123

Заьо

преди 2 години

БСП се развива перфектно за съжаление на *** анализатори получаващи обилни заплати от чужди държави.

122

Тангра

преди 2 години

Чудесна новина! Вечная памет на БСП. Изравни се с ниво "-2м'.

121

...

преди 2 години

От Позитано понякога идват и приятни новини...

120

Анонимен

преди 2 години

Оставането на крушовишката *** начело на БКП/БСП означава партията на старците и бабите с деменция в начален или напреднал стадий - т.е. партията на склеритата за 1-2 избори да отиде в небитието. 'Пенсиите' не можаха да разберат, че БСП е еднствената в Европа, а може би и в света ПАРТИЯ РЕПТИЛИЯ. Майната й!

119

Анонимен

преди 2 години

Този номер го е правила и преди. Преди време отново подаде оставка и я оттегли както и днес. Г-жа Лъжа голяма гуша направи след като през 2007 беше уволнена от Станишев като министър заради корупция. БСП ПРОДЪЛЖАВАТ ПОТЪВАНЕТО.

118

Аз да ви кажа

преди 2 години

Така, Нинова превърна от БСП американска партия. Мина времето, когато БСП защитаваше интереса ни към Русия. За да угоди на просто киро и коалицията ще приемат Истанбулската Конвенция, Еврото, Гей Браковете и още една Американска база до Варна. Румбата вчера се репчи на Путин а нека сега той да ходи да договаря евтин Газ от Русия. Пародия

117

Заьо

преди 2 години

Превземането на БСП от политическите пирати в България се отлага. Ако на някой това състояние не му харесва да се оплаче на радио Ереван.

116

Заьо

преди 2 години

***, тази партия, БСП, в момента участва в управлението на страната и има министър на икономиката и заместник министър председател. Пък ти я чакай да отива не знам къде си.

115

Поп Станчо

преди 2 години

Това беше последният пирон, забит в ковчега на БСП. Светла й памет!

114

TIKVATA

преди 2 години

Drugari,a se rufat kato cakali................

113

Minuva42

преди 2 години

Киро се появи на телевизора да каже че продължават промяната :) хахахаха. Тези ни съсипват държавата и ви баламосват със зарадвани лозунги.

112

до Зайьо

преди 2 години

Абе зайко, никой не вие! Радваме се! Тази много, ужасно много съсипала България партия, отива в киреча! Или в нелвгалност. Няма вече парламент за тях!

111

sofeto

преди 2 години

Партията на несретниците членове на БКП-БСП.... наивници-мераклии, мноо прости и най вече от селските райони!

110

Заьо

преди 2 години

Гласоподавательо, да беше отишъл на конгреса днес там и да беше изложил твоите аргументи. Може би щеше да промениш резултата. Сега можеш да дърдориш всякакви видове глупости тук. Някой може да каже, че баба ти е закусвала с малки деца

109

...

преди 2 години

Каката продължава да води стадото към "светлото бъдеще"...

108

Анонимен

преди 2 години

В България трябва да се създаде национална институция, която да помага на нас българите ! Трябва да няма самотни, нещастни, безпарични и задръстени българи !Също така трябва и оригинална и типично българска култура !В мен съществува и живее свят, който не е открит зашото аз не съм издигнат да управлявам !

107

Гласоподавател

преди 2 години

Конгреса отхвърли оставката на протежето на Костов. Искали я били.... Ама смееееееех, голям смях. По-голяма пародия не съм виждал. И Г.Димитров ще се отрече от партията. Бивша седесарка, уволнявана за корупция, съучастничка в криминална приватизация, ръководи БСП. Ше бегам бате

106

Заьо

преди 2 години

КОрнелия Нинова е избрана от легитимните органи да изпълнява задълженията, които се изискват за председател на БСП. Превземането на БСП от политическите пирати в България се отлага. Ако на някой това състояние не му харесва да се оплаче на радио Ереван.

105

Смях

преди 2 години

Търкалям се от смях при тази новина! Безценна е Корнелка!

104

Анонимен

преди 2 години

НАЦИЗМЪТ Е ПОСЛЕДНО УБЕЖИЩЕ НА СОЦИАЛИЗМА ПРЕДИ СМЪРТТА. СПРАВКА ХИТЛЕР.