161

Анонимен

преди 2 години

Надявам се, този сайт да се чете и от психиатри които, да обърнат внимание на писаниците на рубладжийте. След което да ги въдворят в клиника без достъп до Интернет.

160

Анонимен

преди 2 години

САЩ и кучето ЕС умря, за палето България те го убиха още 89г.

159

Анонимен

преди 2 години

русия не успя да пусне армата, не успя с 5-то поколение изстребители (то и при саш не е добре положението там ама е по-добре), САЩ възстановиха програмата за ракети с далечен обсег и русия изостава и там. САЩ засилиха програмата си за подводници. русия няма дронове. русия на практика няма самолетоносач. русия изостава военно и за това бързат да грабят докато могат с война.

158

Анонимен

преди 2 години

Цялата военна "мощ" на САЩ се крие във войната с ракети, танкове и хеликоптери срещу местните с "калашници". Те се борят с истински мощен враг само веднъж, и то - дълго време и не особено успешно (срещу Германия). Да видим как ще се бият сега срещу Русия.

157

Анонимен

преди 2 години

Самолетоносача е много малка по размери цел за хиперзвукова ракета, която по спесификация има отклонение 10-15 километра от целта в най-добрия случай. А като чуя високоточни хиперзвукови ракети направо ми се до сира.

156

Долу ГЕРБ

преди 2 години

Оставка!

155

Анонимен

преди 2 години

2021 завърши епохата на глобалния свят упрвляват от САЩ и техните васали ЕС. Дали това стана 2020 или 2021 не е от значение, нека историците да го определят точно. Днес светът е в съвършено нов стадий където три свръх-държави играят основната роля в световната политика - САЩ (все още) и техните васали Европа от една страна, Китай от друга и третата Русия. Събитията в света вече се определят от тези три държави, а не както вчера изключително от интересите на САЩ.

154

Анонимен

преди 2 години

Тия САЩ какво се крият зад Украйна и Европа? Вече има такива оръжия, че въобще не са изолирани, както са били.

153

Подполковник

преди 2 години

Искам да го видя това , как НАТО влиза в реален конфликт с Русия !!! Жалко е че няма как да стане , трябват топки за тази цел , и точно след 15 мин таван ...няма да има и следа от НАТО !!!

152

Анонимен

преди 2 години

САЩ могат да воюват с Русия само във формат ядрена война, но дори и тогава не могат да нанесат непоправими щети на Русия, докато Русия за минути ще унищожи САЩ и САЩ дори не могат да отговорят с ответен удар.

151

Анонимен

преди 2 години

До 175Запада няма добро образование, и то вече си личи. Най-добрите образователни системи са в Китай и Русия))))За това децата на богатите руснаци учат на Запад. Добър пример е дъщерята на Лавров.

150

Анонимен

преди 2 години

САЩ не могат да воюват в конвенционална война срещу Русия, просто няма как военната техника и живата сила на САЩ стигне до Русия, ще бъдат унищожени още в морето или във въздуха още щом напуснат крайбрежието на САЩ. В същото време всички американски самолетоносачи с целия им антураж които се намират в открито море ще бъдат унищожени за часове. Затова руските военни вече намекнаха, че ако САЩ не изпълнят ултиматума на Русия да изнесат военните структури и бази на НАТО от източна Европа, възможно е Русия евентуално само като крайна мярка да нанесе превантивни удари в Европа по тези бази.

149

Ха-ха

преди 2 години

Следете само рубладжийските драскачи, как пишат, че България "не съществувала"? Ами на какъв език пишете Бе, Олита? На арамейски ли?

148

Анонимен

преди 2 години

западната икономика е като татаник, 35 минути преди края на филма

147

Санкции

преди 2 години

А може би е дошло време Корея да се обедини и да освободи южните си територии. Корея и без това прави опити с хиперзвукови ракети, може да и се помогне.

146

Анонимен

преди 2 години

Който чувства дълг към САЩ да отива да се трепе в Украйна, но да не намесва българите.

145

Анонимен

преди 2 години

Е, сега може и да има, да ги видим САЩ тогава.

144

Анонимен

преди 2 години

САЩ вече нямат самолетоносачи. Гордостта на САЩ, на тях се базираше цялата им мощ. Тези морски армади, супер мощни, притежаващи унищожителна сила на армията на малка държава които можеха да се придвижват в целия свят, изведнъж се оказаха безполезна купчина от плаващи мишени които са съвършенно беззащитни срещу хиперзвукова ракета. Всяка страна която разполага с хиперзвукови ракети може да унищожи самолетоносач.

143

Помнещ

преди 2 години

Русия никога не е имала пряк конфликт със Щатите и НАТО! Винаги през посредници! Само че където са стъпили Щатите, са най-развитите икономики /Западна Европа, Япония, Южна Корея, сега се развива и Виетнам/, а където е стъпил руския ботуш, трева не никне! Колко "щастливи" били в Крим! И за не си признаят колко са щастливи, им изградиха три метра ограда, да не префръкне някой!

142

Анонимен

преди 2 години

Икономическата теория на менстрийма която се развиваше десетилетия, днес вече не отразява реалиите. Отразява реалиите друга теориа, която се разработва послените две десетилетия, но всички нейни носители са намират на територията на Русия, абсолютно всички.