69

Киро-Вампиро

преди 2 години

пак е ПреБледнял като Дракула след Диета! От Брюксел явно са му спрели доставките на Прясна Детска Кръв, щото още не е Ваксинирал достатъчно Български Деца!!

68

Чалга-тайм

преди 2 години

така каго го гледам киро измамата продължава, какви ги върши и какви ги плещи ми се струва, даже съм убеден, че същата работа на премиер щеше да върши и Сламен Шнорхела, даже може би и по-добре

67

Анонимен

преди 2 години

И на първо място не е електроенергията за хората а измисления Ковид ! Тия няма да изкарат мандата, пролетта ще бъдат сменени от Възраждане.

66

Анонимен

преди 2 години

Спасете хората от рисковата си здравна система! Това трябва да е цел 1! Хората, тези, които са с трезви мозъци, знаят как да се справят с ковида , вече и без лекарска помощ.Ограбеното ще ви излезе през носа, прошка няма да има!

65

Факт

преди 2 години

Канадските Зими са Много Мрачни и Студени! Важното е, Ваксинацията да е Принудителна и най-вече да не Остане НеВаксинирано Дете - трябва да се решат Проблемите за Вбъдеще!!

64

Анонимен

преди 2 години

"На следващите избори гласуваме за Възраждане - излизаме от ЕС и НАТО после се пресединаваме към Русия и приемаме рублата за валута ураааа другари" - Тро_лски, я кажи защо Възраждане не агитират да се ваксинираме със Спутник, а са против ваксините? Да не би да е защото нямат нищо общо с Русия? Ако бъркам, ми кажи ти каква е причината, защото явно много ги разбираш нещата.

63

Нашенец

преди 2 години

Нулева икономика или икономика на нискочествени услуги. Демография. Армия. Ето три жизненоважни проблема, които трябваше да бъдат решени вчера. Не знам Киро Петков или Киро Скалата ни е премиер. С тези приорите може да се върне обратно в Канада.

62

Анонимен

преди 2 години

ПЪЛЕН НЕКАДЪРНИК КАТО РУМЕН РАДЕВ

61

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 52Фармата е най-голямата мафия у свето, дори влиятелните мафиоти не могат да се мерят с нея :)))

60

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

НАЛИ БЯХТЕ МНОГО СИЛНИ. РЕШАВАЙТЕ ГИ. НИЕ СМЕ НА СКИ КОЙ НА БОРОВЕЦ КОЙ НА ПАМПОРОВО.

59

Дедо Жоро

преди 2 години

Дела трябват! Дела, дела и пак дела! Кой го беше казал това? До сега имаме само думи. Думи, думи, думи - без бряг е времето. Това пък кой го беше казал?

58

Стягайте се

преди 2 години

И да няма мрънкане - иде Радевата Зима !

57

Анонимен

преди 2 години

Има решение на проблемите - край на зеления сертификат, който спъва икономиката, край на изхвърлянето на пари на вятъра за тестове за учениците, край на изхвърлянето на пари на вятъра за ваксини. Който иска да се ваксинира, да си плаща. Просто махате всички Ковид мерки, спирате да плашите хората с Ковид и нещата ще са поне 1-2 идеи по-добре във всяко отношение.Даже и здравеопазването ще си поеме дъх,защото стреса води до болести.Спирането на планови операции и превантивни прегледи води до смърт.

56

Анонимен

преди 2 години

Казуса???? Това са направо кризи, а не казуси. И защо само толкова и само приказки Киро. Тези 3 и малко дете в 3ти клас може да ги каже.

55

Канадска Зима

преди 2 години

в България - Инфлация и Икономическа БезИзходица, от Търговеца на ПроВиотик - Лекарството за Всичко на Киро-Измамата!

54

Анонимен

преди 2 години

На следващите избори гласуваме за Възраждане - излизаме от ЕС и НАТО после се пресединаваме към Русия и приемаме рублата за валута ураааа другари

53

Алекс

преди 2 години

Дано не се излъжеш да въведеш задължителна ваксинация.Ако го направиш си пътник.

52

Удай Хюсеин

преди 2 години

До МалеДържавата е фалирала много отдавна. Не знам последните десетилетия къде си спал. Живота не е само заплатите на ИТ специалистите и мерцедесите на мутрите. А в близките години ще има и фалит на света, за да може да се рестартира с-мата.

51

Анонимен

преди 2 години

Зам министрите на ски,от там борят цените на тока и Ковид кризата.

50

Колкото

преди 2 години

повече "властва" Киро Конституцията, толкова повече ми прилича на Пацо Шнорхела.