39

Анонимен

преди 2 години

Каква наука има в америка бе та там се събира световната пас мина фон Браун окрал ракетата от Силковски и им я занесал на тепсия.

38

Анонимен

преди 2 години

Да изтипосат доказан лекар (не менте), също да махнат математиците и коремните хирурзи, тогава ще лъсне истината, само дето не им стиска :)))

37

М

преди 2 години

България е задължена на Монтание за приноса му в либийското дело, обаче на 90 години вече доста не го слуша главата. Старостта не прощава на никого.

36

ЦИРК КОВИД

преди 2 години

Аз мисля че професор Радка знае по-добре.

35

Анонимен

преди 2 години

Ако ваксините са приони, както Люк обясни тази сряда на изслушването в парламента в Люксемберг...

34

Анонимен

преди 2 години

До иванчо 38 - щом нивото ти е да сравняваш мисловната и когнитивна дейност с тази на опорна-двигателната - моля те ходи се боцни още няколко пъти преди да са спрели вълшебните препарати!

33

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

След време ще се усетят негативнуте ползи от ваксините

32

Пр Радка кожухарова

преди 2 години

Нема ме ако някой ме търси

31

Анонимен

преди 2 години

Едно друго френско " светило" в медицината Жак Фрутине,също говори небивалици ,и го затвориха в психиатрия.Ако Монтание и другите са прави то до 2-3години всички ваксинирани ще сме трупове!

30

Анонимен

преди 2 години

Интересува ме оня, дето мие епроветките на студентите в Швейцария, какво мисли по въпроса? Цял ден не сте ни го пробутвали.

29

Анонимен

преди 2 години

До Иван - иванчо, явно мисленето не ти се отдава, зат'ва поне чети като ти говорят мислещи критични хора - като не вЕрваш на дедката дето само буквите пред името му не можеш да запомниш, хвани виж какво говорят един куп неговори колеги! Доктор Робърт Малоун, доктор Патрик Флин, доктор Зеленко и т.н.! Ако трябва да съм честен обаче, препоръчвам ти да ходиш да си набиеш поне още няколко бустера преди лъжата окончателно да се е разпаднала и ако не друго поне да ни отървеш от ген-а си!

28

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Не е вярно, че ваксините не предпазват - те предпазват от нежелана бременност ваксинираните на 95% и освен това предпазват от нежелано побеляване на косите много от ваксърите...

27

Анонимен

преди 2 години

Що бе,Боко вече две години ви навива да се боцкате и ако беше на власт щеше да го направи задължително.Така каза неговия Балтов в едно интервю,бил за задължително ваксиниране.

26

Анонимен

преди 2 години

Ей тези протестиращи не разбраха, че всичко се прави за тяхното добро съществуване, както например Сталин е избил милиони руснаци за тяхно добро, преселниците в Северна Америка са давали одеяла заразени с шарка на коренното население защото са мислили за техния просперитет, в нацистка Германия са отворили едни заведения за усъвършенстване на определени етноси и други подобни примери. Всичко това е било напълно законно и е направено за общото благо.

25

Анонимен

преди 2 години

Той е малко старичък, за да протестира, но поне измъкна нашите ку рви, пардон, сестри от смъртно наказание за търговия с кръв във Либия. Спаси ни честта.

24

Анонимен

преди 2 години

Монтание навремето пръв открива Спин американците са в поърес и крадат вируса от неговата лаборатория и се опитват да си присвоят откритието американците са толкова неуки че в начялото си мислят че спина идва от шмъркането на попърс а сега клоуни като Фяучи и Радка протежето му на Балканите се опитват да диктуват условията вместо от срам да отидат в някой манастир

23

Анонимен

преди 2 години

И тоя ли нобелов лауреат не вярва в науката? Щото до вчера беше последна инстанция по тези въпроси, а днес го изкарват плоскоземец.

22

Анонимен

преди 2 години

Този вече е стар и затова не му дреме ако го гътнат, затова по-младите си траят. Сплашиха ги веднага като ликвидираха някои от противниците.

21

Анонимен

преди 2 години

Къде са нашите псевдоучени математиченца смятащи 3+5 колко е и тн уанабита

20

Тато из Правец

преди 2 години

Тука ни обяснява един,че Монтание е на 90 г.... А краварският орел е на 80....