35

Калеко Алеко

преди 2 години

Пак напомням на тук писъстващите русофили и евроАзиатци, че България е действащ член на НАТО и ЕС по силата на договорни отношения и това е нейният цивилизационен избор, повтарям и думите на Филип Димитрова от вчерашното му участие при Лора Крумова, че България е в НАТО, а не между НАТО и рассия и че когато НАТО е срещу путинова рассия то и България е срещу Кремълските сатрапи. Това е толкоз просто и логично ... Въпросът е приключен ... !!!

34

Анонимен

преди 2 години

Историята ни учи на това че не ни учи на нищо. Русия има две неща които чакат всяка армия запътила се натам - това е мотивирано население и огронми логистични проблеми

33

не става

преди 2 години

Този път Руснаците се държат като Хитлер.На жужи май, му е дотегнал живота. Никога не съм бил против тях, но сега не са прави.

32

Анонимен

преди 2 години

Паси иска войната да е ядрена, не някаква обикновена война. Като ще воюваме, да воюваме в 21 век. Паси е почитател на най-новите технологии.

31

Анонимен

преди 2 години

До 41А,известно ли ти е на страната на кой са се били Великобритания и някой европейски държави при нахлуването на Хитлер и Наполеон?Да не и да мислиш ,че са се били срещу руснаците!Освен това днешна Русия е намалено копие на тогавашната Руска Империя и СССР.

30

Анонимен

преди 2 години

Това е мечтаният миг за Сюлейман Паси. Война с Русия. Цял живот е чакал този момент. Отново започва да плаче от радост и възторг, както през 2004 година.

29

Пурко

преди 2 години

Абе някой ще гризне дръвцето,но най- вероятно ще сме ние ,дребните риби.

28

Анонимен

преди 2 години

До 37Този регионален конфликт няма нищо общо с Първата и Втората Световни воини.Ако се стигне до война с НАТО ,в което се съмнявам ,солдатите ще бъдат наритани,качествено.

27

Учител по...

преди 2 години

Защо ,бе Христо? Страхуваш се от НАТО, но руснаците преди 100 и повече години бомбардирали Варна. Защо ,бе другар'ю не знаеш история?Или нямаш никого във Варна, та си готов за бомби?Чети правилно, а не с червеното ти мозъче.

26

Анонимен

преди 2 години

Ши стане като с Хитлер и Наполеон . Този филм сме го гледали . Хубаво е ЕС то да увеличи военните разходи . Следващото десетилетие трябва да се връщат заеми а никой не дава нови ;) Да ги изтощят и после да си вземат тяхното.

25

Анонимен

преди 2 години

До 15Нострадамус е предсказал това: "Зайците ще тръгнат с лъва на поход срещу мечката. Мечката ще излезе от бърлогата и ще си премери ноктите с лъв...////Остави го тоя Нострадамус ,то има предсказания на руски светци за Русия за последните времена преди Голямата(ТретаСВ)война ,които с плачевни за Русия,ама кой да го чете ,като русофилите повечето са атеисти.

24

Зозо

преди 2 години

До Христо Христов..... България излиза от НАТО кога ти влезеш обратно от, където си излязъл :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

23

демокрация

преди 2 години

Сега е моментът да обявим като народ неутралитет относно този конфликт. Изглежда българските политици не знаят как през ПСВ и през ВСВ започваме на страната на губещите и след това България плаща с кръв за това. Този конфликт не е наш и отказваме да бъдем пушечно месо и плацдарм за чужди войни! Който иска да се бие на едната или другата страна - моля да заповяда да си хване самолета и да отива по бойните полета на изток!

22

Христо Христов

преди 2 години

Натовските "подкрепления" НЕ СА добре дошли в България. След изборите през пролетта, махаме козяшките марионетки и България излиза от НАТО, а атлантиците отиват в Белене да се самоизяждат

21

Ам-Гъл-ЗОЗО

преди 2 години

До Анонимен...ай-вероятно около 16-17 февруари Саурон и 0pките му ще нападнат братска Украйна..... Нищо чудно дребният Саурон първо да насъска белоруският Саруман да удари от север :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

20

Анонимен

преди 2 години

НАТО се разширява и Русия се разширява. НАТО не може да даде гаранции за себе си. Русия не може да даде гаранции за себе си. НАТО ще приема нови страни, Русия ще приема нови страни като Донбас и Луганск.

19

Анонимен

преди 2 години

Банда гейове ще ни защитават..от кой?

18

Анонимен

преди 2 години

21 козяците сте една шепа на 5 6 партийки. По един пълнител на всяка. Не си струва да ходим чак до Русия че да ви изринем. Смешното е че всеки път като ви наритаме си сменяте цвета абревиатурата и вече и пола. Но взеки знае какво сте.

17

Зозо

преди 2 години

Президент Росен Плевнелиев е бил пленен по време на бой с проруските сепаратисти от Донецк. При разпита е мълчал като комсомолец и не е издал никакви военни тайни:)))))))))))))))))))))))))))))

16

Анонимен

преди 2 години

Спрете интернета на руското посолство.