482

Анонимен

преди 2 години

Само антиваксаджийска измeт в коментарите. Намерили си трибуна някой да ги слуша и драскат глупостите си, които иначе никой не иска да чуе. Абсолютни лузъри и слабоумници.

481

Aнонимен

преди 2 години

До 530От личен опит говоря, ваксиниран с 2 дози

480

Анонимен

преди 2 години

Да ти кажа честно, като поизмрат няколко милиона от глад и студ, предизвикани от фашистките и неработещи ковид ограничения, твърде е възможно някои хора да завършат жизнения си път като Мусолини! Което ще е по-добрият им вариант пред алтернативата да го завършат като Стамболов или Стамболийски...

479

Aнонимен

преди 2 години

Аз участвах с 2дози в експеримента, но бустер посмъртно няма да си сложа

478

Анонимен

преди 2 години

До Aнонимен 525 "Няма как да убедиш някой, който е заблуден и не иска да прогледне, че ваксините се оказаха един голям фалш" "Присъдата" на доктор Ду литъл и Ноу ивън лесс. :)

477

Анонимен

преди 2 години

Колко още бустера трябва да си сложа, за да победим пандемията? От няколко дни се опитвам да науча отговора на науката на този пpocт въпрос.

476

Aнонимен

преди 2 години

И аз се надявам, но едва ли

475

Анонимен

преди 2 години

Надявам се, след като обявят края на тая лудост, народите да не оставят фашистите да се измъкнат с обяснението " ама аз се обърках, аз изпълнявах разпореждания отгоре..." Нов Народен съд за медицинско-фашистката хунта! Лично аз ще настоявам изключително много за това!

474

До 524

преди 2 години

Гледам, че подбъзикваш другите на разтягане на локуми. От къде извади ти 0.00000162%?

473

Aнонимен

преди 2 години

Няма как да убедиш някой, който е заблуден и не иска да прогледне, че ваксините се оказаха един голям фалш

472

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 522 ""Това са факти от реалността." Фактите от реалността са, че болниците са пълни с ваксинирани. "Фактите" от статистиките вече са друго нещо...." Оп, нова конспирация. Така разбирам, че развяваш белия флаг.

471

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 519 "Това пак ли от някоя "официална статистика" го извади?!? Човек, ти излизаш ли от къщи изобщо?" Да. Дават ти я всеки ден с числата за заболелите, хоспитализираните и починалите. Знам, че за антиваксърите това са "само числа", но истината е, че зад тях стоят случаи на истински хора (колкото и антиваксърите да дехуманизирате жертвите). Излизането от къщи няма да те направи по-умен, но понеже питаш, всеки ден съм по работа някъде, и комуникирам с ДОСТА хора.

470

Анонимен

преди 2 години

До 517 "Това са факти от реалността." Фактите от реалността са, че болниците са пълни с ваксинирани. "Фактите" от статистиките вече са друго нещо....

469

Анонимен

преди 2 години

Това с конспирациите беше грешка. Сега ще се наложи да доказваш как така се случи, че всички "конспирации" се оказаха реалност. Включително и задължителната ваксинация. Апропо, някои учени мислят, че мозъка всъщност е именно гъба живееща в симбиоза. Току виж излезли прави

468

Анонимен

преди 2 години

До 512 "Това, коео е СИГУРНО е, че ОГРОМНОТО МНОЗИНСТВО от сериозно разболелите се не са ваксинирани." Това пак ли от някоя "официална статистика" го извади?!? Човек, ти излизаш ли от къщи изобщо? Помисли по този въпрос: защо се получава така, че в момента масово се разболяват ваксинирани и това всеки го вижда, но го няма в статистиките?

467

До 516

преди 2 години

Веднага ти го давам. Потърси "QCovid" - втория резултата в google като напишеш "covid calculator". Пак повтарям 39 годишен, без съпътставащи заболявания, 177 висок, 85 кила. След това чакам за 0.00000162%, че нищо не успях да намеря в google по тая цифра

466

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 515 "По този въпрос може доста се спори.." Не, не може. Това са факти от реалността. :)

465

Германец

преди 2 години

Show me yours, I'll show you mine :) Ти започна с числата. Айде давай калкулатура. Да не се окаже, че трябва да вкарваме 12 като възраст само :)

464

Анонимен

преди 2 години

До 509 "вие сте тези, които масово пълните интензивните." По този въпрос може доста се спори... Все пак вече всеки, който има познат лекар е чувал, че в момента болниците се пълнят с ваксинирани.

463

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 511 "Колко наивно, света се управлявал от данни. Света се управлява от тези които имат власт, чрез властта и за да получат още повече власт." Двете неща не са взаимоизключващи се, дори да ти угодим на гъбясалия от конспирации "мозък".