186

Правило#1

преди 2 години

Винаги при разговор с хора с психични проблеми не използвайте категорично отричане на идеите им Правило номер 2- винаги наблюдавайте действията имПравило номер 3- погрижете се да си вземат редовно медикаментите

185

Стига глупости

преди 2 години

До пенсионер-ветеран: Гледай си пенсията, не се сили толкова. Зелени сертификати има в цяка Европа, не само у нас.

184

Анонимен

преди 2 години

Следва изненадващ протест без искане на разрешение. На зло куче, зъл прът!

183

Istinata

преди 2 години

Всички, които имат издаден сетификат, и са ваксинирани, да им се забрани достъп до обществени места, защото са ОСНОВЕН преносител на заразата. Действай!

182

Анонимен

преди 2 години

Кире, я ми обясни след като всичко е доброволно, защо работодатели тихомълком започнаха да събират ваксинационен статус - лични медицински данни за служителите си. С цел прекратяване на трудови правоотношения. Въпреки изричното становище на КЗЛД. За който откаже да даде информация, ще се процедира като с неваксинираните. И дума няма за тестване, ПСР и други методи заобикалящи ваксините. И не става въпрос за ресторанти.

181

според мен

преди 2 години

До Анонимен 199; Това много скоро ще стане, само чакаме руската армия да нахлуе в *** и да се надяваме, че ще стигне отново до Берлин. А у нас ще ги посрещнем както ги посрещнахме на 9.IX.1944 г.!

180

Анонимен

преди 2 години

Важното е, че промениха плана и повече мерки няма да има, щом има легла не е важни колко са уж заразените. Сертификат така или иначе никъде не се иска.

179

Istinata

преди 2 години

А жълтите книжки ще направите ли задължителни?

178

пенсионер-ветеран

преди 2 години

тоя Кирил-Канадски не може да си представи какъв ще го Изяде от Българският народ, това на 12-ти беше само лека демонстрация, това което идва, ще е невиждано и ке ни дават по ЗиЕнЕн и ЕуроНюз! 4ната Ляма всичките ке го идядат, включително лъжехъшовете от ИТН!

177

На крива ракета

преди 2 години

Пречи ви на тва зеления сертификат- айде стига идиотии!!! Който иска да работи, работи, който иска да учи- учи!!Оправдания- бол

176

Анонимен

преди 2 години

184 възрожденец И какво от това? 20К ще те харесат, а 5 мил. ще те намразят.

175

Анонимен

преди 2 години

Вица на Мечо Във рая бил бай КрумИ го забеляла главата И отишъл на доктор И доктора рекъл Ето ти едно хапче Пийваш и оздравеваш...

174

Анонимен

преди 2 години

Аз съм категорично против "зеления" сертификат. Освен да пречи за нищо друго не помага. Който има желание да се инжектира, да го направи. Не ми пречете да работя!!!!!Фашистка държава!

173

Анонимен

преди 2 години

С мирни протести няма да стане работата. Взимайте колове, сопи, вили, прави лопати и да им сменим чипа на кокорчовците.

172

запознат

преди 2 години

Съпругата и малката дъщеря на наш Киро се ваксинираха вчера, но с ваксина която не е купена от ЕК, а е специална партида от Канада. Такива има само за специалните хора!

171

Да се учат

преди 2 години

ама не възприемаме хубавото от света, само гледаме оспорваме правилата и да създаваме смут и масови протести за... такоа

170

Милен Илиев Минков

преди 2 години

Тешко му на Бойко Рашков

169

Помощта

преди 2 години

Доболничната помощ би могла да се осъществи с психично здрави хора...

168

Herr Muller

преди 2 години

До До да забранят цигар ---- В Швейцария няма такива текстове. Цигарените кутии са в оригинални опаковки. Учете се от суисзерландци.

167

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 181Виж че има ваксъри, сакън да не се минат......хахахахаха :)) Всичко е бизнес ве мен, плюс това стадото е податливо на пропаганда, тоест и простолюдието са виновни :))