е мъдър и велик, и е прочел Винету

171

Ники

преди 2 години

Язък. Точно преди 3-тата световна война :D

170

Оцелявай , бе....176

преди 2 години

Удри го на душевен онанизъм и яки злобарки.....ха,ха,хааааааа.....ТОВА ЩЕ ТЕ ЗАДОВОЛИ!

169

българин

преди 2 години

До реалист 180 Кирчо е пратен само за Македония,Истанбулската конвенция и базите и после си заминава за Канада.Той няма да се меша в нашия икономически живот

168

Анонимен

преди 2 години

То се видя какво могат. Давай следващите и третото раздаване. Ако пак така стане, шалтера....

167

Гражданин

преди 2 години

Абе то както е тръгнало до довечера " доверието " може да скочи на ... 99 %,а ?!Смешници!Демагогията и " навивките " продължават на всички нива и с всички средства ?! Накъдето и да се обърнеш само долни инсинуации и стъкмистика -а,не ,благодарим !

166

Анонимен

преди 2 години

Балканският оптимизъм : "Още не ги знам тези какви са, но няма как да са по-зле от Боко."

165

Анонимен

преди 2 години

Невиждан оптимизъм от 10 г.: Доверието в кабинета по-високо от недоверието.Май вече не е така, първоначалните надежди се изпариха бързо и започна недоволството.Все още нищо не се е променило, за корупцията се замълча, реформи няма, заплати и пенсии ниски, цените си растат. Във външен план също зле.

164

Анонимен

преди 2 години

Държавата лети с 300 по нанадолнището, какъв оптимизъм, който го мисли да ходи на психиатър.

163

Анонимен

преди 2 години

За цените на тока се оплаквайте на тоя дето му целувате косматия фисулест ромски банкянски гзъ. Той ви докара до там и вие го знаете ОТЛИЧНО. Което и унищожава всичките ви гербави тези за новото правителство. Бедните сте благодарение на Лойко, но сте прости по природа.

162

П.К.

преди 2 години

Платените спекулации и внушения от заинтересованите не са нещо ново сред проходилите в политиката и в манната небесна, която се изсипва неочаквано пред тях. Така, че тоя подход ни е пределно ясен. Само беглото преглеждане на етикетите в големите вериги-хранителни магазини ни убеждава точно на противоположното мнение. Всуе се морите скъпи подлизурковци. Картинната действителност е жестока и плаши и вас. Защото БЪЛГАРИТЕ ПОВЕЧЕ НЕ МОГАТ ДА СЕ ЛЪЖАТ И ДА СЕ МАНИПУЛИРАТ. ЧАО...

161

Анонимен

преди 2 години

До 175/Така си е, за мачкане и къртене стават, но то трябва и нещо да се зида и строи от време на време...Иначе само подмяна на чуждите гербави с наши-нищо не е ....

160

реалист

преди 2 години

ПЕТКОВАТА ЗИМА Е ТУК.НЯМА РАЗЛИКА С ВИДЕНОВАТА ПРОСТО СЕГА ХОРАТА ИМАТ НЯКАКВИ СПЕСТЯВАНИЯ,КОИТО ДА ХАРЧАТ

159

ПАК ЛЪЖА

преди 2 години

В русия се провеждат по 200 военни учения, а в България нечувано и невиждано доверие и всенародна радост за Киро! Бабите радостно и с доверие стоят на студено и тъмно, хората радостно отиват по неосветените улици да си платят с цялата заплата тока! Инфлацията е стабилна - всеки месец се качва с 20%. Радост и доверие царят в държавата!