118

гост

преди 2 години

Министерски съвет ще вземе решение в понеделник за ротацията на самолетите от Испания и Нидерландия. Това каза министърът на отбраната Стефан Янев ВИЕ ЛУДИ ЛИ СТЕ . ДА ВКАРАТЕ ВЪЛКА В КОШАРАТА . ОТ КАКВО ДА НИ ПАЗЯТ , НЕЕТО . БЪЛГАРСКОТО НЕБЕ . ТУРИСТ ВЕЧЕ НЯМА ДА ВИДИТЕ И ИКОНОМИКАТА ПО СЕВЕРНОТО ЧЕРНОМОРИЕ ЩЕ БЪДЕ АПОКАЛИПСИС . НЕКА ИСПАНЦИ И НИДЕРЛАНДЦИ ДА СИ ЛЕТЯТ НАД ТЯХНОТО НЕБЕ . СУВЕРЕНА ПОПИТАХТЕ ЛИ . М Р Ъ С Н И Ц И .

117

SS

преди 2 години

До 128 !!! Момче младо,стане ли война ,ще се наакаш до ушите бе !

116

ПП Путин Първи

преди 2 години

благодарение на ПП Пикли и Пикльовци с ПП Пълни Памперси, защото са ПП Пълни Предатели и са в политиката единствено и само за ПП Правиме Пачки като ПП Продължаваме Пандемията!

115

Ром'с

преди 2 години

Много демонизираха таз Русия и защо трябва да се охраняват нашите брегове... само расходи.. . Руснаците ако искат да ни завземат, то тези" 5 самолета" надали ще могат да спрат тази машина -Русия.Нека си зададем върооса, а защо сме й на Русия ние бедняците!? Тези от НАТо само си трупат точки и расходи... Русия им е интересна Украина, Казахстан, Армения... но не и ние, какви богатства имаме които Русия няма... ааа домати и чушки , и консерви.. та затова ни трябва защита)))

114

Анонимен

преди 2 години

До SS Че от тебе има ли по-голям поклонник гъзолизач на Русия? Представям си колко си страхлив по твоята скала.

113

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 123 Главата ти става за шамандура в Черно море.

112

SS

преди 2 години

Искам да видя поклонниците на евроатлантизма и NATO в реална бойна обстановка ! Защото зад клавиатурата са много смели ! И запомнете ! Тези които са най големите поклонници те са най страхливи ! ПАЗИ БОЖЕ ДА НЕ СТАВА ВОЙНА !!!

111

Анонимен

преди 2 години

Никой ли не забелязва, че в момента краварите се договарят с руснаците как да избегнат военни действия на американска земя? На тях им събориха две кули та се накакаха тогава от страх...И за да няма сериозна война там, натовците се опитват да ограничат театъра на военни действия в Черно море и териториите (не държавите) около него...

110

Итън Хънт

преди 2 години

До Анонимен, 113, ТОЙ ни погребва, благодарение на "полезни 'диоти" - точно като Вас... Но явно сте заработащо 30-те си сребърника (ако знаете) дете без принципи. Келепирът у нас (от времето на Бая ти *** (по Алеко)) е символ-верую на същите!

109

Анонимен

преди 2 години

От тоя нас ран русофил не чакайте нищо хубаво за България.

108

Млада Българка

преди 2 години

Готова съм за Руските Войници, има какво да им предложа за да не ме убият, да му мислят, тези които нямат!

107

Картофчо

преди 2 години

Направо жалка картина! Испанците и Нидерландците като писаха по вестниците, че са решили да идват да си летят над България. Тогава от кумува срама, нашите управници ще се събират, уж да мислят дали да им дадат разрешение! Някой мисли ли, че няма единодушно да дадат разрешение. Всичко е проформа, защото е тъпо да идват да си летят чужди самолети без дори формално наше съгласие! Такова падение на държавните ни институций, дори и по времето на Варшавския договор не е имало!

106

Някой коментар

преди 2 години

Въх уличи ***. А ти не се ли уличи противен кияк подлизурко и подлец.

105

до 113

преди 2 години

Прав си, 70 години, ама само 22 на Китай в СТО бяха Достатъчни, за това Запада на Потъне като Титаник!!

104

Анонимен

преди 2 години

МЪРЗЕЛИВИТЕ И ПРОСТИ ДЕЦА НА ТОВА ЧЕРВО СА УРЕДЕНИ НА ДОБРИ ЗАПЛАТИ ЧРЕЗ КОРУПЦИЯ

103

Итън Хънт

преди 2 години

До Анонимен 99, За съжаление на такива като Вас, Господ не е разпределил по Земята благата ѝ равномерно... Спрете да пишете иди_отщини! Ние, като имаме такова ПЕРФЕКТНО разположение и ПРЕКРАСНА природна даденост на какъв хал сме?!?

102

Анонимен

преди 2 години

'' Запада Потъва по-бързо и от Титаник, скоро с 1 шепа ориз ще се оцелява на Запад '' ................................... вече 80 години го погребвате тоя запад, пък още мърда ... упорита гaдина се оказа тоя запад :))) ... Очевидно 70 години комунизъм в България си казват думата, българския селянин е болен от комунизъм.

101

Анонимен

преди 2 години

Да, испанците ок, но нидерландците защо ще идват.

100

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 102 "и ни правят мишена" Чия мишена и защо ни "правят мишена"?

99

Анонимен

преди 2 години

До Пак по опорката? "Ще получим два самолета Ф16 догодина? Блажени са вярващите. А неустойки по договора има ли? Помни какво си писал." Аз "помня", но е с опасявам, че ще изчезнеш заедно с опорката си, когато това се случи и ще я замениш с нова. Това е нерадостната съдба на откровените червени драскачи, които всеки ден питат за самолети, които ПО ДОГОВОР трябва да се доставят след време.