158

Анонимен

преди 2 години

До 157.Сигурно индианците ги бият тия барабани.

157

Анонимен

преди 2 години

Едно време един пак възрастен президент и бивш актьор на САЩ накара блядухите да си ядат пушките,сега бай Джо май ще ги накара да ядат пръст...

156

запознат

преди 2 години

90 % от американските предприятия които произвеждат детайли от алуминии ползва суровина във вид на слитъци произведени в Русия. Там се произвежда най евтиния алуминий в света. Ако Русия спре износа на алуминии, ще настане паника на американските и европейски стокови борси. Няма лесно и въобще няма да е евтино да се замени руския алуминии с двуг. А какво да говорим за платината?

155

Кравар експерти бе!

преди 2 години

До Анонимен: "Примерът на Украйна за европейско демократично развитие" ха ха ха ха! Факелни шествия на нацистите лили визираш или гей парадите? Те руснаците са алергични към нацизъм и гейове! Пка цитираш някой краварски "експерти" по Русия ми се струва!

154

Анонимен

преди 2 години

Изостри ли се напрежението Русия и се стигне до война спира моментално газта и нефта за Европа, както руската, така газта от САЩ и Норвегия и газопроводите през средиземно море. Това означава на първо място моментална cмъpт на първо място за Германия, а после и за Европа.

153

Смешки

преди 2 години

До Анонимен: "Руснаците завиждат на Украйна за високия стандарт на живота след като се ориентираха към ЕС и за това Путин иска да ги нападне." - това сигурно е втория сценарий който цели да умори от смях руснаците!

152

Анонимен

преди 2 години

Като втори етап преди да премине към масиран ядрен удар Русия ще спре интернета (Русия разполага със собсвена инфраструктура за интернет), SWIFT ще бъде изключен с няколко ракети в La Hulpe, всики комуникационни спътници на САЩ ще бъдат унищожени и всички самолетоносачи на САЩ в открито море ще бъдат потопени.

151

запознат

преди 2 години

100 % от титана който внася Бойнг е от Русия! Това е компанията която произвежда и военна продукция. Внесения титан от Русия се използва и при производството на новите Ф-35. Да припомним, че корпусите на новите американски подводници са изцяло от титан. Спре ли Русия износа на титан за САЩ, то ще ги върне 70 назад и ще трябва да произвеждат самолети, кораби и подводници от дърво.

150

20-ти сценариий

преди 2 години

След 3-години. Руснаците са изчакали урките да им мине запдния наркотик на студеното и безпарично безвремие. Китай е попълнил флота с 4-5 самолетоносача и 40-50 други кораби. Ракетите в Куба са по позиции. Американците вече не знаят на кой фронт да се прават на каубои... защото и латинска америка наира.

149

Анонимен

преди 2 години

Путин ги прави на маймyни, разположи войски около украйна и джендърите скачат, пенят се, дискутират, гадаят. В Украйна няма нищо - нито газ, нито нефт, нито полезни изкопаеми, дори нямат въглища за тецовете си. А в Казахстан има злато, уран, газ, нефт, полезни изкопаеми. Още не беше излязла новината за размириците в Казахстан, и руските военни вече се строяваха пред самолетите за влизане в Казахстан - то бива сили за бързо реагиране, но чак толкова бързо... Свършиха си работата и сега си отиват, ако трябва пак ще влязат.

148

Анонимен

преди 2 години

q da gi pitam muuu kak schte idat do Rusiq znam kak schte se vyrnat.A trygnat i kym dynoro na okeana vednaga i Xitler tyi gi rabotesche.

147

Анонимен

преди 2 години

Единствения шанс на САщ да излезнат"сухи"от конфликт с Русия и Китай е да напуснат Планетата Земя.В противен случай ще трябва да се съобразяват с"желанията"и на Русия и на Китай.Санкцийге ги правят по силни.Всичко което не ги убива ги прави по силни.Затова и САЩсътвориха пандемията но и изпуснаха края.И сега се чудят,как да се измъкнат от безизходицата,която сътвориха.Блъфират за да печелят време.Но това не работи за тях.Световната икономика ще се срути всеки момент и рег.конфликти са неизбежни.

146

Анонимен

преди 2 години

Канцлерът Шолц заяви, че стигне ли се до война, Русия ще заплати висока цена!

145

Асан

преди 2 години

Бай Дън е алцхаймер не помни и 1 сценарий :)))

144

Анонимен

преди 2 години

"Тhe drumbeat of war is sounding louder"! - Майкъл Карпентър, посланик на САЩ в OSCE.

143

Анонимен

преди 2 години

Барабаните на войната звучат все по силно, заяви високопоставен дипломат от Белия дом!

142

Анонимен

преди 2 години

Руснаците завиждат на Украйна за високия стандарт на живота след като се ориентираха към ЕС и за това Путин иска да ги нападне.

141

да питам жителите

преди 2 години

"Нюланд подчерта, че Вашингтон преговаря с европейските съюзници за възможен отговор спрямо действията на Русия, който да отчита интересите на жителите на западните държави". - Какво значи отчитане на интересите на жителите на западните държави. Ако има военен отговор, жителите на западните държави горят. Кажете сега, ще има ли военен отговор на НАТО, ще воюват ли жителите на западните държави за Украйна и готови ли са за ядрена война?

140

запознат

преди 2 години

Някои през миналата зима представял ли си е, че цената на тока в Европа ще скочи 5 пъти през тази зима и то без ВОЙНА. Представяте ли си каква ще бъде цената на тока при евентуална война в Европа. Европейците са търпеливи до определен момент, но и на тях им тегне и ще изметат зелените терористи от властта и Путин само може да им помогне да направят това.

139

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен: "В действителност в момента в Украйна живеят по-добре отколкото в Русия" - колкото ние по-добре живеехме през 90-те от Англия! Не смаятам да коментирам по-натам!